reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam!
U nas nocka niezla, ale w moim lozeczku :sorry:, ja juz po kapieli a mlody i stary spia dalej. Z mloda ogladamy WOSP, uwielbiam ta akcje! Tlumacze jej o co w tym chodzi, a ona cwana mowi - to chodzmy mama weziemy pudelko okleimy tasma i pojdziemy zbierac pieniadze :szok: no przerazila mnie troche, ale pytam co chce robic z tymi pieniedzmi, a ona na to - no zaniesiemy do szpitala gdzie sa te chore dzieci. :-D ulzylo mi.
Milego dnia Wam zycze, i koledowania!

Dzień dobry dziewczyny:)
U nasz wczorajszy dzień równał się z wybuchem bomby, Młoda darła się nonstop, a wieczorem okazało się że wybiły się uwaga! 3zęby dwie dolne jedynki i lewa 2. Normalnie masakra jakaś. A dzisiaj dziecko jest jak nowo narodzone.

U nas pogoda w miare, bez wiatru, deszczu i nawet ciepło. Popołudniu pojedziemy na WOŚP tylko jeszcze niewiadomo gdzie, do nas czy do Pszowa bo tam Dżem gra.

Także miłej niedzieli wszytskim :)

Hej :)

Madzioolka, tak chciałabym miec okres i wiedzieć "na czym stoję" ;)

Anapi, heheh ja to chyba z innych powodów, bo słowo na S przestało istnieć u nas... ;)

Misia,cieszę się, ze czujesz się lepiej! Udanego wypadu do kina :)

Ironia, gratuluję Beniowego ząbka :)
Co do serwisów nianiowych, to może najpierw rozejrzyj się wokół siebie, może jakaś sąsiadka czy córka sąsiadki mogłaby się zająć Beniem?

Doris, cieszę się, że masz trochę lepsze samopoczucie :)

Mysia, a nie możesz zająć się fotografią dzieci? Mówisz, że fotografowanie CIę kręci, więc ćwicz na swoich dzieciakach, a może Twoja pasja z czasem będzie mogła przerodzić się w nowe źródło dochodów?

Icak, tak przestraszyłam się bardzo, ale śmieję się, że niczego mnie to nie nauczyło, bo drzwi znowu otwarte ;)

Trasia, ja jakoś lepiej się czuję kiedy wiem na czym stoję, a u mnie okres zawsze jak z zegarkiem w ręku, więc wiedziałam kiedy dostanę. Boję się, ze mnie zaskoczy "niewiadomogdzie"
U nas Bartus wstał dzisiaj tuż przed 6-tą, ale sprzedałam go Olafowi, wstałam przed 10-tą, jak szykowali się do Kościoła, a Bartuś na balkonową drzemkę ;)

Madzioolka, dobrze, że Mai przeszła gorączka. Ja z kolei zaczęłam się od nowa martwić, bo Bartusiowi zostały takie dziwne suche miejsca po tej wysypce, a kolezanka zadzwoniła, ze jej córka ma diagnozowaną mononukleozę, więc czekam na ich wyniki i będziemy zmuszeni się przepadać... To ten sam wirus, który powoduje anginę i często te choroby są ze sobą mylone..

reklama
Hej, ja tylko na chwilę, ale pewnie od wtorku częściej będę wpadać, bo wracamy do bdg. Chyba, że jutrzejsza romowa M. wszystko zmieni- trzymajcie kciuki!!:)

Mieszko od 40 minut płacze- chcemy koniecznie by spał w łóżeczku i bez lulania, bo dostałam kategoryczny zakaz noszenia go( od lekarza). Wygląda to tak, że siedzimy przy łóżeczku, spiewamy mu, głaskamy go po główce. O ile usypia tak ładnie po kąpieli, to po godzinie, dwóch się budzi i już ni cholery tak nie uśnie tylko wrzeszczy. Jak wezmę go na ręce natychmiast się uspokaja. Co robić????? On nie przestaje płakać i po godzinie jesteśmy już tak styrani psych., że bierzemy go do naszego łóżka i ja z nim zasypiam- w efekcie mój wieczór kończy się ok 21... Jestem tym wykończona.

Do góry