reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Widzę, że nastrój wisielczy na forum:szok:
moon ironia współczuję Wam bardzo, i tule mocno:*
Anapi dla mnie ma nic gorszego niż problemy finansowe, ale zawsze jak jest dno to później się człowiek odbija.Wiosna idzie to ludzi więcej będzie wychodzic i do restauracji częściej zajrzą....będzie dobrze.

U nas też nie ciekawie, Emilka biedna się męczy z ta alergią bo Rocky zaczął sierść na wiosne gubic i pyli sie niesamowicie....chyba zrobimy mu bude i wywalimy na ogród dopóki nikt go nie przgarnie:no:
Pogoda dzis ładna więc wybywamy:tak:

reklama
Hej, tak mi przykro Ironia i mrsmoon!
W takich historiach najbardziej przeraża mnie to, że wiele z nas doświadczy pewnie w życiu podobnych sytuacji. NIe wiem czy stawię temu kiedyś czoła:no: Życie jest takie ciężki!

Dubeltówka
, faktycznie " wiosennie" się zrobiła

mrsmoon, a co u Filipka? Nie mam chwili by tam zaglądnąć, choć pewnie to pretekst... BOJĘ SIĘ!

Miesio śpi, po dłuuuugiej batalii ( aż przeklęłam dziś przy nim siarczyście:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: WYkończył mnie, ufff...) a ja sprzątam, obiad robię...

mniej mnie tu ostatnio, choć jestem w miarę na bieżąco. Ale pracy przy plakatach mam w cholerę, codziennie jeżdżę z wózkiem po kilka kilometrów w tempie ekspresowym żeby objeździć jak najwęcej przedszkoli. Z jednej strony pogoda pomaga, z drugiej nie za bardzo bo w wielu pzedszkolac nikogo nie zastałam, dzieci wyszły na spacer.
Jutro jadę sę zrelaksować z Marysią do Raciborza, będziemy na noc u koleżanki. W planach długie spacery nad Odrą:)

mrsmoon, Ironia bardzo mi przykro. Człowiek nigdy nie jest przygotowany na takie wydarzenia...

reszta może później, muszę iść kąpać małego gada.

no i ekstra - dzieciaki ok, ale mnie coś rozkłada! przemarzłam wczoraj na tym naszym wieczornym spacerze i dziś chodzę jakaś taka śnieta, z dreszczami, do tego już mnie gardło boli; pożarłam michę lodów (klin) i albo mnie to dobije, albo postawi na nogi; no bo z racji cycolenia wódeczki nie łyknę dla kurażu;-)

hej hej, wprawdzie maly ruch ostatnio ale to dobrze z jednej strony bo nalezy korzytsac z pieknej pogody, jeszcze nasiedzimy sie przed kompami

ja nie spie od 4:30, moje dziecko postanowilo sie powyglupiac, ale usnal pozniej ja juz nie

aestima to co napisalas to takie smutne ale niestety prawdziwe, jakos do tej pory omijalalm temat smierci najblizszych ale kiedy u mamy zdiagnozowano raka ten temat ciagle do mnie powraca choc mama juz zdorwa ale widze jak operacja sie na niej odbila, do tego doszla menopauza i jakos tak boje sie o mame......no ale dzi zapowiada sie piekny dzien , nalezy go wykorzytsac, mam wie lekcje a pozniej jade z dzieciakami do kolezanki i jej synka, dawno jej nie widzialam, ona mieszka w warszawie to wkrece sie do niej na wakacje to poodwiedzam waszawianki:-)

Witajcie w sobotni poranek

Julinka budzi się coraz wczesniej, dziś już wstała o 6,15 a to dla mnie środek nocy. jakiś czas temu jeszcze wtsawała o 9.30 i było tak fajnie......

Zabieram się za sprzątanie i pójde na spacer :-)

Udanego weekendu życzę Wszystkim

Dzień dobry! :-)

Jak miło obudzić się samoistnie, bez krzyków, budzików itd., na dodatek przy Mężusiu kochanym :-) A w tle delikatne gaworzenie synka :-) Wstaliśmy o 8:30, Edi śniadanie dostał godzinę później, niż zwykle, ale specjalnie nie narzekał ;-) Fajny dzień się zapowiada... :-)

Dzień dobry :)
U mnie pogoda dziś cudna, Maja ucina właśnie drzemkę jak wstanie to będzie papu i jedziemy na wózkowe polowania (obym coś znalazła bo już za długo się ciągnie temat tej spacerówki i spać po nocach nie mogę).
Mężul bawi się nowym sprzętem (laptop i monitor), ja szyję, więc wszyscy zadowoleni :-)

Miłego dnia :)

reklama
Do góry