reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

U nas siostra K. z facetem - zaglądam cichaczem ;-)
Jakby mi ktoś z nienacka chciał imprezę w domu zrobić, to bym zamknęła drzwi i koniec :-p
Buziaki wieczorne :-)

reklama
Anapi komu jak komu ale nam się należy:-pwrzucisz to danie konkursowe na kulinarny w wolnej chwili? Jeżeli jest w miarę proste i składniki w pl można dostać, bo jak nie, to tylko smaka narobisz...

Ja też już jestem. Mielismy gości, znajomi wpadli z córkami, obie w tym samym wieku co Emilka i Asia i stwierdzam, że moje dziewczyny to aniołki i już nigdy nie powiem na nie złego słowa. Starsza (nieusłuchana, pyskuje, jak cos się do niej mówi to jak grochem o ścianę) młodsza w sumie grzeczna tylko marudna bo w nowym miejscu nie chciała zasnąć.
Chłopaki obrócili 0,7 i pewnie poszło by więcej ale ich córa poślizgnęła się na drewnianym wózku i wyrżnęła o ziemię (10 razy miała mówione żeby na niego nie wchodzić) i zmyli się do domu. Zaraz sobie pojem i idę spać bo D. pewnie jutro nie wstanie bo będzie na kacu:eek:
Dobrej nocki wszystkim

Może jeszcze wstawię fotki dziewczyn na zdjęciowy:tak:

dzien dobry.
U nas noc masakryczna:( Marysia budzila sie o 23 co chwile. Ciagle przekrecala sie na brzuch pomimo tego, ze ja trzymalam reka przez cala noc, podkladalam koc, nic nie dzialalo... przekrecala sie na spiaco z calej sily napierajac na moja reke a na brzuchu od razu otwierala oczy i zaczynala sie po mnie wspinac:( O 6 wstala juz calkiem.
No i zgrzyta zebami:( brrr.... nie mowcie ze to owsiki, co? Moze tylko probuje swoje nowe nabytki?

Witam się niedzielnie! Mąż zaprosił mnie na obiad więc dzisiaj nie gotuję

Trasia nie dziwię się Marysi...przecież te zęby ją męczą

Misialina ale Ci fajnie z tym obiadem:tak:Może i my gdzieś wyskoczymy...
trasia u nas nocka też do bani - M. obudziła się wpół do 1 i nie spała do 2.30, chciała robić wszystko oprócz spania, zupełnie się rozbudziła, ryk był taki, że aż kasłała, mała terrorystka. Dziś zachrypnięta jest przez to. A wstała o 7, czyli jakoś na niej te 2h niespania wrażenia nie zrobiły. Ja padam

trasia - moj michal jesr z krosna a ja z jasła :-) dawno juz w domku nie byłam chyba w grudniu :zawstydzona/y:

oh my juz po randkowaniu było .. fajnie... knajpka świetna malutka byliśmy tylko my i pan ktory grał na gitarze i spiewał po rosyjsku - jedzenie ciekawe :tak: i była cola z lodami uwielbiam wściekłą krowe :-D

potem byliśmy na "w ciemnosciach" mnie nie powalił... zupełnie oczekiwałam czegoś innego.. :no:

lece bo ktos sie poi mnie wspina ;-:-D .
j,n
m

mn jn mn hhgg;/,, ":<---- benio./

reklama
u nas też noc do bani, Leoś się wybudzał często i domagał się wyciągnięcia z łóżeczka; po 5 wstał już wyspany, ale nikt się nim nie przejął, bo my z M. byliśmy padnięci po tej nocy, więc tak bidak popłakiwał sobie, trochę się bawił zabawkami, które sobie wyciągnął z pojemnika przy łóżku; nie lubię takich poranków:/
do tego mam spuchniętą część twarzy po wczorajszych przyjemnościach na fotelu dentystycznym - jak nabotoksowana, z taką prawie rzadną mimiką dolnej części twarzy; M. się ze mnie nabija, dupek;

Do góry