reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dzień Dobry

Cyżbym dziś była pierwsza???
Julia nie śpi od 6,40 :-). nadmorskie słońce tak mocno świeci, że spać nie sposób. O 9 śniadanko i nad morze lecimy na spacer.
Przesyłam wam duuuuuużo słoneczka.
Buziaki

Marcin rano postanowił ukradkiem spróbować jedno ciasteczko i zrzucił blachę na ziemię... wszystkie się połamały. ZOstały tylko odpadki z drugiej blachy, więkoszość przypalona bo mój piekrnik nierówno grzeje. Udało mi się pozbierać z resztek tyle, żeby każdy dostał choć jedno przypalone ciasteczko ale jestem taka smutna:( Marcin szybko się ubrał i uciekł z Marysią na spacer. I dobrze, bo zginąłby razem z kotem.

Doris, witaj!
Trasiu... tak strasznie mi przykro! Cholera, sama mam ochotę coś zrobić Twojej gapie...
:angry::no::crazy: Aaależ bym się wściekła... Dobrze,że miałaś odłożone te resztki...

Cześć kochane, ja dziś się witam i żegnam jednocześnie - koło 17 przyjeżdża moja mama, a my wieczorem idziemy do znajomych na urodziny, hurrraaaa!!!!
Właśnie zrobiłam sobie przerwę w sprzątaniu - niezłe tempo sobie narzuciłam, a Maja o dziwo siedziała grzecznie w krzesełku - Zolzik to dzięki pożyczonemu flamingowi!!!!Półtorej godziny siedziała, co w jej przypadku jest rekordem życiowym. Już ją wypuściłam z uwięzi;-) Rano byłam na zakupach, w carrefourze są pampki 99szt za 73zł. Kupiłam też bebiko, spróbujemy. Dziś rano jadła kaszkę owsianą holle na mm, dodałam trochę soku do wody i zjadła, tylko później kupę wielką uwaliła aż górą wyszła. Może to nadmiar glutenu na 1 raz?
No, nic, lecę za moim łazikiem...
trasia ja bym chyba udusiła:wściekła/y:
mamusia mojemu dziecku się czasem zdarza, ale baaardzo rzadko i po półgodzinnym wstawaniu, siedzeniu i kontemplowaniu kłapoucha
Doris ale Ci fajnie, mam nadzieję, że pogoda dopisuje, u nas słonecznie ale piździ za przeproszeniem tak, że głowę urywa...więc ze spaceru nici:-(

Mamusia, moje dziecko zasypia ładnie, więc się nie wypowiem..

Mrsmoon :-) Cieszę się, że flaming się sprawdza ;-) Ediś dostał wczoraj małego Puchatka i teraz z Tatusiem się nim bawią.

Wróciliśmy ze spacerku - jest przepięknie, tylko wiatr głowę urywa... :-p

Hej, moje chłopaki pojechały do zoo, więc idę do wanny się powylegiwać... :) I posprzątać. Dawno nie miałam chwilki dla siebie, ale... już za nimi tęsknię i żałuję, że nie pojechałam...:-D

Ale tu puuuuuustki!!!!
My już po spacerku brzegiem morza. Pogoda piękna, słoneczna i ciepła. Aż szkoda jutro wracać do domu.

Aestima...czemu do ZOO nie poszłaś? ja bym chętnie poszła.
Mamusia...moja Julina nie zasypia sama nigdzie i nigdy :-). Ani w łóżeczku, ani wózku (na spacerze oczywiście zasypia). Ona zasypia tylko przy cycu lub u M na rękach.
Mrsmoon...udanej imprezki!!
Zołzik...witaj, mad morzem wiatru nie było :-)
Trasia...tyyyyle roboty i się połamały...Szok. Ale koncert na pewno będzie piękny!!! Może byż nam nagrała choć kawalek kiedyś i pkazała????

reklama
Do góry