reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

dziewczyny Mati ma katar taki lejący z noska do tego zrobił 4 kupy zawsze robi max 2 (ale chociaż normalne były), no i wpycha palce do buzi gryzie wszystko na maxa, nie wiem czy iść do lekarza jutro?, dodam, ze temp nie ma - ewidentnie zęby idą. Dałam mu rano ibum a po południu viburcol teraz jest ok, ale nocka nie była udana i boje sie co będzie dziś...

reklama
kati zaczekaj, jak jutro będzie tak samo, to może po pracy niech lekarz go obejrzy, z rana nie ma co, chyba, że gorączka wyskoczy
Aestima udanego imprezowania! A pojechał na zakupy ciuchowe, Maja zasnęła o 18.30 ale nie na noc...więc nie wiem, o której ona pójdzie spać...
Doris ja podobnie jak Aestima oszalałabym z nerwów przy 39st...Mam nadzieję, że to ząbek i już temp. nie wróci &&&&

Hej Dziewczyny!
Nie mogłam wejść wczoraj na bb i dziś cały dzień tez dupa. Dopiero mi się udało. Mam trochę nadrabiania, więc mykam czytać, bo zaraz K. wraca z próby i nie będzie czasu na bb ;-)

Dzień dobry:-)

Ja juz po kawusi; Antoś po śniadaniu, czekam na Frania.
Dzisiaj postanowiłam dalej rehabilitować męża, wybieram sie na zakupy spożywcze a dzieci zostawie z M.

U nas pogoda straszna, zimno i strasznie wieje.

Milego dnia:-)

Dzień dobry!

Dziewczyny, czy Wy wychodzicie na spacery w taką popieprzoną pogodę? :-p Ja od tygodnia nie byłam na spacerze i mnie nosi, ale jak patrzę za okno, to robi mi się słabo :-p Dwa razy próbowałam spacerować z wózkiem podczas wietrznej pogody - i podziękuję... Tylko glutka mi szkoda.

My chodzimy codziennie a raczej trzeba rzec- codziennie, dwa razy ( albo i więcej) dziennie;) Wczoraj chłopaki o 19 z ostatniego spaceru zeszli i choć niektórzy dziwnie patrzą, to moje dziecko cieplutkie po spacerku, i nigdy chory nie był nawet jak wszyscy wkoło chorzy:-) Zahartowany jest.

ps, jako spacer liczę też wyjście i spanie na balkonie ( zadaszony i dość obudowany), jak mi się nie chce na spacer, to go tam wystawiam:-p

A tak w ogóle DZIEŃ DOBRY!!

reklama
ja z uwagi na moją chorobę nie byłam przez ok. tydzień z Mają na spacerze, tyle co do sklepu ze 2 razy przemknęłam i tyle, nienawidzę wiatru!!!

Do góry