reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
JA też:))))))))))) co ten Miesiu powie?:) Mój brat powiedział w przedszkolu, że siostra ma 30 lat ( miałam 13), a ja każdemu kogo spotkałam zadawałam pytanie 'a cy wies bez cego śpi moja mama??" na skrępowane "nie" odpowiadałam trumfalnie " bez poduszki!"

Na blogu jest zdjęcie nataszki- ja podobna do naszej nataszki, ale jaja!

ależ mam zaległości... potem może nadrobię. Póki co patrzę czy Marysia wpadnie na pomysł wdrapania się na półkę z płytami albo pogryzienia kabla. Ale bawi się sama, nie przeszkadzam więc:)
Weekend pękny, każdą wolną godzinę spędziliśmy w plenerze. Miałam koncert, próby, nagrania, zajęcia, więc niewiele tych wolnych godzin było ale wykorzystałam je w pełni. Tak mi się marzy jeden wolny weekend...

Aestima, leżę :-D :-D :-D Ja podobno o wszystkim opowiadałam w przedszkolu - zresztą, odwrotnie też ;-) Gaduła byłam :-)

Trasiu, to ja Ci życzę wolnego weekendu... :-) Ja miałam wolny, ale K. miał szkołę, więc byliśmy sami z Edim i Kalimbą w plenerze [nie licząc wkurzających mnie ludzi :-p]

jakie to proste...
Mówię do Nataszki
- nie wycieraj brudnej buzi w rękaw, kto to potem dopierze?
- pralka
Krótka piłka, zero pytań
:-D:-D:-D

miłośniczka przyrody
- o rety, prawie zdepnęłam biedronkę
- no to miała szczęście, że to Ciebie spotkała na swojej drodze, bo ktoś inny pewnie by nie zauważył
- no! ja ją lekko dotknęłam butem i zaraz wziełam nogę, tylko wyszło z niej coś żółtego

szczęśliwych lotów biedronkowy aniołku, sorry

... i można by tak co chwila ;-) :-) :-D

wyznaniowo

Siedzę sobie w pokoju a z kuchni dobiega nostalgiczny śpiew mojej Córki:
- Kooooohammmm cię Nataszkoooo ooooo kocham cię eeeeeee
To co? Ma już fundamenty życiowego sukcesu, nie? Zbędny będzie poradnik "Jak w weekend pokochać siebie"??? :-)

artystka
Nataszka przyniosła dzisiaj uroczy rysunek z przedszkola - narysowała tatusia za więziennymi kratami

reklama
Do góry