reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dobranoc, ja też uciekam - zalałam piwem swoją myszkę i piszę z lapka ;-)

A siostry mam dwie - kocham obie, ale to z młodszą mam lepszy kontakt...

dubeltówka a brata chociaż masz?
zołzik siostry to skarb!! piękne to co na pisałaś :) ja mam ze swoją tak samo... tylko czemu właśnie Wawę sobie wybrała na miejsce zamieszkania?!?! grrr! (a nawiasem mówiąc właśnie mnie mdli od krówek waniliowych z Dobrego Miasta ;)
dobrej nocki kobitki!

hej sobotnie, wstalam w super humorze wyspana, zaraz na lekcje pedze. watek glowny poszedl w odstawke za sprawa krolikomani:rofl2::rofl2:

milego dna

heja ja dzis robie totalny day off - nie pacze w ogole na prace :-D:tak:

czekam az M wróci z basenu i moze pojade sama albo z chłopakami do galerii krakowskiej :tak: mam w planach: rosmanna, kosmetyki, spodnie, bluzki, moze jakies buty, stanik i spożywke - uuuu nalezy mi sie bo oprocz ostatniego tesco nie miałam żadnych przyjemności :-D

tym bardziej ze spodnie mi na wieczór nie wyschną a idziemy na ta kolacje więc nie pojde jak obdartus :baffled: a nic takiego wyjściowego nie mam :confused2:

i jestem załamalna bo wedlug pani ze stanikowego mam 85HH :szok::no: totalna doopa.. :baffled:

Witam się i ja, niewyspana, bo moje dziecię o 5.30 stwierdziło, że jest wyspane...Ja dziś nastrój mam do d....raz, że pogoda taka, że wyjść się nie da, bo łeb urywa, dwa, że A. od rana do wieczora w pracy...Niech się szybko kończy ten dzień...

reklama
kasiawilde mam brata o 8 lat starszego, dogadujemy się dobrze, ale to nie to samo, po pierwsze zbyt duża róznica wieku po drugie to jednak chłop więc o wszystkim też nie mogę z nim rozmawiać:sorry:
marta cieszę się, że humorek dopisuje
mamusia jakbym miała odrobinę słońca to bym się podzieliła, ale sama wiesz jak u mnie jest:eek:
Ironia udanych zakupów w takim razie i jeszcze lepszej randki:tak:
moon ja też w nie najlepszym humorze, stary wczoraj siedział do 3 nad swoim "biznesem" z którego i tak nic nie wyjdzie bo sam tego nie ogarnie, a koleś który miał mu pomóc zabiera się do tego jak pies do jeża, teraz jest mega niewyspany więc musiałam ja wstać do Asi mimo, że to jego kolej i na dodatek nie posprzątał kuchni i nawet nie mam gdzie śniadania zrobić:wściekła/y:
Dziś będzie gęsto, niech tylko wstanie:crazy:

Do góry