reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej! dzieciarnia posnęła przed 11 i do teraz śpi:szok: obawiam się, że to wróży bardzo aktywną dalszą część dnia, a dziś M. wraca dopiero po 21, więc może być ciekawie...

A u nas odwrotnie... Edi poszedł spać tradycyjnie o 10:00, spał pół godzinki, przebudził się, musiałam go przytulic, bo płakał. I poszedł dalej spać, do ok.11:30. Za to później zero snu. Pokimał trochę ponad kwadrans i tyle. K. właśnie zabrał go na spacer do rossmanna po pieluszki ;-) A ja mam nastrój do dupy trochę... I nic mi sie nie chce...

my sie pakujemy powoli na jutro.. mama kazała wziasc czarny płaszcz bo nie wiadomo czy dziadek przezyje jeszcze kilka dni :-:)no:

hehe, ironia, to Benio jest rówieśnikiem Mateuszka Kati:tak: Ja prawie spakowana, ale nie biorę czarnych rzeczy, pier..., że tak brzydko powiem, jak będę potrzebować, to przyjadę po nie

kurka, wyszliśmy po 16 i jak wracaliśmy to już chłodno było - rozbieram Leo w domu, a tu zimne nóżki:-( oby się nie przeziębił przez moją ignorancję... już kichał parę razy, fuck!

dziewczyny jakie to cholernie przykre - brać czarne ciuchy wiadomo w jakim celu:(

reklama
dziewczyny czy ktoras wie czy jest jakis prywatny neurolog lub ktokolwiek na podkarpaciu? nie zostawie dziadka w tej umieralni... :angry:

Do góry