My już po dłuuuuuugim spacerku. Oj jak dawno nie spacerowalysmy tak daleko :-). Byłyśmy dwie godzinki. U nas się ociepliło. Termometr wskazuje +2 stopnie. Byłam też w lidlu, biedronce i rossmanie.
A teraz szybki obiad (pierogi ze sklepu
) i muszę zabrać się za składanie ciuchów popranych bo straszą na tapczanie.
Aestima...buziaki dla Mieszka! A kurteczka z uszkami śliczna ale trochę za mała. Ale szukam dalej.
Misialina...dużo zdrówka dla Malwinki. Kiedy będzie "twarda" i będziesz przestawiać małą na spanie w łóżeczku bez cycolenia i budzenia? Jak Ci się uda to ja może spróbuję ale przeczytałam ostatnio w jakiejś dzieciowej gazecie, że najlepszym momentem na przeniesienie dziecka śpiącego z rodzicami do jego łóżeczka jest czas pomiedzy 12-16 miesiacem :-)
AgataR...ja tez bym poszła na bal ale jakbym miała jechać po sukienkę to znów byłby problem bo ja do wago sprzed ciąży dalej nie wrociłam i w wielkich rozmiarach po prostu jes mi źle
Andariel, Mrsmoon, Misialina, Mamusia....u nas też nocki kiepskie. Julia śpi dobrze do około godz.3, potem jest już cycolenie prawie do rana i kręcenie się, kopanie, jęczenie. Ząbek mamy na razie jeden może kolejny wychodzi.
Kate...a moja Julka z kolei bez cyca żyć nie może i nie mogę ją w żaden sposób oszukać w nocy podając smoczka czy butelkę bo jest płacz. Ona chyba nigdy się nie oduczy cycolić w nocy.
Dubeltówka...marzyłas o wpadce :-). Planujesz trzecią dzidzię? Kiedy?
Iza...a Ty miałas wózek trzyfunkcyjny? Sprzedajesz calość? jaką masz teraz spacerówkę. Pochwal się. Julia jak na razie jeździ jeszcze w gondoli, w sumie dobrze bo zimno było. Wchodzi w nia na styk i niedługo czas wyjąc spacerowkę ale też zastanawiam się czy nie sprzedać wszystkiego i kupić samą spacerówkę. Chciałabym taka z przekladaną rączką. Wolę widzieć dziecko....córkę mojej koleżanki użądliła osa w usta....dzicko jadlo jakąś bułę jadąc w wózku. osa usiadla na bułę i dziecko ugryzła. Dobrze, że nie mialo uczulenia.
Madzioolka...dużo zdrówka dla Was. A Ty jesteś na zwolnieniu??
Trasia, Katamisz, Zeberka i reszta....gdzie jesteście????