andariel chyba nadszedł dobry moment, żeby się odciąć od złych wspomnień, co? trzymam kciuki aby tak było &&&&&&
reklama
Moje się nie nadają, ale sądzę, że to dobry pomysł! Ja poćwiczę i może w końcu wyjdzie mi coś nie upośledzonegoLaski, a moze my na serio działalność założymy??? Internetowy sklepik z wyjątkowymi, personalizowanym rzeczami dla dzieci? To by miało wzięcie
traschka
Mama Marysi
ja uważam, że to świetny pomysł!!! Naprawdę robicie piękne rzeczy, warto. A Ironia akurat pracy szuka, będzie jak znalazł ))
hej hej przed sekunda wrocilam z lekcji, padam na twarz a gardla nie czuje
a dzialalnos super pomysl, ja bym chciala dolaczyc, mam glowe pelna pomysłow tylko ze dopiero wlecie mogalabym na potege produkowac bo teraz to nie moge obiecac, ale byloby fajnie:-)
a dzialalnos super pomysl, ja bym chciala dolaczyc, mam glowe pelna pomysłow tylko ze dopiero wlecie mogalabym na potege produkowac bo teraz to nie moge obiecac, ale byloby fajnie:-)
tylko proszę, niech każdy egzemplarz będzie inny! i koniecznie chociaż trochę upośledzony
Głupol :-) :*
zolza wyjątkowo podziękowałam za głupola
MOje dziecko nie śpi. wykąpane, jeść nie chce, spać nie chce, bawi się...czeka chyba na ojca, żeby się przywitać i buzi na dobranoc dać. A ojciec po godzinach został ze swoimi serwerami się kochać...
MOje dziecko nie śpi. wykąpane, jeść nie chce, spać nie chce, bawi się...czeka chyba na ojca, żeby się przywitać i buzi na dobranoc dać. A ojciec po godzinach został ze swoimi serwerami się kochać...
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
A my dopiero z popołudniowej drzemki wstałyśmy, a taka ona popołudniowa że Maja zasnęła przed 19, więc teraz pewnie koło 22 dopiero będzie mowa o pójściu spać...
Ja też chętnie się dołączę do interesu zabawkowego jeśli mogę
Kochane dziękuję Wam za słowa pocieszenia w sprawie pracy... kochane jesteście :*:*:*:*
Ja też chętnie się dołączę do interesu zabawkowego jeśli mogę
Kochane dziękuję Wam za słowa pocieszenia w sprawie pracy... kochane jesteście :*:*:*:*