reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
eh dziewczyny mowie wam..masakra jakas a jak juz odkleil benia to benek tak sie smiał jakby to była najlepsza zabawa na swiecie :shocked2::dry: dziwne te moje dzieci;-)

a teraz śpi ;)

witamy sie i my :) beni juz dzis w lepszym humorku zobaczymy co bedzie potem ;) ja zaraz się zbieram i idę na zakupy noworoczne :-):tak: postanowienie na dzis: kupic dobry cyckonosz albo dwa....:-D zbierałam sie do tego juz chyba od porodu eh... niestety przy takich piersiach to wydatek ok 250 zł i szlag mnie trafia jak o tym mysle... :crazy: no ale musze bo inaczej bede musiaal taczki kupic i na nich cycki wozic :-D:-D:rofl2:

Cześć :)
Połozyłam się wczoraj bardzo późno i wstać za cholerę nie mogłam, przez pół godziny budzik przstawiałam zanim zwlekłam się z łóżka... Padam na pyszczek, nie wiem czy to niewyspanie czy pogoda ale zasypiam na siedząco... a robienie durnych raportów i klepanie tabelek wcale mi nie pomaga...

Spóźnione życzenia dla 7-miesięczniaków :*:*:*:*
I zdrówka dla chorowitków...

Katamisz niezłe chamstwo że Cię tak potraktowali.... i to jeszcze przed świętami... mam nadzieję że chociaz z ręką juz lepiej?

Traschka jak Marysia? dalej taka płaczliwa?

mrsmoon
jak zdrowie Twojego wujka? mam nadzieję że jest jakaś poprawa...

Ironia no nieźle Twój męzuś się wykazał... ci faceci i ich pomysły....

Przed sylwestrem odwiedzili nas znajomi z 10-miesięczną córcią Amelką- 4 miesiace starsza od Mai a w rozwoju taka różnica że w szoku byłam totalnym, tylko co chwilę mówiłam do Tomka "patrz" albo "widziałeś?" :) raczkuje to za mało powiedziane, ona śmiga jak torpeda, sama wstaje przy meblach i chodzi trzymana za rączki, roki papa, pokazuje na wszystko palce np jak jest śpiąca to wskazuje łóżeczko, jak chce pić to na szkalnkę i eszcze masę innych fajnych rzeczy, a minki jakie strzela to płakałam ze śmiechu :) juz się doczekac nei mogę jak Maja taka będzie :) a od czasu ich wizyty nasza Maja podpatrzyła chyba jak Amelka zasuwa bo tak śmiga nogami jakby chciała już wstać i pobiec i tylko denerwuje się że jej nei wychodzi, też komiczny widok :)

Uciekam dalej do mojej jakże twórczej dziś pracy...
Miłego dnia :)

reklama
Witam!
Asinka gratulacje i wszystkiego najlepszego!
Zyczenia dla naszych 7-mio miesieczniakow!
Dziewczyny wiem, ze ostatnio byla mowa o fotelikach, nam tez juz niedlugo szykuje sie ten zakup i tak szukam ale ciezko jest. Spelniajacy moje wymogi i w dobrej cenie jest Maxi Cosi Priori SPS, miala ktoras z nim kontakt no i czy pasuje do BMW 7. (chociaz u nas ciezko powiedziec jak dlugo bedziemy miec jeszcze to auto).

Do góry