reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

gordon - co ty piszesz o jakiejs separacji :szok:

aestima
- chyba tez musze mlodego wyciagnac na jakies zajecia - sa u nas taneczne, jezykowe i jakies inne - pierwsze zajecia zawsze za darmo wiec mozna sprubowac ;-)

reklama
dopiero zaglądam - gościliśmy dziś naszych znajomych z córeczką w wieku Ninki; fajnie było bardzo, nawet winko wypiłam sobie:) dziewczynki oczywiście chciały sie bawić tymi samymi zabawkami w tym samym czasie, więc nie obylo się bez interwencji dorosłych, ale i tak było super; jestem dumna z Ninki - byla towarzyska, nie beczała, ładnie inicjowała wspólne zabawy, normalnie gospodyni pelną gębą:tak: Leo też zlote dziecko, laził sobie za dziewczynkami i wszystko obserwował; zawsze słyszymy od różnych znajomych, że mamy wyjątkowo grzeczne dzieci i chyba zaczynam w to wierzyć:-)

agabre - wow! koniecznie daj znac jutro jaki wynik testu!

Setana - proszę bardzo;-)

agabre - wow :-) wszystkie tutaj pewnie juz sikaja z ciekawości :-):-D ja tez coraz czesciej mysle o drugim dziecku ale wiem ze musze zrobic przerwe min 2 lata

nie udało nam sie dzis złapac kupy do nocnika - ale zauwazylam ze jak robi kupe to ucieka do kąta albo pod stół i tam ją robi :tak: moze nastepnym razem się uda

Zaraz niania przyjdzie wiec zabiorę się do pracy - dosc tego leniuchowania bo przez cały weekend robiłam wielkie nic :-D

a z wyjazdem czy wiadomo w koncu jakie miasto? :happy:

Dzień Dobry :-)

Aestima...co tak wcześnie ostatnio Mieszko wstaje

Ironia...jak ma być dwa lata to musisz zacząc starania na przełomie sierpnia/wrzesnia:laugh2::rofl2:

Agabre...ale nas trzymasz w napięciu :-)

musiałam w piecu rozpalić i parę innych rzeczy załatwić, Hania marudna, mnie mdli @ nie ma a test nic nie wykazuje. Nadal jestem ni głupia ni mądra.

Agabre...to może za kilka dni powtórzysz jak nic się nie zmieni :-)

Ja się muszę zacząć zbierać, bo niedawno z Julią się obudziłyśmy i wybieramy się na spacer i so sklepu Kupić coś na jutrzejsze Walentynki. U nas dziś -2 stopnie więc nie jest źle.

Agabre, to czekamy z Tobą na @ lub jej brak... :-) Ja bym oszalała gdyby teraz spóźniała mi się @. Kompletnie nie jestem gotowa na drugie bobo- mam wrażenie, że dopiero co urodziłam pierwsze;-) Kompletnie nie czuję upływu 9 m-cy... Zdaje się, że wczoraj był13 maja i rodziłam Miesia...

Doris
, normalnie masakra z tymi pobudkami a i w nocy śpi niespokojnie- kręci się, wierci- MASAKRA. A jak Julcia??

reklama
Do góry