czesc kochane - dziekuje bardzo za wsparcie - na was jak zwykle mozna liczyc
w Brzozowie - tragedia..piguły i lekarki opryskliwe a wręcz hamskie, przerzucają chorych jak mięso na łóżku - pomimo że płaczą z bólu
syf na podłogach wszędzie kurz....pokoje nie sprzątane nie wiem ile... wszystko się klei i śmierdzi..
przy mnie pani z "obsługi" przyszła wylała z kubka sok nawet nie umyła i odstawiła dziadkowi zeby nowy mu nalać
więc jej powiedziałam ze takie mycie to sobie może w dupe wsadzić i jak ludzie mają zdrowieć jak muszą pić z brudnych kubków gdzie się tylko bakterie mnożą
a teraz nalepsze urywki :
-
Ja: przepraszam, dziadek nie może oddychać a ma w karcie wpisane ze w razie problemów mozecie podać tlen - poprosimy o maseczke... pani zakłada takie wąsiki a moja mama grzecznie pyta dlaczego takie czy to coś innego niż w maseczce - a pani : A co? zwiazana pani jest z medycyna? my tu krzywdy nie robimy !!
- dziadka wszystkie kości bolały i płakał z bólu wiec idziemy sie zapytac o leki... nie nie mozna dopiero po 15 no ok... o 14 poszlismy pogonic ich..z łaską dali kroplowke ktora w ogole nie zadziałała...dopiero ciocia poszła do ordynatorki i wykrzyczala jej ze to prawo pacejnta zeby w XXI wieku umierac bez bólu i ona pierd...li ten szpital...łaskawie podali morfine...
ręce opadają :-( :-
-(
z dziadkiem rozmawiałam, opowiadałam co u Benia - najgorsze jest to ze dziadek jest przytomny mówi z trudem ale logicznie myśli..dopytuje o szczególy... chcialabym zeby był otepiony lekami i nie wiedział co sie dzieje :-( byłoby mu łatwiej nie bałby się..
a no i na dodatek w sobote lekarka mowi ... no ja widze ze w piatek wieczorem jeszcze jeden
zawał sie wykocił (co to w ogóle za zwrot?! )
wiec mamy udar, dwa zawały i zapalenie płuc... czyli w jego wieku terminalny pacjent :-(
mamusia - to durna pi.cz !!!
nawet za kase nie chce zostac z dzieckiem ? i to w takiej sytuacji kiedy kasy moze nie byc przez dłuższy czas SZOK! ja ze swoja póki co nie utrzymuje kontaktów więc mam looz..
zołza - ciekawa jestem co z tym testem zaraz ide wertować wątek dzieciowy
Buziaki dla I
zy i jej męża niech szybko wraca do zdrowia !
AgatkoR - oj to teraz będziesz mieć jękołe w domu..pożyczyć beczke na kapuste?
mój niby zdrowy a taki mękoła się zrobił że wczoraj się pożarliśmy przy moich rodzicach
i to o co... o durną butelkę wina
benio podszedł do barku dziadka i butelka z haczyka spadła (nic sie nie stało)
Madziolka - ja myslalam ze już 16 a tu 14,30 ! Super !
chłopaki wracają ze sklepu i lecę robić nugetsy w piekarniku !
a ui sie pochwale a co... kupilam cos takiego..
MM ___ Suknia D O R E E N ____ jagoda ____ 54 (2188106741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zaraz pojde do siasiadki po paczke i sprawdze czy sie wcisne z tymi moimi boobsami jak po botoxie
góra 54 a doł 42 mutant ze mnie