a chciałam sama przejsc na spokojnie powybierac...a okazuje sie ze z całym ogonkiem pojade;-) no nic przeciagne ich tak po sklepach ze odechce im sie glupich pomyslow a po ciuchach pojdziemy moze na chwile na spacer krótki po mieście - od czasu do czasu kropi ale wezmiemy folie i kocyki
reklama
dubeltowka - ja chce dzis meza wmanewrowac zeby on wstał do mlodego chociaz dzis byla jego zmiana... musze szybko wrocic do domu i powiem ze cche sie z paula piwka napic i nie wstane
niania vel Paula ma nowy przydomek - Paula Pani Piastunka ;-) a Benek - Benek Pan Bobas
niania vel Paula ma nowy przydomek - Paula Pani Piastunka ;-) a Benek - Benek Pan Bobas
Misialina
Fanka BB :)
Hej i ja się witam w podłym humorze...pokłóciłam się z A....kurde nie gadam z nim od wczoraj a teraz jest na zawodach z Młodym więc nie muszę udawać że go nie widzę
Dziewczynki powiedzcie mi czy operator sieci może wysłać mi biling rozmów i sms na maila?
Dziewczynki powiedzcie mi czy operator sieci może wysłać mi biling rozmów i sms na maila?
Bry! :-)
Kasiawilde, Warszawa nie jest zła ;-) A krówki z Dobrego Miasta najlepsze
Marta, fajnie Cię widzieć w tak dobrym humorze :-)
Mamusiuczerwcowa, przesyłam troszkę pozytywnych fluidów :-) U nas też wichura, ale jedziemy koło południa na zakupy we trójkę - bo pustki w lodówce ;-)
Ironia, masz rację, nie PACZ na pracę ;-) Udanych zakupów! :-)
Mrsmoon, moje dziecię wstało koło ósmej, a ja i tak nie ruszałam się spod kołdry, bo wiedziałam, że jest K. A kiedy wziął małego na ręce i podszedł z nim do mnie z tekstem "Mamusiu! Wstawaj! Idziemy się bawić!" to mu powiedziałam, żeby nie był upierdliwy i dał pospać jeszcze z godzinkę No i godzinkę pospałam. Na szczęście, mąż mój ma poczucie humoru i nie gniewał się za moje poranne burknięcie, a mógłby, bo miłe to nie było
Dubeltówka, moja Joasia jest 6 lat młodsza, ale jesteśmy podobne charakterami - druga siostra, młodsza ode mnie 1,5roku, to zupełnie inny świat.
edit.
Misia, tulam...
Kasiawilde, Warszawa nie jest zła ;-) A krówki z Dobrego Miasta najlepsze
Marta, fajnie Cię widzieć w tak dobrym humorze :-)
Mamusiuczerwcowa, przesyłam troszkę pozytywnych fluidów :-) U nas też wichura, ale jedziemy koło południa na zakupy we trójkę - bo pustki w lodówce ;-)
Ironia, masz rację, nie PACZ na pracę ;-) Udanych zakupów! :-)
Mrsmoon, moje dziecię wstało koło ósmej, a ja i tak nie ruszałam się spod kołdry, bo wiedziałam, że jest K. A kiedy wziął małego na ręce i podszedł z nim do mnie z tekstem "Mamusiu! Wstawaj! Idziemy się bawić!" to mu powiedziałam, żeby nie był upierdliwy i dał pospać jeszcze z godzinkę No i godzinkę pospałam. Na szczęście, mąż mój ma poczucie humoru i nie gniewał się za moje poranne burknięcie, a mógłby, bo miłe to nie było
Dubeltówka, moja Joasia jest 6 lat młodsza, ale jesteśmy podobne charakterami - druga siostra, młodsza ode mnie 1,5roku, to zupełnie inny świat.
edit.
Misia, tulam...
Misia jeżeli Ty podpisałaś umowę, to może i może, w orange ze strony możesz sobie ściągnąć biling. Mam nadzieje, że to nie w związku z kłótnią...My też w środę mieliśmy wojnę, całkiem dużą, nie pisałam Wam o tym, bo nie miałam siły...
ironia udanych zakupów! Cholernie Wam zazdroszczę spacerku po krakowskim rynku, ale mi tego brakuje...:-(
zolza ja na A. warczę w nocy, dosłownie warczę, a rano jak jego kolej jest a za długo kokoszą się w łóżku i nie mogę zasnąć, to też ich wyganiam
ironia udanych zakupów! Cholernie Wam zazdroszczę spacerku po krakowskim rynku, ale mi tego brakuje...:-(
zolza ja na A. warczę w nocy, dosłownie warczę, a rano jak jego kolej jest a za długo kokoszą się w łóżku i nie mogę zasnąć, to też ich wyganiam
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Witam Mamuśki!!
Przepraszam, ale ja tylko na chwilkę :-( Mam urwanie głowy od rana... A jeszcze zajmuję się PIT-ami od rana i mam dość. Czy jest u między nami jakaś osoba, która się zajmuję tym codziennie i mogłaby mi pomóc?? HELP!!
Przepraszam, ale ja tylko na chwilkę :-( Mam urwanie głowy od rana... A jeszcze zajmuję się PIT-ami od rana i mam dość. Czy jest u między nami jakaś osoba, która się zajmuję tym codziennie i mogłaby mi pomóc?? HELP!!
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Asinka - kurcze też muszę to zrobić a jakoś mi się nie chce i tylko odwlekam to w czasie. ah nienawidzę PITów
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
kurcze a ja jeszcze nie zgłosiłam w skarbówce zmiany adresu i nie jestem pewna czy zmianę nazwiska zgłosiłam...
mam nadzieję że nie będę miała nieprzyjemności z tego tytułu...co myślicie?
mam nadzieję że nie będę miała nieprzyjemności z tego tytułu...co myślicie?