reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

O ja, właśnie mały mi się obudził a MIchał w sklepie, przerażona biegłam do łózeczka, ale jest dobrze. Szybko się uspokoił w moich ramionach, nie to co wczoraj:no: Uff...

Misia, hej:) To idźcie spać dzisiaj wcześniej, jak tacy umęczeni. Ja też się zaraz kładę

jutro idziemy do filharmonii na koncert dla Maluszków ze znajomymi z sr a potem przyjeżdża mój brat na 3 dni:happy2:

reklama
Hej, czy tylko moje dziecko już nie śpi??:wściekła/y: Od godziny:no: Ubrany, najedzony, bawi się- mogłabym dospać, ale już mi się odechciało spać...

hejka
dzisiejsza nocka tragedia więcej nie spał niż spał aż M się zlitował i 1,5 godziny lulał małego niestety bez skutku...:eek:
mam nadzieję że to chwilowy kryzys i zwalam wszystko na zęby :baffled:
a słyszałyście że Whitney Houston nie żyje, fuck miała 48 lat ale też mega problemy z dragami, szkoda bo wielką gwiazdą swojego czasu była

Cześć :)
Maja obudziła się o 5.30 ale spałyśmy jeszcze do 7.30 więc w miarę oki :)
U nas choroby dalje się rozwijają, rano nie mogłam mówić, T też już kicha i prycha... jutro o ile w ogóle pojadę do pracy to pewnie na 2-3 godziny i pójdę na zwolnienie.... kaszana.....

Ale pomimo kataru życzę wszystkim udanej niedzieli :)

Hejka! kolejna noc z przerwami...padam na pysk...u ans nadal stan podgorączkowy i do tego pojawił się katar...może to faktycznie ząbki...już sama nie wiem...jeśli do jutra stan się nie zmieni popędzę do lekarzaz Małą

Madzioolka zdróweczka życzę :*

Aestima Miesio nie dał za bardzo dzisiaj pospać?...udanego wypadu do filharmonii

Mamusia witaj :) jak samopoczucie po lekach...chyba już nie wymiotujesz mam nadzieje?

Misia, współczuję wczorajszego dnia... No i zdrówka dla Malwinki!

Aestima, jak Bartek wstał była dokładnie 6:19... wydałam z siebie tylko jakiś dziwny jęk, który miał brzmieć "ooooolaf" i na tym moja rola się skończyła ;) Otworzyłam oko po 8, Bartek był juz po śniadaniu :)

Madzioolko zdrowiejcie! Majeczka nadal się dzielnie trzyma? Kciuki za Was!

Bartek wczoraj padł nam o 18... o 19 się obudził, Olaf go wykąpał, ale mały już wyspany był... cycka nie chciał, mm nie chciał, więc leżał sobie w łóżeczku i gadał, aż zasnął... Ja kładłam się przed północą, to wcisnęłam mu mm, żeby mi się od razu nie obudził... potem cycek o 2:30 i ok 4:30, no i po 6 już pobudka...
A dzisiaj jasiek jakiegoś szału dostał, chodzi jęczy, ryczy, bez powodu w jakieś histerie wpada...
Dużo siły mi będzie dzisiaj potrzebne na przezycie tego dnia ;)

reklama
Do góry