Hej, i ja się witam:-) Maja śpi, A śpi, a ja spałam do 9 dziś
A prawie zmusiłam, żeby do Mai wstał rano...Nasza nocka lepsza, Maja pogardziła butlą na kolację, obudziła się o 22 i dopiero wtedy zjadła. Następna pobudka tylko na smoka koło 23 i później dopiero o 4 na butlę. Do 6 pospała, o 6.20 już definitywnie się obudziła. Jakby tak zostało to nawet zadowolona bym była.
andariel a u Was jak nocka? Pewnie łóżeczko dziś dotrze do Was - fajnie wygląda na zdjęciach. Aaaaa i spóźnione buziaki dla Leosia, 10-m-cy, kiedy to minęło
Madzioolka współczuję Wam tych chorób, u nas do niedawna nie lepiej było...a biedrę na Bemowie otworzyli
Anapi pytam o nocki i u Was - mały dalej się budzi w środku nocy? I jak zdrowie dzieciaków?
Misia współczuję tego marudzenia, ja po kilku minutach jęczenia jak styrany silnik wysiadam. Rozwinęło się Wam coś z tego stanu podgorączkowego czy to zęby?
o! i u
mamusi ciekawe nocki...Ty już chyba kończysz bromergon? Jak laktacja - zahamowana?
zeberko jak dziś Jasiek? Chyba nie będzie znów chory?
Aestima mówiłam A o tej filharmonii, musimy w W-wie poszukać takich koncertów, bardzo fajna sprawa
zaskoczyłaś mnie tym chodzącym dzieckiem, ono przecież w Mai wieku.
A właśnie - kiedy dziecku należy buty kupić? Do tej pory się wystrzegałam czegokolwiek krępującego stópki, ale chyba niedługo już ta chwila nadejdzie. Maja całkiem sprawnie przy sofie sobie chodzi...
Buziaki dla 9-miesięcznego Mieszka!!! Też mam wrażenie, że tak niedawno urodziłyśmy...
Setana my też w czw szczepimy 2-gą dawką hexy...na samą myśl sraczki dostaję...daj znać co wet powiedział
AgataR ale miłą niespodziankę miałaś z samego rana!!! też bym tak chciała...powodzenia w szukaniu kiecki!!!