reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Aestima biedny Miesio, tulam was, a sąsiadce to bym nieźle nagadała babsztyl :wściekła/y:
Asinka ja też taki włóczykij i już mnie nosi ;-) a jak sie da pojechać do Pszczyny to dam znać, możę Trasia i Misia też będą mogły :-) mam jechać w piątek do Misi na kawke to sie dogadamy :-)
Mamusia super, że Tymek zdrów :-) ja też wyglądam jak personalna z młyna ale wczoraj już ramionka sie zarumieniły ;-)
Martadelka jak doczytasz to daj znać ja nie szukałam na razie więc tylko pisze co mi lek powiedziała
Madzioolka super, ze Mai sie podobało, a zdjątka wspaniała na fb już oglądałam :-)
Doris już bieganie za szkrabem sie zaczyna powili co ;-)
dubeltówka przesyłam słonko dla was i ściskam gorąco :-)

PADŁAM!!!!:-):-D:rofl2::-D:-)

reklama
Nasza Kalimba też linieje, jak cholera, ale ja już machnęłam na to ręką. Co jakiś czas "przelecę" ubranko małego rollerem i jest git ;-) Na szczęście, zabawkami z młodym się nie dzieli, bo ona nie lubi zabawek. Pilnuję tylko, żeby nie lizała Edgara po buźce, a poza tym bawią się razem i jest fajnie :-)

Młody nie chciał zupki... poszedł spać. Zje, kiedy wstanie ;-) Choć zaskoczona jestem, bo on nigdy nie odmawia jedzenia, a "niam" to jego ulubione słowo ;-) - ale to pewnie przez upał.

dziewczny ja juz chyba dzis więcej nic nie piszę, no jakaś masakra, to już nie jest śmieszne, rozkojarzona jestem czy co? myslałam o barmance (posta poprawiła, resztę moich gaf zostawiam dla pootmnosci:zawstydzona/y:)
chowam głowę w piasek...

reklama
Madzioolka cieszę sie, ze ci humor poprawiłam ;-) u nas sie tak mówi :-)
znam problem sierści zwierząt, u mamy też piesek spory to ścierści dużo, teściowej pies mały ale sierść też jest, ale spoko Mati jak chce to i tak pieski dopadnie, jak pieskom to nie przeszkadza to mi tym bardziej:-)
zołza Mateusz też mówi mniam mniam (od tygodnia) ale wczoraj też zjadł mało zupki a wody to wypił chyba z pół litra:szok::-) ale dobrze niech pije
Martadelka nie przejmuj sie wmówimy komuś dziecko w brzuch i będzie git ;-) :-D
Madzioolka a wiesz, ze ja nigdy chłodnika nie jadłam, trzebaędzie spróbować. Czy ty jesteś w pracy? bo ja tak i lenie sie na maxa, choć kilka pism już napisałam...

Do góry