reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ano czasem zaglądam na główny :tak: Warto było choćby po to aby się dowiedzieć że się ma wielbicielki swoich koślawych literek ;-)
Aestima - co do skali to u mnie do tej pory był max 13 do 10 :-D
Doris - to niedrogo, niestety w Wawie wszystko droższe :-(

reklama
dobry wieczór. Jestem, ale mam masę pracy więc tylko podczytuję.

Doris wolny weekend u mnie to coś na zasadzie "nie idź jutro do pracy, odpocznij sobie" - mówię tak czasem do Marcina w środku tygodnia:) Tylko, że jego urlop jest przynajmniej płatny :-D

hej
Doris - super że wszystko było pomyślnie a że Julka marudziła to normalne przy takiej ilości wrażeń i gości mój też marudził ;-)

a ktoś jeszcze został do chrzczenia bobo poza Dubeltówką???

mamusia moj babel, za miesiac robimy chrzciny, w koncu.....moze sie diabła wygoni i zacznie mi spac w nocy
doris to w sumie jak ze wszytskim to niedrogo, fajnie ze sie wszytsko udalo

a tak w ogole czesc wszytskim w ten piekn sloneczny dzien:)moj dzis tez nie spacl chyba ze 2-3 godziny w nocy, piwedzialam ze kiedys go udusze:nerd::nerd:

marta, też na to liczyłam, ale gdzie tam! Po chrzcie jeszcze gorzej:-D
Tak w ogóle, to dzień dobry wszystkiM!!!!!!!

Dzień Dobry z samego rana :-)
Wstawanie o 5.30 to u nas już standard:wściekła/y: mam już ugotowaną zupkę kalafiorową dla Ninki, kompot z porzeczek a za chwilę wstawiam mięso na obiad. Nina już idzie spać porannie a ja muszę sobie zrobić drugą kawę i w końcu śniadanie zjeść. Dziś mamy bardzo ważny dzień, bo o 15ej zostaną ogłoszone zapisy do przedszkola. Proszę o kciuki aby Bruna przyjęli:-D
Trasiu - pogodę mamy śliczną więc może spacerek około południa?

Witam Was wszystkie!

U nas słoneczko powoduje, że młody później chodzi spać i wcześniej wstaje... Dziś darł się o szóstej, a że K. był z psem na spacerze, musiałam zareagować. Jako że K. przed wyjściem zmienił mu pieluchę, próbowałam zająć go maskotkami i wracałam pod kołderkę. Niestety, to były tylko momenciki ciszy. Ostatecznie wstałam o 6:20. Prawie pokłóciłam się z K., bo mam wrażenie, że tylko ja w tym domu robię coś w kierunku utrzymania jako-takiego ładu. A nie chcę od rana do wieczora sprzątać po sobie, po dziecku i jeszcze po K. Myślę intensywnie nad tym, jak rozwiązać tę sytuację, żeby obyło się bez ofiar :-p

Dzień dobry ja po długim weekendzie bo w Irl święto. W sobotę była parada, ale taki deszcz lunął, że Emilka w wyrze chora:wściekła/y: znów:wściekła/y:
My chrzcimy 15 kwietnia, jako jedne z ostatnich, ale Asiulka grzeczna więc ten diabełek jakiś łagodny;-)
Mam weekend do nadrobienia więc śmigam po kawkę i zabieram się do czytania:-)

Dzień dobry ja po długim weekendzie bo w Irl święto. W sobotę była parada, ale taki deszcz lunął, że Emilka w wyrze chora:wściekła/y: znów:wściekła/y:
My chrzcimy 15 kwietnia, jako jedne z ostatnich, ale Asiulka grzeczna więc ten diabełek jakiś łagodny;-)
Mam weekend do nadrobienia więc śmigam po kawkę i zabieram się do czytania:-)
to moze razem bedziemy chrzcic, dzis K jedzie ustalac z ksiedzem:-)

reklama
Do góry