reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Igor również dostał luminal. Jak większość wcześniaków miał żółtaczkę.
Mamusia - zdrówka!
Setana - powodzenia w dokarmianiu no i &&& za szybkie wyleczenie Tayi.

Mózg mi siada, taka czuje się zmęczona. Obiad mam na 2 dni, uprałam wózkowe rzeczy, żeby wyszykować wózek do sprzedaży, poprasowałam rzeczy Mai, zajęłam się Igorem.... R. jak wrócił to poszedł usypiać Maję - spali 3 godziny po czym wparowałam do sypialni, bo dziecko o 17ej spać na noc nie będzie... W końcu nasze dzieci padły o 22ej. Ja też padam. Mam nadzieję, że dzisiaj w nocy Maja będzie ładnie spała, bo inaczej udam, że jej nie słyszę...
Dobranoc :*

Ja też wpadam tu na chwilkę i zmykam lulu.

marta życzę Ci aby jutrzejszy dzień był łatwiejszy i pogodniejszy :-)Trzymaj się kochana i pamiętaj jestesmy ludzmi i kazdy ma slabszy dzień!!

mrsmoon
u nas przewijaka nie ma już w użyciu od 3-4 miesięcy/Szybko ale wcale mi go nie brakuje.Przebieramy się na lozku.

andariel my od dluzszego czasu(6 miesciac pierwszy raz) jemy obiadki z kawałkami i tu nie mogę tego nazwać grudkami bo są to kosteczki i kawałki ziemniaków czy marchewki.Gracjana uwielbia gryzc!Uwielbia piętki jeść czy chrupki kukurydziane a jej przysmakiem są paluszki lajkonika juniorki=Kocha je!!i chrupie jakby miala wszystkie zęby a nie ma ani jednego!! :-)Lubi też gryzc banany tak z ręki.Ale to chyba rodzinne bo Igor tez szybko jadł wszystko to co my.

setana miałyśmy się spotkać ale kurcze ciągle coś.Dzisiaj byłam u babci mojej z dziecmi bo dawno jej nie odwiedzałam az glupio tak dawno tam nie bylam.Moze poniedzialek uda nam sie spotkac??Bo weekend masz z z mężem prawda?Co do wlosków mojej córy to taki jej urok a Twojej Natce nic nie brakuje jest śliczna bez włosów:-)

Miłych nocek kochane.Kiedy zaczniemy wychodzic na imprezy i zyczyc sobie zamiast dlugich nocy udanych imprez ;-);-);-)?? hehe Choć szczerze nie tęsknią mi się wcale imprezy...

Dzien dobry:-)Ja dzis pierwsza jak widze...Maja obudzila sie w nocy "tylko" 5-6 razy...ja juz nie weim co robic.Na kolacje o 21zjadla 180ml mm z kasza, a o 2 wtrabila znow prawwie 180ml tego samego. Oprocz tych jedzeniowych pobudek ma jeszcze kilka takich z placzem,gdzie musze ja na chwile na rece wziac i przytulic...

katamisz - ja ide dzis na impreze do sasiadow ;) w tamta sobote mielismy u nas małą libacjon :) w tamtą sb zrobilam się jak bąk bo M nie pił - teraz ja nie piję bo wstaję do młodego rano - super sprawa taki podział - ktos zawsze musi byc trzezwy ale druga osoba sie wybawi ;-)

lece zjesc kanapke i do szkoły jedziemy;-) nic nie umiem :no:

hej hej, ironia nie swiruj ze nic nie umiesz, na pewno powalisz tam na kolana wszytskich
hej mrsmoon
ja dzis w lepszym humorze,bo maz w domu:)

ironia kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&& na pewno dasz radę!!
Co do libacji to ja mam słaby łeb:-)Wypiję mocniejsze (lech zielony :-p) i jestem wstawiona!!No ale na takiej imprezie miastowej nie byłam już ze 3 lata.Mówię o jakiś dyskotekach czy cuś...

mrsmoon ja myślę kochana ,że Maja musi z tego wyrosnąć i tyle i choćbyś podała jej 250 na noc do zjedzenia to jej nic nie da.Jej będzie potrzebne przytulenie czy pogłaskanie jeszcze jakiś czas.Myślę ,że te dzieci cycowe tak mają.Moje były krótko cycowe i nie zdążyły się przyzwyczaić do spania z nami w łóżku czy bujana po nocach na rękach i dlatego ja odkąd Gracja ukończyła 3 miesiące mam spokój z tym spaniem.Godzina 19 kąpiel pozniej 150 mm z kleikiem i lulu i do rana śpimy z małymi przebudzeniami na włożenie smoka do dzioba ale to maks przed 2 pierwsze godziny po zaśnięciu.
Trzymam kciuki aby szybko się Majeczce odmieniło&&&&&

reklama
mrsmoon, ironia, katamisz, marta - cześć

u mnie nocka tragiczna, pewnie nie byłaby taka straszna gdyby nie moje wieczorno -nocne libacje z wc :confused:
ale humor już lepszy co mnie cieszy :happy2: postaram się podczytać co u Was - mały mi na rękach wcina butle i przysypia ;)

Do góry