reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Aestima masakra z tym ogłoszeniem za chwile to na palacza po chemii będą szukać:confused:
Dobrze, że Miesio już nie taki ciepły, ja dziś na noc dałam paracetamol w czopku bo Mati intensywnie zęba drugiego szuka i nawet wyczułam, ze mu sie przebija, do tego zasnąć nie umiał... masakra godzina usypiania...
Traschka smacznego :-)
Madzioolka dzięki -widzisz nie tylko ja bym zaciążyć chciała, ja mam plan że za rok starania zacznę ale cichosza M. jeszcze nic o tym nie wie ;-)
mrsmoon no Mateusz to tata, choć niektórzy twierdzą, że na dziadka - mojego tate. My z M. stwierdziliśmy ze twoja Maja do Ciebie podobna, Edi -tatuś, Mieszko - pomieszany, kolejna Majka - tatuś wykapany, bliźniaki do Krzysia a Krzysiu do mamy :-), a Marysia chyba do taty, Krysia cała mama :-)

Aestima ja Mateusza puszczam, że tak napisze wolno, tzn majteczki mu zakładam i bez pieluchy latał, oczywiście sie posikał ale w łazience to zrobił, więc go przemylam, przebrałam i znów tak latał :-) a zadowolony, ze hej:-D

reklama
no nieźle:-D:-D:-D, Mati póki co na panele, albo na kafelki w łazience, czasami daje mu tetrową pieluchę, to wiem, że mokry dywan np nie będzie a jemu skóra oddycha
a jak u was z nocnikiem ja próbowałam sadzać, ale on mi z niego zwiewa:rofl2:
chyba u nas jeszcze nie czas

Maja podobnie jak Mateusz - ucieka, a ja nie chcę na siłę jej sadzać bo to nic dobrego nie przyniesie...wiec póki co nocnika nie używamy, nie chcę też żeby bez sensu pół godz siedziała na nim, czekam aż będzie wiedziała o co biega:tak:
Maja to przecież cały A!!! Kati, ona tylko oczy ma moje i uśmiech, ale jak się nie śmieje to cały A

Dziewczyny, a propos podobieństw, to ja w każdym dziecku widziałam doskonałą mieszankę obojga rodziców, naprawdę! :-)
Krysia jest bardzo do Taty podobna, ale z Forever też sporo ma :-)
Bliźniaki cudownie pomieszane [choć Tatę widziałam tylko na fotkach].
Mieszko - mieszanka! I zależy od miny - raz widziałam Michała, a czasem jak skóra zdjęta z Karolki :-)
Majki - to dopiero mix! :-) No powaga, każda ma coś z obojga rodziców!
Mati - on chyba bardziej do Taty, ale z Kati też miał kilka minek :-D
Marysia - chciałabym zobaczyć Tatusia, bo też mi się zdaje, że jest niezłym koktajlem :-)
Edi tylko jest prawie całym Tatuśkiem, choć ze mnie w jego wieku ma chyba troszkę w okolicy buźki i bródki ;-)

moon podobieństwo jest do A, ale do Ciebie też jest podobna, my twierdzimy, ze bardziej. Może jak była mniejsza to była bardziej do A podobna
Zołza jasne, ze mieszanki ale ja pisałam do kogo bardziej dzieciaczki podobne, Mati moje ma usta, uszy malutkie i nie śmiejcie sie ale układ palców na stopach :-) ja mam tak specyficznie zaokrąglone a M. tego nie ma - no a Mati jak ja kiedyś wam cykne fote ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry