Doczytałam, ale chyba nie napiszę każdej z osobna :-/
Maja uspokaja się na chwilę po czym ponownie jęczy.. bo tego nawet płaczem nie można nazwać. Nie bardzo mam jej co dać na te zęby (nie wiem dlaczego, ale stawiam na nie). Może jeszcze paracetamol wcisnę jako przeciwbólowy... pomysły mi się kończą a chciałabym chociaż pare godzin w nocy pospać
Katamisz - Kasiu Gracjana jest rewelacyjna
Wygląda jak lalka reborn
Zołzik - to ja myślałam, że 19zł (bez grosza) to dobra cena za to mleczko a Ty mi tu taką promocję dajesz.. Jutro otwierają Biedronkę koło Radiowej. Podobno niezłe ceny na otwarcie mają być. Jak mi Maja pośpi, to w drodze ze szkoły tam się przejdę i zobaczę co i za ile.
Zeberka - nie wiem czy Ci już mówiłam, ale moja @ przyszła na dzień przed wyjazdem do Juraty. Na szczęście nie była obfita i szybko się zakończyła
Też wolałabym aby nie przychodziła, już nigdy
no ale co zrobić - trzeba szybko przekwitnąć
Doris - sama jestem w szoku ale ponieważ ważę Maję co miesiąc, to widzę ile przybiera
Ciałka też jej przybyło i w kręgosłupie czuć już te kilogramy.
Mrsmoon - moja Maja zjada 210ml czasami 240ml mleczka, czasami mleczko z kaszką. To ja mam takiego głodomora w domu??? Normalnie myślę, że wypościłam to dziecko przez 8 miesięcy karmienia piersią
:-)
Andariel - ja mam kojec po Igorze. Chyba muszę go przytaszczyć z piwnicy i rozłożyć Mai. Będę spokojna jak będzie się w nim bawiła, bo na macie bawi się przez chwilę a później trzeba ją wyciągać spod krzesełka czy fotela ;-) Owocnych zakupów - ja szukam ochraniacza na całe łóżeczko. Licytowałam dzisiaj jeden ale mnie ktoś przebił
Uciekam Kochane, bo ciężka nocka się szykuje i literówkę robię pisząc co oznacza, że już padam na twarz
Dobrej nocki Wam życzę :*