reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

u nas 35 z hakiem, oby nie wzrosła!!!!!!!!!! Krostki na pupie przypominające potówki...
A co tu tak pustooo???? Jest tu kto??

reklama
Ja jestem :)
Maja śpi a ja siadam do maszyny :)

Aestima to ogłoszenie o pracę to serio??? Dżizas chyba kogoś coś boli.... to już nawet do nalewania piwa jest taka rekrutacja i selekcja???

Trasia ale narobiłaś mi smaka... a tak mi się dziś marzyła kiełbaska z grila... oj ślinka mi pociekła :-)

Cholercia i ciąży też mi się zachciało przez Was :szok::-D ale na nas jeszcze nie pora... dopiero jak Maja skońćzy 3 latka, taki jest plan :tak:

Kati masz rację, ciąża to był piękny czas:tak:Porodu też źle nie wspominam o dziwo, mam nadzieję, że za 3 lata Maja dorobi się rodzeństwa, a w zasadzie to my się dorobimy:-D
zołza ja bym zawału dostała:szok:koty to jednak głupiutkie są. A w kewstii zdjęć - Edi to caaały tatuś:tak: Mati nie wiem do kogo podobny, Kati może mnie oświecisz? Moja Maja to cały A:-) Mieszko też chyba mieszany, chociaż bardziej do M, Maja Madzioolki cały T, Marysia - nie wiem, a bliźniaki chyba do nurtii patrząc po zdjęciach, co sądzicie?
dubeltówka o rany! współczuję z Emilką i aż sama drżę, co będzie jak się okaże, że Maja ma alergię na mleko...W przypadku Emilki chyba tylko suplementy? Bo przetwory chyba też odpadają? A może nie?
Doris hehe, dobra jesteś:-D:-D:-Doj, chyba byś chciała, żeby któraś z czerwcówek zaciążyła:-Dbarmanka nie wystarczy, co?:rofl2:
Aestima no nieźle...a o doktoracie nie wspomnieli? Chyba sesje terapeutyczne będzie barman robił pijącym z rozpaczy:-D
trasia ślinka mi pociekła...:wściekła/y:
Madzioolka to może nie tylko Maje będą rówieśniczkami:tak:My też za 2 lata planujemy starania!

serio, serio, na pracuj pl czy podobnym portalu. najbardziej rozbawiła mnie ta resocjalizacja- tam było jeszcze napisane, że to osiedlowy bar- więc już sobie wyobraziłam, że szef ma nadzieję, że nowy barman zresocjalizuje okoliczne menelki:-D:-D:-D

reklama
to pięknie, jakby miała być gorączka to by już była! mam nadzieję, że juz nie wróci...
ja sama siedzę, bo A pojechał do ikei, dziś byliśmy w naszej ale nie było zdjęcia, które chcemy sobie na ścianę powiesić i pojechał do drugiej, mój wariat kochany!

Do góry