reklama
mgordon szok no ale lepiej tak niż znieczulica...
trasia ja też lubie Radiohead, poza tym the Beatles(!!!), Oasis, a ostatnio ten nowy kawałek Gotye cały czas za mną chodzi, jest dziwny ale strasznie zapada w pamięci
trasia ja też lubie Radiohead, poza tym the Beatles(!!!), Oasis, a ostatnio ten nowy kawałek Gotye cały czas za mną chodzi, jest dziwny ale strasznie zapada w pamięci
andariel
mama super dwójki :]
mgordon - co za fajfusy! ja rozumiem, ostrożność itd., ale żeby pouczać matkę jak ma reagować podczas ataku hiterii swojego dziecka... nigdy nie lubiłam niebieskich;
dubeltówka... tej Celine Dion to ja Ci nie zapomnę ja generalnie uwielbiam Depeche Mode (staych, nowych), ale słucham też właśnie System..., starego Nightwisha lubię (choć nie wszystko), jakieś Moonspele i podobne klimaty również Matalicę oczywiście... Guns`ów chętnie, wybiórczo Riverside... cięższy kaliber czasem również, generalnie od nastroju zależy
a Aestima?
dubeltówka... tej Celine Dion to ja Ci nie zapomnę ja generalnie uwielbiam Depeche Mode (staych, nowych), ale słucham też właśnie System..., starego Nightwisha lubię (choć nie wszystko), jakieś Moonspele i podobne klimaty również Matalicę oczywiście... Guns`ów chętnie, wybiórczo Riverside... cięższy kaliber czasem również, generalnie od nastroju zależy
a Aestima?
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Mgordon....lepiej bardziej czujni niech będą niż mniej....
Trasia....to ja trzymam za Was kciuki. Może niebawem Marysia będzie miala rodzeństwo. Im mniejsza różnica wieku tym lepiej dla dziecka. Mi szkoda, że Julinka nie będzie miała rodzestwa mniej więcej w swoim wieku no ale czwarte dziecko to raczej nie I tak już parę razy słyszałam, że trójka dzieci to jakiś kosmos :-( i że pewnie mam dość wszystkiego. A ja nie mam, bo kocham dzieci.
Trasia....to ja trzymam za Was kciuki. Może niebawem Marysia będzie miala rodzeństwo. Im mniejsza różnica wieku tym lepiej dla dziecka. Mi szkoda, że Julinka nie będzie miała rodzestwa mniej więcej w swoim wieku no ale czwarte dziecko to raczej nie I tak już parę razy słyszałam, że trójka dzieci to jakiś kosmos :-( i że pewnie mam dość wszystkiego. A ja nie mam, bo kocham dzieci.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Mgordon...co to za ładne pieluszki z osiołkiem?
kate009
Fanka BB :)
Ja nie planuje dzidzi, choć mój T. to już by chciał drugie, jak byłam jeszcze w szpitalu to śmiał się, że niedługo tu wróce A moja szalona siostra dzwonila, że jedzie do szpitala ale jeszcze chwilę przed była na pedicure, a co wyluzowana jak nie wiem co, do czasu pewnie.....
Już namoczyłam soczewicę, więc zupka wiem, a drugie...? może karkówka
Już namoczyłam soczewicę, więc zupka wiem, a drugie...? może karkówka
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Mgordon...co to za ładne pieluszki z osiołkiem?
właśnie???????
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
mgordon - właśnie przeczytałam Twoją przygodę w parku z policją - masakra jakaś...