dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Jestem, czasu mało ale brakuje mi Was więc cos na szybko.
Doris my kłócimy się tylko w jednej kwestii "jiggy jiggy" bo on by chciał codziennie, a dla mnie 2 razy w tyg w zupełności wystarczą
Trasia malowanie narazie stoi w miejscu bo w mojej pipidówce nie ma sklepu plastycznego i muszę się zaopatrywać w innym mieście, a szmatki zawsze się jakieś znajdą;-)
Kciuki za męża Agaty i za rozmowę mamusi
Zołza ja też ciepłolubna i jeszcze grzeję, nie dużo ale zawsze, wspołczuję zimnej wodzianki
Misia u nas katar zawsze jak żółty to później zielonkawy oznaką końca, więc kciuki żeby i u Was się skończył.
moon współczuję "brudnych" teściów u mnie zasada czysto ale nie jak w muzeum
Dziś w irolni dzień mamy, byłam u Emilki w przedszkolu dzieci zaśpiewały nam piosenkę, dostałam kwiatki i za laminowany, cudny wierszyk z odciskami dłoni Emilki:
Sometimes you get discouraged
Because I am so small
And always leave my fingerprints
On furniture and walls.
But every day I'm growing -
I'll be grown some day
And all those tiny handprints
Will surely fade away.
So here's a little handprint
Just so you can recall
Exactly how my fingers looked
When I was very small.
Iza nie wiem czy ty też obchodzisz dzis imieniny, jeżeli tak to najlepszego:-)
Doris my kłócimy się tylko w jednej kwestii "jiggy jiggy" bo on by chciał codziennie, a dla mnie 2 razy w tyg w zupełności wystarczą
Trasia malowanie narazie stoi w miejscu bo w mojej pipidówce nie ma sklepu plastycznego i muszę się zaopatrywać w innym mieście, a szmatki zawsze się jakieś znajdą;-)
Kciuki za męża Agaty i za rozmowę mamusi
Zołza ja też ciepłolubna i jeszcze grzeję, nie dużo ale zawsze, wspołczuję zimnej wodzianki
Misia u nas katar zawsze jak żółty to później zielonkawy oznaką końca, więc kciuki żeby i u Was się skończył.
moon współczuję "brudnych" teściów u mnie zasada czysto ale nie jak w muzeum
Dziś w irolni dzień mamy, byłam u Emilki w przedszkolu dzieci zaśpiewały nam piosenkę, dostałam kwiatki i za laminowany, cudny wierszyk z odciskami dłoni Emilki:
Sometimes you get discouraged
Because I am so small
And always leave my fingerprints
On furniture and walls.
But every day I'm growing -
I'll be grown some day
And all those tiny handprints
Will surely fade away.
So here's a little handprint
Just so you can recall
Exactly how my fingers looked
When I was very small.
Iza nie wiem czy ty też obchodzisz dzis imieniny, jeżeli tak to najlepszego:-)