reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Ironia twój dziadek leży w Brzozowie?Mój Mateusz stamtąd pochodzi.... Ale co do szpitala w brzozowie.... Dobrego zdania nie powiem... 1,5 roku temu zmarła tam mama M i to dlatego ze przywieźli ją do szpitala w piątek wieczorem i już nie mogli jej zrobić potrzebnych badań.Bo w weekend nie robią:wściekła/y::wściekła/y: Kazali czekać do poniedziałku,a ona w niedziele wieczorem dostała wylewu do mózgu i już się nie obudziła:wściekła/y: Ja nigdy w życiu nie chciałabym leżeć w tym szpitalu ale może z Twoim dziadkiem będzie lepiej.Trzymam mocno kciuki żeby wszystko się udało i dziadek miał się lepiej!

My wczoraj cały dzień spędziłyśmy na dworze,teraz Bianka spi w wózeczku przed domem a ja gotuje obiadek.:-)

reklama
Angel - wlasnie moja mama mowi ze to najgorsza rzeź w okolicy.. a nie mamy mozliwosci zeby go w tym stanie przeniesc do rzeszowa :-:)-( znajoma mamy poszła z problemami z kregosłupem, nie zjamowali się nią więc zrobiłą afere i chciała ich pozwać...w efekcie wyszła ze sparaliżowaną nogą... :baffled: podkarpacie rządzi pod kątem takich lekarzy.... nawet w Jaśle mowi sie ze jak chcesz szybciej umrzec to idz do szpitala :baffled::no:

my juz po spacerku :tak: młody cały czas spał obkupiłam się w książki i wróciliśmy :D mały dostał na obiad kurczaka z cebulka gotowaną i batata :-D ale miał śmieszną minę :-)

zastanawiam sie czy nie umyc podlogi na balkonie po zimie bo chce posiedziec wieczorem na kanapie... moze mnie stare babki nie zlinczują :-D

Ironia, a dlaczego miałyby Cię zlinczować? :-p

A ja to chyba PMS mam, bo jakaś wnerwiona chodzę i aspołeczna dziś jestem wyjątkowo. Ludzie w parku mnie wku*wiali!
:szok: Wszyscy, bez wyjątku... I emeryci, i matki z dziećmi, i ludzie z psami... Wszyscy. I marzyłam o ogródku własnym... Po godzince wróciliśmy na obiad... i położyłam małego w domu, nie wyszliśmy drugi raz... :sorry2:

Hej kochane, Krysia i Ola pojechały- oj jakoś smutno i pusto, " zwłaszcza bez tej małej" mówi Michał, który szalenie polubił Krysię i teraz truje mi dupę o córeczkę:-D Chyba ma szansę zostać wujkiem nr 1 tak ładnie się nią zajmował:tak: Było super, ale padam na twarz, bo jeszcze 3 h spacer sobie zafundowaliśmy po wyjeździe dziewczyn. Przy okazji do tesco trafiliśmy na mega wyprzedaże ciuszkowe;-) Zaraz Was podczytam:) Potem zapytam forever, czy mogę kilka fotek ze spotkania do zdjęciowego wrzucić.
ps. Plolecacie jakiś filmik na wieczór??

Zołza, kameralny i powiem Ci, że b. się starała, bo nie było tam ciuszków na naszych chłopaków za wiele- ja wyniuchałam tylko kapelutek cudny, letni i bluzeczkę. Ale od nas też Ci jakieś spodnie dla Ediśka wiezie:) I ma Ci pożyczyć Krysiową ( za dużą jeszcze) bluzę w czaszki- MIeszko ma identyczną, więc weź ją na zlot- sfocimy chłopaków bliźniaków:-D

... nie chce myśleć ze to koniec.. w piątek się pakujemy i jedziemy do brzozowa :-( on nie może umrzeć.. nie teraz... nie jest jeszcze taki stary ma dopiero 84 lata :-:)no: do wesela kuzynki 6 tygodni to nie najlepszy czas na umieranie:no: mam nadzieje że do kilku tygodni bedzie juz w domu - niech nawet ma sparalizowana tą reke to nie jest wazne niech tylko nie umiera :-:)-:)-:)-:)no:

a opieka w szpitalu to jedno wielkie kur...stwo... :wściekła/y::no: wynik rentgena był dopiero po 4 dniach a na pytanie jaki jest wynik pani doktor prychneął na mame że to nie zielona góra i ona czasu nie ma :szok::shocked2::wściekła/y::wściekła/y:
wspolczuje Ci choroby dziadka. Moj dziadziu zmarl w grudniu. Byl wlasnie w tym szpitalu w Brzozowie i tam sie zupelnie poddal. To taka umieralnia. Po tygodniu babcia zabrala go do Ustrzyk, bo nie mogla juz patrzec na ten szpital. Mam nadzieje, ze Twojemu tam pomoga, albo przeniescie go gdzies indziej.

Witam Was dziewczyny. Lykend caly przepracowany. Wczoraj wieczorem nogi do tylka juz mi wchodzily, po wieczornym karmieniu lyknelam nalewki ziolowej bo ze zmeczenia nie zasnelabym.

Ostatnia edycja:
reklama
Angel - wlasnie moja mama mowi ze to najgorsza rzeź w okolicy.. a nie mamy mozliwosci zeby go w tym stanie przeniesc do rzeszowa :-:)-( znajoma mamy poszła z problemami z kregosłupem, nie zjamowali się nią więc zrobiłą afere i chciała ich pozwać...w efekcie wyszła ze sparaliżowaną nogą... :baffled: podkarpacie rządzi pod kątem takich lekarzy.... nawet w Jaśle mowi sie ze jak chcesz szybciej umrzec to idz do szpitala :baffled::no:

my juz po spacerku :tak: młody cały czas spał obkupiłam się w książki i wróciliśmy :D mały dostał na obiad kurczaka z cebulka gotowaną i batata :-D ale miał śmieszną minę :-)

zastanawiam sie czy nie umyc podlogi na balkonie po zimie bo chce posiedziec wieczorem na kanapie... moze mnie stare babki nie zlinczują :-D

Mame M też rodzina chciała przewieść do Rzeszowa zaraz po tym jak powiedzieli że nie zrobią jej badan bo jest piatek,ale powiedzieli że w tym stanie nie moga jej nigdzie przewozić.Trzymam kciuki żeby z dziadkiem było lepiej!:)
My po rodzinnym spacerku,byliśmy dzisiaj nad jeziorem,razem,tak rodzinnie :-D
Dobranoc kochane,chociaż ja i tak pewnie położę się dopiero przed 1 jak nie lepiej... Moje dziecko normalnie nie potrzebuje snu....

Do góry