reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dzień dobry :)

Mamusia tulam Cię bardzo mocna, no ostatnio jakoś pod górkę macie, przykro mi bardzo. Jesteście młodzi na pewno szybko znajdziecie pracę, mocno trzymam za to kciuki &&&&&&& a teściowa... hm.... co to znaczy że masz nie iść do pracy, przepraszam bardzo ale czy jesteś ubezwłasnowolniona albo niepełnoletnie że miała prawo Ci cokolwiek narzucać, co ona sobie myśli?!?!?!?! A jak jest taka mądra że Ty do pracy nie a M z Tymkiem nie pomoże to za co macie żyć wg niej???? Oh jak mnie drażni takie wpiierd...lanie się w cudze życie i uzurpowanie sobie prawa do decydowania za innych!!!! Tulam jeszcze raz kochana :*

Dziewuszki pamiętacie że dziś zmiana czasu? :)

reklama
Madziolkba - dzięki, oczywiście że nie jestem ubezwłasnowolniona ale tu nie o to chodzi, ona w ten sposób chce wpłynąć na moją decyzję o pojściu do pracy bo wie ze bedzie potrzebna bo M bedzie bardzo ciezko z przytulakiem Tymkiem plączącym ciągle za mama to jest ostatni taki syneczek mamusi ze szok a teścicha w ten sposób chce wpłynąć na moją decyzję by w razie problemów nie pomóc synowi przy wnuku.....w takim wypadku ja tez mam wątpliwości czy da sobie sam radę bo ostatnio jak tylko ide do wc i znikam za drzwiami to jest histeria.... łeb mi pęka z tego wszystkiego

Mamusiu, nóż się w kieszeni otwiera, jak się czyta takie historie... ***** mać :crazy: Mimo wszystko życzę Wam powodzenia, mając nadzieje, że jednak wszystko się dobrze skończy.

Dziewczyny, mam wieści od naszej Izuni - jej mąż ma poważne problemy z kręgosłupem. Zresztą, zacytuję część Jej wiadomości do mnie.
Zaniedbałam forum ale jeśli możesz napisz w moim imieniu, że mój mąż ma bardzo poważny problem z kręgosłupem. Moja mama przyjechała na alarm, bo sama bym sobie nie poradziła - obecnie mam 3 dzieci w domu, bo R. nie jest w stanie nic zrobić. Leży, codziennie dostaje zastrzyki, bierze leki i tak do jutra. Jutro jedziemy do szpitala. Musi mieć zrobiony rezonas a później się okaże co dalej - rehabilitacja czy operacja. Tym samym nie wiem co z naszym kwietniowym wyjazdem
blank.gif
Kuźwa mać, dlaczego nigdy nie może być dobrze
blank.gif
!!!!

Mam nadzieję, że jednak obejdzie się bez operacji...

Ostatnia edycja:
czesc kochane - dziekuje bardzo za wsparcie - na was jak zwykle mozna liczyc :tak:

w Brzozowie - tragedia..piguły i lekarki opryskliwe a wręcz hamskie, przerzucają chorych jak mięso na łóżku - pomimo że płaczą z bólu :szok: syf na podłogach wszędzie kurz....pokoje nie sprzątane nie wiem ile... wszystko się klei i śmierdzi.. :angry: przy mnie pani z "obsługi" przyszła wylała z kubka sok nawet nie umyła i odstawiła dziadkowi zeby nowy mu nalać :angry::baffled: więc jej powiedziałam ze takie mycie to sobie może w dupe wsadzić i jak ludzie mają zdrowieć jak muszą pić z brudnych kubków gdzie się tylko bakterie mnożą :szok::wściekła/y:

a teraz nalepsze urywki :

- Ja: przepraszam, dziadek nie może oddychać a ma w karcie wpisane ze w razie problemów mozecie podać tlen - poprosimy o maseczke... pani zakłada takie wąsiki a moja mama grzecznie pyta dlaczego takie czy to coś innego niż w maseczce - a pani : A co? zwiazana pani jest z medycyna? my tu krzywdy nie robimy !! :wściekła/y:

- dziadka wszystkie kości bolały i płakał z bólu wiec idziemy sie zapytac o leki... nie nie mozna dopiero po 15 no ok... o 14 poszlismy pogonic ich..z łaską dali kroplowke ktora w ogole nie zadziałała...dopiero ciocia poszła do ordynatorki i wykrzyczala jej ze to prawo pacejnta zeby w XXI wieku umierac bez bólu i ona pierd...li ten szpital...łaskawie podali morfine... :baffled::wściekła/y:

ręce opadają :-( :-:)-(

z dziadkiem rozmawiałam, opowiadałam co u Benia - najgorsze jest to ze dziadek jest przytomny mówi z trudem ale logicznie myśli..dopytuje o szczególy... chcialabym zeby był otepiony lekami i nie wiedział co sie dzieje :-( byłoby mu łatwiej nie bałby się..

a no i na dodatek w sobote lekarka mowi ... no ja widze ze w piatek wieczorem jeszcze jeden zawał sie wykocił (co to w ogóle za zwrot?! )

wiec mamy udar, dwa zawały i zapalenie płuc... czyli w jego wieku terminalny pacjent
:-(

mamusia - to durna pi.cz !!! :wściekła/y::no: nawet za kase nie chce zostac z dzieckiem ? i to w takiej sytuacji kiedy kasy moze nie byc przez dłuższy czas SZOK! ja ze swoja póki co nie utrzymuje kontaktów więc mam looz.. :tak:

zołza - ciekawa jestem co z tym testem zaraz ide wertować wątek dzieciowy :D

Buziaki dla Izy i jej męża niech szybko wraca do zdrowia !

AgatkoR - oj to teraz będziesz mieć jękołe w domu..pożyczyć beczke na kapuste? :-D mój niby zdrowy a taki mękoła się zrobił że wczoraj się pożarliśmy przy moich rodzicach :szok: i to o co... o durną butelkę wina :-D benio podszedł do barku dziadka i butelka z haczyka spadła (nic sie nie stało)

Madziolka
- ja myslalam ze już 16 a tu 14,30 ! Super !

chłopaki wracają ze sklepu i lecę robić nugetsy w piekarniku !

a ui sie pochwale a co... kupilam cos takiego.. MM ___ Suknia D O R E E N ____ jagoda ____ 54 (2188106741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zaraz pojde do siasiadki po paczke i sprawdze czy sie wcisne z tymi moimi boobsami jak po botoxie :baffled::crazy:

góra 54 a doł 42 mutant ze mnie :rofl2:

zołza - miałam farta bo one chodza cos około 120 zł a udało mi sie wylicytowac za 78 :-):-D nie wiem czy w biuscie bedzie tylko dobra.. :)

z dziadkiem...planuje cos z tym zrobic pozbieralam relacje swiadkow, nagrałam to i owo zrobiłam zdjęcia..will see...

Mój K. gra właśnie koncert, a mnie tam nie ma, bo przez te zawirowania z opóźnionym okresem nie udało mi się załatwić nikogo do Ediśka... :-(

zołza sa w sieci jakies nagrania twojego K ?

Beni juz je kolacyjke i idzie lulu, /m. jedzie na basen - a ja przygotowuje sie do pracy

reklama
Ja - Zołza - na to ja się muszę z głównego dowiadywać, że potrzebowałaś kogoś do Ediego....:wściekła/y: Przecież byśmy zjechały....
No i fajnie, że ktoś lubi grać w sapera - ale wieki nie grałam i chciałby się wybrać na Islandię. ;-)

Do góry