Ironia luminal ma też dzialanie uspokajajace jak relanium (to też psychotrop). U nas diagnoza Tayi to padaczka idiopatyczna/kryptogenna.
Dostałam w końcu opis i zdjęcia z IMR nna maila. Dawkowanie luminalu to 2 razy po półtora tableki. Troche dużo mi się wydaje. Boje się czy to nie otumani mi psa całkowicie. Zobaczymy... Muszę jechać poreceptę. Mam nadzieję, że to pomoże. Zobaczymy czy skończy się siuranie. Najważniejsze, że to ni guz mózgu, bo tego bardzo się baliśmy.
Andariel nie miałam pojęcia, że luminal daje się wcześniakom "zapobiegawczo". Naprawdę dużo przeszliście z Leo. Powinnaś być naprawdę dumna, że tak cudownie się rozwija i że całe wcześniactwo jest "tylko" koszmarnym wspomnieniem! Ilekroć czytam o Leo nadziwić się nie mogę jak pieknie się rozwija
Ironia ja futra mam tylko dwa:-) jednak ponad 90 kg zaprzęgowców na smyczy i wózek potrafią mnie naprawdę umordować.
Aestima jajka przepiórcze są pod wieloma względami lepsze. Tu mozesz poczytać o tym
Jaja przepiórcze - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
Zeberko ale mam jej podać tylko mięsko ze śliwką czy coś jeszcze? Moja Natka je jak wróbelek. Po żadnym posiłku dawanym łyżeczką cyca już nie chce, podobnie jest w drugą stronę. Obawiam się czy jak jej dam to mięsko ze śliwką, że przez conajmniej 2 godziny nic nie będzie chciała. Czy nie będzie to zbyt ubogi posiłek? Zwłaszcza, że mięska nie daję się przecież dużó?
Przez to jej niejedzenie mamy dawać jej witaminy -Cebion multi.
Mamusiu zdrówka. Niech te paskudne leki już się skończą żebyś się wreszcie dobrze czuła.