Witajcie!
Ja już po nagraniach, spędziłam w studiu 8 godzin i głowa mi pęka, ale wyszło chyba dobrze.
Marysia miała koszmarną noc, co chwilę się budziła. mam wrażenie, że w ogóle nie spałam
dubeltówka oby ząbki jak najszybciej się pojawiły! Niestety wiem co oznacza okołozębowe marudzenie i nasza niemoc
Ja też nie cierpię papierochów. Wprowadzenie zakazu palenia w knapach przywitałam z wielką radością. Trochę staram sę zrozumieć ten nałóg, bo moim małym nałogiem są słodycze
i tak jak sobie obiecuję, że już nie będę jadła tak kiepsko mi to wychodzi. Ale uwaga - od wczoraj nie zjadłąm nic słodkego!
Doris gratuluję ząbka
Ja dawałam cały viburcol. Połowkę dla noworodka.
zołza super, że impreza udana! ja z kolei czekam na Marysię, bo Marcn jeszcze nie wrócił z małą od teściów. Cały dzień jej nie widziałam i mam taką ochotę ją wyściskać i zobaczyć ten słodki uśmiech...
dubeltówka przeczytałam, że ci wstyd, że to "rocznica" Asi i zdałąm sobie sprawę, że u nas też dziś rocznica
8 miesięcy mamy... buziaki dla was
Ironia hehe, powiem ci że u nas podobnie jest
Tylko nie jeśli chodzi o popicie, bo imprezy rzadko mamy niestety
Ale mówi mi, że mam się tej nocy wyspać bo taka zmęczona chodzę, on będzie wstawał jakby i co. I co? Marysia zaczyna jęczeć, kwęczeć a on śpi w najlepsze! I zawsze kończy się na tym, że jednak ja wstaję. Bo niby mam bliżej bo śpię z brzegu. Ale jakoś miejscem się nie chce zamienić
Misia powem ci, żę ty mi się już zawsze będziesz kojarzyć z kuchnią i dobrym obiadem, a potem pieczonym ciastem pachnącym w całym domu. DObra gospodyni z ciebie
mamusia coś obrzydliwego z tymi łożyskami!!! To na poważnie?! Fuj...
zebrra akurat drineczek z parasolką to bardzo chętnie! ALe papieros? Ty, taka orędowniczka zdrowego życia i eko? No kompletnie mi nie pasuje