reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej ho!

trasia pomysł z makaronem boooooooooooooooski! muszę koniecznie spróbować :) no i przykro mi z powodu ciastek, ale koncertujące dzieciaczki na pewno Ci poprawią humor :)
Zołza a skąd masz tę koleżankę? może byś ją odwiedziła hę? (a nas przy okazji ;)
Doris jejuś przy nadmorskim słońcu to i po 6 można wstać :)
mamusia u mnie mały w ogóle nie zasypia w łóżeczku więc też się nie wypowiem :p
mrsmoon co to za flaming? kupuję w ciemno jeśli daje 1,5h spokoju :) miłego wieczorku Wam życzę :)
Aestima fajnie, że miałaś troszkę czasu dla siebie...a z lękami separacyjnymi mam też trzeba walczyć :)

a do nas dziś rodzinka przyjechała w odwiedziny i pierwszy raz od daaaaaaaaaaaaaaaaaaawna mały płakał prawie non stop przez 2h, myślę, że dodatkowo go zębiska męczą, ale normalnie serducho mi pękało no i generalnie mam dziś już dość wszystkiego!

milego weekendowania kobitki :)

do mnie z Hajnówki jeszcze ze 100km jest... no ale koniecznie musicie się wtedy do Białowieży na żubry wybrać :) a najlepiej to przyjedźcie pod koniec lipca to będziecie mieć jakieś 50km na Basowiszcza jeśli będą (nigdy nie byłam niestety, ale na pewno by się Wam spodobalo :)

Hej

Mamusia...WITAJ
Jestem druga dziś. Wstaliśmy o godz. 7,30 :-).
Niedlugo muszę się zapakować i czas wracać do domu. Rodzice jeszcze zostają. Szkoda wracać ale pewnie za miesiąc znów tu przyjadę.
Buziaki dla Wszystkich i miłego dnia życzę

a ja planuję wyjazd z Tymciem do moich rodziców na kilka dni, Doris mnie podświadomie namówiła, mam nadzieję że będzie ok choć na pewno będziemy tęsknić za tatusiem/mężem....zobaczymy jak to będzie...

reklama
Dzień dobry :)
u mnie słońce jest, choć zimno dosyć ale T z Mają poszli na spacerek właśnie a jak robię obiad i króliczę :)

Miłego dnia :)

Do góry