reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Asinka a byłaś z Tymkiem na basenie?
My chcemy pojechać z Mateuszem, ale nie wiem czy sobie poradze z przebieraniem siebie i małego, bo on dość żywiołowy jest hmmm.
A teraz wpadłam na pomysł, ze jakby w piątek było fajnie, w kwestii nie za zimno i nie padało to może byśmy sie zgadały z Misią i pojechały razem do Pszczyny, a Ty i Trasia - moze nawet Ironia, bo też dojechały? co Wy na to? tylko musi być pogoda, bo nie wyobrażam sobie w restauracji sie ogarnąć z maluchami

reklama
Kati byłam z Tymkiem na basenie. My dość często chodzimy. Powiem Ci, że Tymek też jest bardzo żywiołowy, ale dajemy spokojnie radę. Ja zawsze mam już strój na sobie, więc tylko Tymka przebieram. A po basenie, przebieram się najpierw ja w przebieralni dla matki z dzieckiem, a Tymek grzecznie czeka.
A co do piątku, to ja jestem jak najbardziej za :-)

Mrsmoon, pewnie tak ;-) Ale mi dzisiaj stracha moja małpa napędziła... Sypię jej żarcie do miski, a jej nie ma - dziwne. Ale nic, może śpi w łóżku. Ale kiedy wyjęłam puszkę z psim żarciem i się nie pojawiła, zaczęłam się martwić. Wołałam ją, machając otwartą puszką i nadal nic... Byłam pewna, że wypadła przez okno w kuchni [nie ma tam siatki, a mieszkamy na 9. piętrze...]. Prawie ryczałam, kiedy wychodziliśmy na spacer, a tu nagle, na klatce, słyszę "miauuuuu". Siedziała, menda, skulona, przestraszona, we wnęce pod zsypem. Musiała wylecieć, kiedy otwierałam listonoszowi...

Kati, ojej, jak miło! Podziękuj M. od nas :-D Strasznie miło czytać takie rzeczy :-D
Ale z tą ciążą to dowaliłaś... :-p Brrr...

Ja też jestem, przed chwilą dostałam telefon od lekarza...Emilka oprócz uczulenia na sierść ma alergię na roztocza, cytrynę i mleko:szok:
Co ja mam teraz zrobić, wyeliminować wszystkie produkty mleczne? Czym mam je zastąpić żeby dostarczyć jej wapń itd? Zbaraniałam trochę:baffled:
Kati ja dolączam do rozmarzonych o kolejnej ciąży:zawstydzona/y:

Asinka to fajnie, więc muszę spróbować pójść na ten basen, a co do spotkania czekamy na info od dziewczyn:-)
zołza podziękuję, ale M. sie bedzie pewnie głupio czuł bo on to mówił tak wiesz od razu co mu sie nasunęło na myśl taki spontan :-)
dubeltówka a jednak jeszcze ten synek ci sie marzy ;-)
a co do diety bezmlecznej to lekzrz ci nie dał info co mozna a co nie?
Doris chciałabym ale jeszcze nie teraz ale za rok to sie rzucę na mojego M. nie nie popuszczę ;-)

Szukam pracy.
Zatrudnię barmana/nkę do małego osiedlowego baru ; najlepiej studiującego psychologie bądź resocjalizacje.
:szok::-D

Myślicie, że absolwenta też wezmą???:-D:-D:-D

reklama
A u Miesia już była ładna temp i nagle 38- w dupce, więc dałam nurofen, bo nawet bez gorączki mamy dawać- i spadła.
i są krostki, ale wyglądają jak potówki...:confused:

Do góry