reklama
kasiawilde
Fanka BB :)
Hej ho!
trasia pomysł z makaronem boooooooooooooooski! muszę koniecznie spróbować no i przykro mi z powodu ciastek, ale koncertujące dzieciaczki na pewno Ci poprawią humor
Zołza a skąd masz tę koleżankę? może byś ją odwiedziła hę? (a nas przy okazji
Doris jejuś przy nadmorskim słońcu to i po 6 można wstać
mamusia u mnie mały w ogóle nie zasypia w łóżeczku więc też się nie wypowiem
mrsmoon co to za flaming? kupuję w ciemno jeśli daje 1,5h spokoju miłego wieczorku Wam życzę
Aestima fajnie, że miałaś troszkę czasu dla siebie...a z lękami separacyjnymi mam też trzeba walczyć
a do nas dziś rodzinka przyjechała w odwiedziny i pierwszy raz od daaaaaaaaaaaaaaaaaaawna mały płakał prawie non stop przez 2h, myślę, że dodatkowo go zębiska męczą, ale normalnie serducho mi pękało no i generalnie mam dziś już dość wszystkiego!
milego weekendowania kobitki
trasia pomysł z makaronem boooooooooooooooski! muszę koniecznie spróbować no i przykro mi z powodu ciastek, ale koncertujące dzieciaczki na pewno Ci poprawią humor
Zołza a skąd masz tę koleżankę? może byś ją odwiedziła hę? (a nas przy okazji
Doris jejuś przy nadmorskim słońcu to i po 6 można wstać
mamusia u mnie mały w ogóle nie zasypia w łóżeczku więc też się nie wypowiem
mrsmoon co to za flaming? kupuję w ciemno jeśli daje 1,5h spokoju miłego wieczorku Wam życzę
Aestima fajnie, że miałaś troszkę czasu dla siebie...a z lękami separacyjnymi mam też trzeba walczyć
a do nas dziś rodzinka przyjechała w odwiedziny i pierwszy raz od daaaaaaaaaaaaaaaaaaawna mały płakał prawie non stop przez 2h, myślę, że dodatkowo go zębiska męczą, ale normalnie serducho mi pękało no i generalnie mam dziś już dość wszystkiego!
milego weekendowania kobitki
kasiawilde
Fanka BB :)
do mnie z Hajnówki jeszcze ze 100km jest... no ale koniecznie musicie się wtedy do Białowieży na żubry wybrać a najlepiej to przyjedźcie pod koniec lipca to będziecie mieć jakieś 50km na Basowiszcza jeśli będą (nigdy nie byłam niestety, ale na pewno by się Wam spodobalo
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
doby witam się jako pierwsza dzisiaj, niewyspana ale
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Mamusia...WITAJ
Jestem druga dziś. Wstaliśmy o godz. 7,30 :-).
Niedlugo muszę się zapakować i czas wracać do domu. Rodzice jeszcze zostają. Szkoda wracać ale pewnie za miesiąc znów tu przyjadę.
Buziaki dla Wszystkich i miłego dnia życzę
Mamusia...WITAJ
Jestem druga dziś. Wstaliśmy o godz. 7,30 :-).
Niedlugo muszę się zapakować i czas wracać do domu. Rodzice jeszcze zostają. Szkoda wracać ale pewnie za miesiąc znów tu przyjadę.
Buziaki dla Wszystkich i miłego dnia życzę
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Doris - witaj, fajnie miałaś, marzy mi się taka odskocznia od codzienności
a mój dziś wstał o 5:50
a mój dziś wstał o 5:50
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
a ja planuję wyjazd z Tymciem do moich rodziców na kilka dni, Doris mnie podświadomie namówiła, mam nadzieję że będzie ok choć na pewno będziemy tęsknić za tatusiem/mężem....zobaczymy jak to będzie...
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dzień dobry
u mnie słońce jest, choć zimno dosyć ale T z Mają poszli na spacerek właśnie a jak robię obiad i króliczę
Miłego dnia
u mnie słońce jest, choć zimno dosyć ale T z Mają poszli na spacerek właśnie a jak robię obiad i króliczę
Miłego dnia