reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

mrsmoon dzieki :* Ale jak dlugo w takim razie powinnam ja jeszcze karmic marchewka i ryzem? Chyba nie 6 tygodni???

marta u nas skora idealna! Gladziutka i nawilzona:) Gdyby ktos teraz zobaczyl Marysie nie uwierzylby ze to dziecko z azs :) Strasznie sie ciesze.... no ale prawie nic nie jemy.

reklama
ale jestem wk...A. jeszcze w pracy siedzi i mówi, że za pół godz. może wyjdzie...jutro będzie odsypiał jak dziś 13h trzasnął, ja znów będę rano z Mają wstawała i niedziela do d. będzie:wściekła/y:A w pn znów do pracy idzie...wiem, nie powinnam się na niego złościć, w pn miał wolne za tą sobotę, ale sobota to weekend a pn nie

edit:
trasia wg mojej lekarki dziecko powinno jak najszybciej wrócić do normalnej diety, ja Maję na ostrej trzymałam 3 dni, więc skoro Marysia nie robi już wodnistych kup tylko normalniejsze, to wracajcie powoli do normalności. I tak M. ma ubogą tą dietę...a jak dupka?

Ostatnia edycja:
trasia bardzo sie ciesze, trzymam kciuki za dalsza diete i zeby wam sie wszytsko szybko wyjasnilo;-) ja mam wrazenie ze norbertwoi przeszla skaza bialkowa, od jakis dwoch tyg ma idelanie gladka buzie, 2 razy sprobowal ode mnie jog naturalnego i nic mu nie bylo, zadnych krostek, i probowal buleczki z maselkiem i tez ok. ale mimo wszytsko trzymamy sie generalnie dalej diety.

mrsmoon bardzo ci wpsolczuje, mnie tez takie sytuacje wku.....a, a dzis mialam apogeum, niedosc ze po lekcjach wrocilam zmecozna, to siedzialam sama z dziecmi bo K pojechal reperowac samocho i nagle dzwoni zebym po niego jechala jakies 40 km w jedna strone, pojechalam z norbertem, w drodze powrotnej juz marudzil, k juz podpity w swietnym humorze, a tu siora dzowni zeby po jej chlopaka pojechac, i sie jeszcze okazuje ze w do sklpeu trzeba bylo pojechac a norbert marudzi. wracamy do domu po 2h spedzonych w samochodzie, wchodzimy do domu gdzie wszytsko porozwalane bo nie mialam kiedy posprzatac a tu....siora postanawia robic u nas impreze i nawet nic mi nie powiedziala( a ja od 5:30na nogach z perspektywa nocnego wstawania bo maz juz wiadomo w odpowiednim stanie.........no tak sie tym wszytskim wku......ze myslalam ze zawalu dostane:no::angry::angry::angry: zebralo sie jej, oj zebralo

marta no nie dziwię Ci się, ja lubię mieć wszystko zaplanowane, a takie niezapowiedziane akcje strasznie mnie z równowagi wyprowadzają...A. prosił, żeby mu piwko do lodówki wstawić;-) nie miałam serca odmówić - jedno wstawiłam...a siostra zrobiła tą imprezę?

no poszli na gore- siostra mieszka z rodzicmi na nad nami. delikatnie im wyjasnilam o co mi chodzi.moi wszytscy troje juz spia a ja mam czas na kompa i nkt ode mnie nic nie chce, jak mi tego brakuje

reklama
Do góry