reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

a chciałam sama przejsc na spokojnie powybierac...a okazuje sie ze z całym ogonkiem pojade;-) no nic przeciagne ich tak po sklepach ze odechce im sie glupich pomyslow :-D a po ciuchach pojdziemy moze na chwile na spacer krótki po mieście - od czasu do czasu kropi ale wezmiemy folie i kocyki :rofl2:

reklama
dubeltowka - ja chce dzis meza wmanewrowac zeby on wstał do mlodego chociaz dzis byla jego zmiana...:-D musze szybko wrocic do domu i powiem ze cche sie z paula piwka napic i nie wstane :laugh2::laugh2:

niania vel Paula ma nowy przydomek - Paula Pani Piastunka ;-) a Benek - Benek Pan Bobas

Hej i ja się witam w podłym humorze...pokłóciłam się z A....kurde nie gadam z nim od wczoraj a teraz jest na zawodach z Młodym więc nie muszę udawać że go nie widzę

Dziewczynki powiedzcie mi czy operator sieci może wysłać mi biling rozmów i sms na maila?

Bry! :-)

Kasiawilde, Warszawa nie jest zła ;-) A krówki z Dobrego Miasta najlepsze :-D

Marta, fajnie Cię widzieć w tak dobrym humorze :-)

Mamusiuczerwcowa, przesyłam troszkę pozytywnych fluidów :-) U nas też wichura, ale jedziemy koło południa na zakupy we trójkę - bo pustki w lodówce ;-)

Ironia, masz rację, nie PACZ na pracę ;-) Udanych zakupów! :-)

Mrsmoon, moje dziecię wstało koło ósmej, a ja i tak nie ruszałam się spod kołdry, bo wiedziałam, że jest K. A kiedy wziął małego na ręce i podszedł z nim do mnie z tekstem "Mamusiu! Wstawaj! Idziemy się bawić!" to mu powiedziałam, żeby nie był upierdliwy i dał pospać jeszcze z godzinkę :-p No i godzinkę pospałam. Na szczęście, mąż mój ma poczucie humoru i nie gniewał się za moje poranne burknięcie, a mógłby, bo miłe to nie było :-p

Dubeltówka, moja Joasia jest 6 lat młodsza, ale jesteśmy podobne charakterami - druga siostra, młodsza ode mnie 1,5roku, to zupełnie inny świat.

edit.
Misia, tulam...

Misia jeżeli Ty podpisałaś umowę, to może i może, w orange ze strony możesz sobie ściągnąć biling. Mam nadzieje, że to nie w związku z kłótnią...My też w środę mieliśmy wojnę, całkiem dużą, nie pisałam Wam o tym, bo nie miałam siły...
ironia udanych zakupów! Cholernie Wam zazdroszczę spacerku po krakowskim rynku, ale mi tego brakuje...:-(
zolza ja na A. warczę w nocy, dosłownie warczę, a rano jak jego kolej jest a za długo kokoszą się w łóżku i nie mogę zasnąć, to też ich wyganiam:-p

mrsmoon nie to nie ma związku...za dwa telefony mam rachunek 200 zł...tzn za mój i syna...ja wiem na 100% że tyle nie naklepałam więc Benjamin coś za dużo narąbał albo rozmów albo na necie nabił i musze to spawdzić

Witam Mamuśki!!

Przepraszam, ale ja tylko na chwilkę :-( Mam urwanie głowy od rana... A jeszcze zajmuję się PIT-ami od rana i mam dość. Czy jest u między nami jakaś osoba, która się zajmuję tym codziennie i mogłaby mi pomóc?? HELP!!

hmmm...zadzwoń na infolinię i zapytaj, wydaje mi się, że jak Cię pozytywnie zweryfikują, to może wyślą, a jak nie, to na pewno pocztą

reklama
kurcze a ja jeszcze nie zgłosiłam w skarbówce zmiany adresu i nie jestem pewna czy zmianę nazwiska zgłosiłam...:szok:
mam nadzieję że nie będę miała nieprzyjemności z tego tytułu...co myślicie?

Do góry