reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam porannie:-)

Jak mnie boli głowa, noc koszmarna, co przysnęłam to snił mi się ciagle ten sam koszmar, czuje się fatalnie a do tego gdzieś w głowie siedzi mi ten sen.

Ja dzisiaj w ramach rehabilitacji przed powrotem do pracy przygotowałem M zestaw ćwiczeń, a mianowicie ja jadę do sklepu z Franusiem a M zostaje z Antosiem. Musze kupic ubrania a właściwie spodnie, bo Franio został w jednych spodniach, jakoś rośnie szybko ten mój synuś. Antosiowi musze kupic kurtke wiosenna i jakies spodnie.
Tak sobie rozplanowałam dzień.

Milego dnia.

Dzień dobry! :happy2:

Pogoda fatalna, za oknem śnieg smagany wiatrem, mi głowę rozsadza, ale w sumie i tak mi wesoło :-) Tylko K. jeszcze dziś nie widziałam, bo Ediś pozwolił mamusi pospać do 8, a K. musiał być dziś punktualnie w szkole, bo jakieś zaliczenia ma. Edgarek w wyśmienitym humorze, popierdziela po mieszkaniu, a ja raczę się poranną kawką...

Agatek, udanych zakupów! :-) Szkoda tylko, że pogoda średnio przyjazna człowiekowi...

Mgordon, jak praca? Do której siedziałaś?

aha chwalę się że 1y raz od 9 miachów czyli od czasu jak zostałam mamą pospałam sobie do godziny 10, mój kochany mąż porwał Tymcia na dół bym miała ciszę i spokój kurcze jak chce to potrafi :-):-D

Dzieńdoberek :)
Pogoda pod psem, ale T pojechał jednak nurkować (psycholek :-p), Maja śpi, dom posprzątany więc czas na szycie :)

Miłego dnia :)

reklama
WITAM SIĘ I JA W SOBOTNI CHŁODNY WIECZÓR

Mój M siedzi z kolegą w kuchni i sibie bezalkoholowo świętują urodziny a ja nadrabiam zaleglości w czytaniu....

U mnie nie bardzo ciekawy weekend.....Julia od wczoraj ma temperaturę - mierzona w dupce 39 stopni i spada jej tylko na parę godzin po podaniu nurofenu. Jest przy tym marudna i smutna, ale poza temperaturą nic nie jej nie dolega więc to chyba ząbki, bo ma spuchnięte dziąsełka na górze. Z lekarzem konsultowalam się telefonicznie mówił, żeby przyjechac kiedy temperatura wzrośnie powyzej 39 stopni. Więc póki co obeserwujemy.
Ponadto w środę Julia odgryzła kawałek gąbki do kąpieli, część wyciagnełam jej z buzi ale wydaje mi się, że kawałeczek mogła połknąć więc też stresowalam się 2 dni.
Mnie bolo gardło i ogólnie jakoś cała jestem rozbita.
Oglądałam dziś fotki naszych maluchów te bez komentarzy - ale fajnie powspominać jakie były małe :-) a niebawem Leoś kończy rok potem kolejne czerwcówiątka :-). Czas leci szybko......

Madzioolka....moja Julia od trzech dni zasypia leżąc obok mnie w łóżku. Bez cycolenia i bujania. Oczywiście cycoli jeszcze w nocy od 2-3 do rana. A Ty jeszcze karmisz? U mnie pokarmu coraz mniej niestety...szkoda, bo ja lubię karmić...

Trasia...jaki wózek kupiłaś????

Mamusia....cieszę się, że udało Ci się wszystko załatwić a Twój nowy szef taki wyrozumiały!

Misialina...a na co ta alergia??? ja też jestem mocno uczulona na pyłki ale teraz to chyba jeszcze za wcześnie na pylenie...może to na co innego?

Aaga...piękne masz dzieciaczki, cieszę się, że się pokazałas choć na trochę.

Andariel....wlasnie mi Ciebie tutaj ostatnio brakowało....pisałas tak często i dużo a teraz nie

Moon
...co Ty znów u Majki wypatrzyłaś??? Zeza??? Mialas już nic sobie nie wkręcać!!! A jak waga? Chyba miałas iść do pediatry.

AgataR, Mgordon, Aestima, Zołzik, Ironia witajcie również :-)

Do góry