reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
witajcie!
wczoraj gralam koncert w Krosnie, prawie caly dzien w trasie. Ale koncert bardzo fajnie wyszedl, jestesmy z siebie dumne:) Zawiozlam dziewczyny do Katowic, w domu bylam o 2.30. Marcin z Marysia jak zwykle u tesciow na noc. Juz chcialam isc spac a tam cholera cala kuchnia zalana:( Marcin przed wyjazdem calkowicie zakrecil kaloryfery i strasznie z nich cieklo. Az na przedpokoj sie wylalo a w kuchni stal centymetr wody. Scieralam do przez pol godziny, meble nasiakniete woda, wszystko chyba zgnije:( Polozylam sie po 3 i spalam do 8 bez przerwy - ale sie wyspalam! :)) Normalnie Marysia budzi mnie co chwile. Ale strasznie smutno bez nich. potem mialam jeszczy trzy lekcje w tym grupowe. Marysia juz w domku i spi, ale potem chyba pojdziemy na jakis spacer.

Dziewczynki z okolic Raciborza - Misia i Kati - bardzo zapraszam na koncert naszego kwartetu w dzien kobiet w klubie "koniec swiata" w Raciborzu:)

Dzień dobry :)
Dziś na dworze mało głowy mi nie urwało taki wiatr...
Maja ma dziś dzień maksymalizacji - spała w dzień prawie 4h (zwykle śpi ok 2), obiad zjadła podwójny, prawie pół litra zupy, boję się że kupa tez będzie podwójna :-) i humor ma boski :)
A wczoraj nauczyła się sama siadać, dwa razy były niepewne a już za trzecim wiedziała co robić i teraz co chwilę: siedzi, przypełza gdzieś i znowu siada, no cudny widok :-):-):-) ależ jesteśmy dumni!!! :-)
Ja chwilowo uciekam, muszę się zdrzemnąc bo starsznie mnie łamie i nawet kawa nie pomogła...

edit: dobrze że piszecie o PITach bo też muszę się wziąć a cały czas odwlekam, może dziś wieczorem... :-p

trasia - czyzby na podkarpackim Krośnie? :-D

uff ja padam po 2 godzinkach obkupiłam sie jak głupek :D mam płaszczyk na wiosne, sukienke na wesele, legginsy, buty, kosmetyki, biżu o matko... :szok: i to wszystko w 30 minut kupiłam reszte spedzilismy na spozywce i dzieciecych sklepach :-D jestem happy

zafarbowałam wlosy na czerwono, pomalowalam pazurki na czerwono, depilnełam nozki i oberwałam breżniewa :rofl2::rofl2: lece kąpać młodego a potem układać włosy i się ubierać :-)

idziemy do jakiejs rosyjskiej restauracji z muzyka na zywo - bo michał zarezerwował miejsca w wierzynku :szok: ale jak zobaczyłam ceny menu to sie na niego wydarłam i kazałam zmienic rezerwacje bo relaks ma swoje granice a ja nie bede placic za pusty talerz o nie! :tak: nie po to cały dzien nic nie jadłam :-D:rofl2::rofl2:

a ja dziś zdycham - rano wszczepiali mi implant zębowy u dentysty i wrażenia są tak... przerażające, że nawet nic nie napiszę;-) póki co, lecę na Apapie i mam nadzieję na nim poprzestać, bo nie cierpię łykać chemii;

dziewczyny - a czy skoro rano miałam zastrzyk znieczulający i teraz na koniec dnia chciałabym Leosia nakarmić, to już mogę bezpiecznie, czy może powinnam odciągnąć trochę pokarmu uzbieranego w ciągu dnia i dopiero wtedy karmić? czy może to się jakoś na bieżąco wymienia?:confused: mam wrażenie, że to dziwne a może nawet idiotyczne pytanie, ale na serio nie wiem...

andariel​ a mówiłaś, że karmisz? Ja jak byłam u dentysty parę m-cy temu, to powiedział, że mogę karmić po znieczuleniu. Tylko nie wiem czy jest jedno znieczulenie wszędzie czy różne...

no właśnie, mrsmoon - tak mi się teraz przypomniało, że już miałam raz przygodę ze znieczuleniem u dentysty jak karmiłam i wtedy normalnie cycowaliśmy... zapomniałam o tym! e, to luuuzik:tak:

mamy czwarty zabek, kolejnych kilka juz widac na gorze pod dziaslami, pewnie kwestia kilku dni i beda sie przebijac.

Wlasnie wrocilismy z pogotowia. Marysia miala te biegunki ostatnio, wczoraj byla caly dzien z Marcinem bo wyjechalam i podo bno zrobila wczoraj 8 kup, ale juz takie normalniejsze. Choc dla mnie to i tak nienormalne ze taka ilosc. Ale dzis nieopatrznie dalam jej kaszke owsiana zamiast ryzowej (Marcin przesypal do sloiczkow jak jechal do swoich rodzicow i mi sie pomylily). I po polud niu Marysia strasznie meczyla sie zeby zrobic kupe a jak zrobila to byl tam TYLKO sluz zalkowicie zabarwiony krwia ze malymi kropeczkami zywej krwi. Przerazona pojechalam z nia od razu na pogotowie. Ale lekarz mi powiedzial, ze mam sie niczym nie marwtic. Ze to pewnie przez to, ze po biegunce przewod pokarmowy i jelita sa oslabione i przez ta kaszke owsiana to ja dodatkowo podraznilo. A ja tam jechalam i w glowie kolatala mi tylko mysl "celiakia"... kurcze no nie wiem. Niby mnie uspokoil ale dalej sie troche martwie. Bedziemy sie obserwowac.

Ironia tak, na podkarpackim Krosnie:)
No to niezle sie oporzadzilas dzisiaj! Zazdroszcze...

Madzioolka z podwojnego jedzenia podwojna kupa wskazana:) No i brawo dla Mai za nowe umiejetnosci!

andariel wizyty szczerze wsolczuje. Jak nieraz pisalam - mam prawdziwa fobie dentystyczna....

reklama
Do góry