reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Aestima
Czemu nie powiedziałas,:no: trzeba było Miesia do mnie przez te 3 dni przywozic, a tak to głowo do góry . . . i badz czujna (słodycze tesciowa pewnie w skarpetach schowane przywiezie;-)), no ja 3 dni z tesciowa pod jednym dachem bym nie wyrobiła (a jak bym musiała, to potem dłuuugie wakacje w psychiatruku by mnie czekały albo jakies proszki).

Dzisiaj pogoda superasna - wrecz wiosenna . . .

reklama
heja dziołchy :D

zołza-
super ze juz po !

doris - oj jak bym tego kolesia dorwala sama bym mu łeb wyrwała z szyji ghrr... :wściekła/y: albo takiego kopa zasadziła ze by mu juz nigdy nie przyszlo do głowy z nikim sie bic... ja zawsze tez obrywalam od chłopakow a to w brzuch a to jakos inaczej eh... tylko dziewczyny maja łątwiej szklane oczy i do pani... :laugh2: a potem kopa poza szkoła - oj kiedys łobuziak ze mnie był heh :-D

misia - kurde zamkneli moja grupe bo byly 3 osoby jedna odeszła i zamiast 880 zl wychodziłoby mi teraz 3200 :crazy::angry: a tyle nie dam... znalazłam czecha ktory chce sie uczyc angielskiego i bedziemy sie razem uczyc:tak: na pewno tego nie rzuce

aestima - oj moja tesciowa tez mowila ze moze wpadnie...fajnie niby ale ja nie bede miala czasu z nia siedziec bo pracuje.. a raczej jak to ona stwierdziła : ordynarnie spedzam swoj czas wolny eheh :-D ona teraz jest na bezrobociu i jest taka drazliwa ze masakra eh :crazy:

stopa
- u nas jest odwrotnie ja w ogole nie przepadam za mezem siostry M - jak dla mnie to straszne nieroby i pasozyty...nic nie robia w zyciu i narzekaja ze sa biedni... a dupy nie ma komu ruszyc...tacy luzie to powinni w ogole tynk jesc a nie madrzyc sie jak nam to dobrze w zyciu :angry::no: szkoda tylko ze ja przy mlodym pracuje po 15 godzin dziennie zeby odkladac na przyszły dom a im po 10 latach malzenstwa nic sie nie chce i nie maja nawet łazienki w swojej ruderze :crazy:

moon - no farta miałam ! to narzeczona syna mojego ojca chrzestnego wiec prawie jak rodzina no i super laska - mamy te same poglady te same zainteresowania :tak: i ta sama ukochana osobe hehe :d jak byłam mała chciałam sie ożenić z Krzyśkiem haha :-D:-D

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi proszę, czy małe, niespełna trzyletnie dziecko potrafi skłamać? Bruno wrócił od dziadków i mówi do mnie, że jestem głupia. Jak się spytałam dlaczego tak mówi, to powiedział, że babcia powiedziała, że mama jest głupia jak nie chciał lizaka - nauczyłam go, że lizaków się nie je bo są nie zdrowe:no: do tego o co go poproszę, to mówi "nie nigdy". Cholera nie wiem czy wymyslił czy rzeczywiścia takie coś miało miejsce.

Do góry