MAMUSIU zasada jest taka,że przy braniu Metizolu daje się lek, który ma wyciszyć kołatanie serca, drżene rąk i inne drżenia. Myślę, że w Twoim przypadku reakcja jest nieco inna bo brałaś lek na zatrzymanie laktacji; trzeba odczekać pełne 24 godz od ostatniej tabletki. Co do HYDRO to lek, ten nie jest dobry dla osób młodych, moim zdaniem ty jeszcze nie potrzebujesz uspokajacza, a jeśli już to lek nowej generacji, który nie powoduje senności i otępienia. Moim zdaniem, jeśli minęła doba od ostatniej tabletki bromo i hydro a objawy nadal się utrzymują to ewidentnie trzeba odstawić PROPRANOLOL, który w skojarzeniu z Metizolem też może dawać objawy ogólnego rozmazania organizmu. Jesteś szczupłą drobniutką dziewczyną a lekarz potraktował cię jak rosłego chłopa, leki są dobre tylko myślę że w twoim przypadku są zbyt duże dawki dobrane.
WITAJCIE:-)
kiecka kupiona, buty też. Jeszcze muszę ciut sukienkę, zwęzić na biuście ale to zrobię jak "szkodniki" pójdą spać. Nigdy więcej nie pojadę z moimi dziećmi do sklepu na zakupy ciuchowe; Franio się nudził i jęczał a Antek spał, rozglądał się i spał. Rozbieranie się i pilnowanie dzieci to jednak męcząca sprawa, ale grunt że się udało. Nie jest to coś co powaliło mnie na nogi ale moje gabaryty sukienka ogarni.
A ja z innej beczki, do dziewczyn które interesują się produktami Eko, powiedzcie mi czy banany mogą być ekologiczne??? Bo jakoś trudno mi sobie wyobrazić taką plantacje gdzieś w EQWADORZE??? CZY innym kraju. Możecie mnie jakoś oświecic??/
No i już głdomor Antula wstał, czas na drugie danie. Może uda mi się jeszcze coś napisać. Napewno będę WAS podczytywać coby być na bierząco;-);-)
TRASIU kocham Cię i Twoje teksty
WITAJCIE:-)
kiecka kupiona, buty też. Jeszcze muszę ciut sukienkę, zwęzić na biuście ale to zrobię jak "szkodniki" pójdą spać. Nigdy więcej nie pojadę z moimi dziećmi do sklepu na zakupy ciuchowe; Franio się nudził i jęczał a Antek spał, rozglądał się i spał. Rozbieranie się i pilnowanie dzieci to jednak męcząca sprawa, ale grunt że się udało. Nie jest to coś co powaliło mnie na nogi ale moje gabaryty sukienka ogarni.
A ja z innej beczki, do dziewczyn które interesują się produktami Eko, powiedzcie mi czy banany mogą być ekologiczne??? Bo jakoś trudno mi sobie wyobrazić taką plantacje gdzieś w EQWADORZE??? CZY innym kraju. Możecie mnie jakoś oświecic??/
No i już głdomor Antula wstał, czas na drugie danie. Może uda mi się jeszcze coś napisać. Napewno będę WAS podczytywać coby być na bierząco;-);-)
TRASIU kocham Cię i Twoje teksty