reklama
Aestima
Fanka BB :)
JA też)))))))))) co ten Miesiu powie? Mój brat powiedział w przedszkolu, że siostra ma 30 lat ( miałam 13), a ja każdemu kogo spotkałam zadawałam pytanie 'a cy wies bez cego śpi moja mama??" na skrępowane "nie" odpowiadałam trumfalnie " bez poduszki!"
Na blogu jest zdjęcie nataszki- ja podobna do naszej nataszki, ale jaja!
Na blogu jest zdjęcie nataszki- ja podobna do naszej nataszki, ale jaja!
traschka
Mama Marysi
ależ mam zaległości... potem może nadrobię. Póki co patrzę czy Marysia wpadnie na pomysł wdrapania się na półkę z płytami albo pogryzienia kabla. Ale bawi się sama, nie przeszkadzam więc
Weekend pękny, każdą wolną godzinę spędziliśmy w plenerze. Miałam koncert, próby, nagrania, zajęcia, więc niewiele tych wolnych godzin było ale wykorzystałam je w pełni. Tak mi się marzy jeden wolny weekend...
Weekend pękny, każdą wolną godzinę spędziliśmy w plenerze. Miałam koncert, próby, nagrania, zajęcia, więc niewiele tych wolnych godzin było ale wykorzystałam je w pełni. Tak mi się marzy jeden wolny weekend...
Aestima, leżę Ja podobno o wszystkim opowiadałam w przedszkolu - zresztą, odwrotnie też ;-) Gaduła byłam :-)
Trasiu, to ja Ci życzę wolnego weekendu... :-) Ja miałam wolny, ale K. miał szkołę, więc byliśmy sami z Edim i Kalimbą w plenerze [nie licząc wkurzających mnie ludzi ]
Trasiu, to ja Ci życzę wolnego weekendu... :-) Ja miałam wolny, ale K. miał szkołę, więc byliśmy sami z Edim i Kalimbą w plenerze [nie licząc wkurzających mnie ludzi ]
miłośniczka przyrody
- o rety, prawie zdepnęłam biedronkę
- no to miała szczęście, że to Ciebie spotkała na swojej drodze, bo ktoś inny pewnie by nie zauważył
- no! ja ją lekko dotknęłam butem i zaraz wziełam nogę, tylko wyszło z niej coś żółtego
szczęśliwych lotów biedronkowy aniołku, sorry
... i można by tak co chwila ;-) :-)
- o rety, prawie zdepnęłam biedronkę
- no to miała szczęście, że to Ciebie spotkała na swojej drodze, bo ktoś inny pewnie by nie zauważył
- no! ja ją lekko dotknęłam butem i zaraz wziełam nogę, tylko wyszło z niej coś żółtego
szczęśliwych lotów biedronkowy aniołku, sorry
... i można by tak co chwila ;-) :-)
Aestima
Fanka BB :)
wyznaniowo
Siedzę sobie w pokoju a z kuchni dobiega nostalgiczny śpiew mojej Córki:
- Kooooohammmm cię Nataszkoooo ooooo kocham cię eeeeeee
To co? Ma już fundamenty życiowego sukcesu, nie? Zbędny będzie poradnik "Jak w weekend pokochać siebie"??? :-)
artystka
Nataszka przyniosła dzisiaj uroczy rysunek z przedszkola - narysowała tatusia za więziennymi kratami
reklama