reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

mgordon, masakra jakaś:szok: W związku ze sprawą Madzi teraz będą co drugą matkę pewnie podejrzewać o przewożenie w wózku zwłok...:eek:

reklama
mgordon szok:szok: no ale lepiej tak niż znieczulica...
trasia ja też lubie Radiohead, poza tym the Beatles(!!!), Oasis, a ostatnio ten nowy kawałek Gotye cały czas za mną chodzi, jest dziwny ale strasznie zapada w pamięci

Aestima
To Olek w 3 co myslisz?
07022012195.jpg
Mamy ich jeszcze na ok. tydzien a potem chyba 4

mgordon - co za fajfusy! ja rozumiem, ostrożność itd., ale żeby pouczać matkę jak ma reagować podczas ataku hiterii swojego dziecka... nigdy nie lubiłam niebieskich;
dubeltówka... tej Celine Dion to ja Ci nie zapomnę:-p ja generalnie uwielbiam Depeche Mode (staych, nowych), ale słucham też właśnie System..., starego Nightwisha lubię (choć nie wszystko), jakieś Moonspele i podobne klimaty również:tak: Matalicę oczywiście... Guns`ów chętnie, wybiórczo Riverside... cięższy kaliber czasem również, generalnie od nastroju zależy:tak:
a Aestima?

Mgordon....lepiej bardziej czujni niech będą niż mniej....

Trasia....to ja trzymam za Was kciuki. Może niebawem Marysia będzie miala rodzeństwo. Im mniejsza różnica wieku tym lepiej dla dziecka. Mi szkoda, że Julinka nie będzie miała rodzestwa mniej więcej w swoim wieku no ale czwarte dziecko to raczej nie I tak już parę razy słyszałam, że trójka dzieci to jakiś kosmos :-( i że pewnie mam dość wszystkiego. A ja nie mam, bo kocham dzieci.

Ja nie planuje dzidzi, choć mój T. to już by chciał drugie, jak byłam jeszcze w szpitalu to śmiał się, że niedługo tu wróce ;) A moja szalona siostra dzwonila, że jedzie do szpitala ale jeszcze chwilę przed była na pedicure, a co :) wyluzowana jak nie wiem co, do czasu pewnie..... :D
Już namoczyłam soczewicę, więc zupka wiem, a drugie...? może karkówka :D

reklama
Do góry