reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Agabre:szok: Ale by było! :-)

Stopa, zdrowia! Co do tych spacerów- nie wyrzucaj sobie- mój tylko raz przy tych mrozach nie był na dworze i zdrowy, więc myślę, że to nie spacery. Chyba, że MIesio taki zahartowany, bo mam matkę zołzę co po mrozie go ciąga;-) Ale ja się dworu nie boję, raczej sklepów a ostatnio zaliczył jeden duży sklep...

My byliśmy na koncercie dla niemowlaków w filharmonii i było SUPER!! Ruchowo słabo rozwinięte to moje bobo w porównaniu z innymi ( jeden 8,5 miesięczny chodził:szok:, miał nawet buty), ale znów zaskoczył wszystkich pogodą ducha ( jak na teksty " ale jesteś dzisiaj wesoły" odpowiadałam, że on tak zawsze, to ludzie robili wielkie oczy:-D) i jako jedyny bobas kiwał się ładnie w rytm muzyki, może potem filmik wstawię. Słuchał jak zaczarowany:tak: Dziewczyny, muzyk mi rośnie!!!:-)

reklama
Ale możesz ją chyba wziąć jak masz małego bąbla! Albo Olka do starszaków. 18 marca teraz będzie i my na 100% idziemy. Tylko ta cena- 50 zł Michał płacił, ale jak jeden dorosły idzie, to znacznie taniej wychodzi... :)

No raczej jeden bo z M. to nigdzie nie ide - szkoda ze z separacja jest tyle papierkowej roboty no i kredyt w banku trzeba podzielic - wytrzymam jeszcze 4 i 1/2 roku .. . . chyba

Witam się wieczornie.

Aestima nie zazdroszczę Wam przejść poszczepiennych. Najważniejsze, że już wszystko oki. Jak chodzi o reakcję to prawdą jest, że z każdym kolejnym szczepieniem może być gorzej. Chodzi o to, że przy każdej kolejnej dawce organizm a właściwie układ immunologiczny mocniej i bardziej stanowczo odpowiada. Niby o to chodzi w szczepieniu, że układ ma rozpoznać i zareagować, niestety często te niepożądane reakcje też z szczepienia na szczepienie są silniejsze. Bardzo żadko u dzieci występują jakieś objawy po pierwszych dawkach a im dalej w las, to wiadomo...
U nas po 3-ciej dawce pojawił się silny odczyn na udku a do tego bolesny:-:)-(
W środę idziemy na ostatnią dawkę WZW i też już przeżywam...

Katamisz jutro niestety nie dam rady. Muszę rano jechać do weta omówić dokładnie wyniki Tayi i odebrać recepty, a potem jedziemy w końcu odebrać Setha. Ciekawa jestem jak będzie wyglądał - w końcu będzie w łapach miał przebiegniete przez te 3 dni ok 120 km:cool:

Agabre ja też z wielką niecierpliwością będę czekała na wieści. Byłabyś chyba pierszą z naszych czerwcówek, no chyba że Trasia już kogoś nosi pod serduszkiem, a jeszcze nie wie;-)

Andariel bardzo dziękuję za przesyłkę:-) Widziałam Ninkę w bodziakach z Dejny. My też mam czarne z napisem "CBA czasem bywam aniołkiem" i potwierdzam, że jakosc jest ok, tyle, że ja zuważyłam jeden minus - trochę przyczepiaja się białe cićki. Mamy też śpioszki (biało-czerwone) z napisem "córunia tatunia" i te sa super pod każdym względem:)

U nas bez zmian - sukcesów obiadkowych brak:-(

reklama
Tam chyba jeden chłopiec mógł być w wieku Ami właśnie... Tylko trzeba na nią będzie uważać, bo noworodki tam leżą wszędzie na dywanie i masakra, co chwila ktoś prawie na nie nadepnął:-D:-D:-Dledwo można się poruszać- sporo dzisiaj ludzi było:tak: Rezerwację, to za jakiś czas, spokojnie- my na dziś bilety kupiliśmy... dziś:-D

Do góry