Witajcie, podczytywałam Was ale głównego nie nadrobię:-( Maja spała niecałą godzinę, a ja oglądałam zdjęcia naszych dzieciaczków - są cudowne
Maja leży na dywanie i ciągnie mnie za spodnie od piżamy. I strasznie się cieszy
Jak to niewiele takiemu małemu człowiekowi do szczęścia potrzeba;-)
O! w radiu właśnie powiedzieli, że ikea wycofuje krzesełka antilop, a ja nosiłam się z zamiarem kupna dla Mai do rodziców...
mamusia trasia ma rację z tym podgryzaniem, stanowcze "nie" i odstawienie na chwilę, 2-3 dni i sukces gwarantowany. Czekamy na zdjęcia mieszkanka!!!
kati u nas już od dawna pisk i płacz rozdzierający, szczególnie przed północą, bo później już chyba nie śni
Aestima &&&&&& za przeprowadzkę i za wyniki rezonansu, krótko Cię trzymali, ja miałam mri głowy, to prawie godzinę leżałam
Madzioolka rozmawiałaś z pediatrą o tej gorączce? Może to trzydniówka? Nie wiem jak się objawia oprócz gorączki, ale może to to?
trasia mi koleżanka dentinox poleciła na dziąsełka, ale u nas na razie zębów ani widu ani słychu... Buziaki dla 7-miesięcznej Marysi!!!
zeberko witaj! Twoje pojawienie się zawsze wywołuje uśmiech na mojej Twarzy, jakąś pozytywną energię tu wnosisz
Dziękuję, wujek chyba lepiej, bo odtawili mu wczoraj leki nasenne i za dzień-dwa powinien się wybudzić
Jestem blisko związana z nimi i bardzo przeżywam tą jego chorobę. Ja też mam nadzieję, że z Mają będzie ok i to tylko moja chora wyobraźnia. Pokłóciłam się z A wczoraj, bo on uważa, że niepotrzebna ta wizyta jest. No ale ja wolę sprawdzić. A język najpierw poparzyłam gorącą herbatą i chciałam go schłodzić szybko więc otworzyłam lodówkę Mińsk i dotknęłam umyślnie językiem góry zamrażalnika mając nadzieję, że ból szybko minie. Mama mi go odklejała
Życzę Ci duuużo zdrówka, Tobie i dzieciakom!!! Duomox łykasz????
ja nie potrafię połknąć takiej piguły, na 3 ją muszę dzielić, a i tak mam połowę prawdopodobieństwa, że zablokuję przełyk i nie pójdzie, kiedyś się nim udławilam i chyba mam uraz...
Agabre może przejdź się do pediatry, niech osłucha dla pewności Hankę