reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ja jeszcze raz życzę wszystkiego naj naj naj w nowym roku :)

U nas fajerwerki były na całego, bałam się że Maja się obudzi zwłaszcza gdy jakiś idiota wycelował w blok i wybuchły centralnie na naszym oknie... ale nic Jej nie ruszyło jak już padła :) ja też się już kładę no bo dziecku rano nie wytłumaczę że siedziałam całą noc bo sylwester był :-p
Baju :)

Wszystkiego najlepszego, oby ten rok był jeszcze piękniejszy od poprzedniego, bo chyba żadna z nas nie może stwierdzić że poprzedni był zły, w końcy nasze największe szczęścia przyszły na świat :tak:

Hanka chyba czuła, ze coś sie święci bo za nic nie chciała spać, padła dopiero o 23:30 :szok: a pobudkę mi zrobiła już o 7:30:wściekła/y:

Milego pierwszego dnia roku mamuśki i brzdące :-)

Ja też życzę Wam szczęśliwego nowego roku:)

My byliśmy na imprezce u znajomych znajomych, poznaliśmy masę nowych ludzi, potańczyliśmy, ja w końcu wypiłam sobie drinka i Mieszko dostał butlę:) Do 21 Mieszko bawił się z nami, potem spał w wózeczku, ale przed 23 się obudził i uznaliśmy, żRich text editor, vB_Editor_QR_editor, press ALT 0 for help.e czas do domu. Dokładnie o 24:00 przekroczyliśmy próg domu. W domku obejrzeliśmy sobie jeszcze film, pogadaliśmy i fajnie zleciał nam ten sylwester:)) A na wyjście zdecydowaliśmy się 3 h przed imprezą:))

Hej kochane :) Ja również życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)

My niestety w ten rok wkroczyliśmy z choróbskami. Jaś przeziębiony, katar i kaszel jak stary gruźlik. No i niestety Aduśka podłapała :( Byliśmy wczoraj na pogotowiu, niby tylko przeziębienie. Niestety w ciągu kilku godzin bardziej się rozwinęło, katar i kaszel przybrał na sile, doszła gorączka. Nockę na szczęścia ładnie przespała. No nic mam nadzieję, że szybko z tego wyjdziemy.

Dzień dobry witam się z Wami w Nowym 2012 roku.

Życzę Wam kochane wszystkiego najlepszego i o oby ten rok był jeszcze lepszy od poprzedniego_O ile to możliwe;-)

Przepraszam ,że tak długo nie zaglądałam bardzo mi wstyd z tego powodu ale baaaardzo wiele się działo w moim życiu w ciągu ostatniego miesiąca.Jak wiecie wróciłam do pracy a tam stałe stresy nerwy.Ponadto ściągneli mnie 2 tygodnie wcześniej do pracy z urlopu macierzyńskiego a jako jedyna nie dostałam 13-tki!!Chamstwo!!Byłam załamana bo wypłata w grudniu także była niższa od poprzednich o jakieś 400 zł:zawstydzona/y:Jednym słowem mnie załątwili.Nie było prezentów praktycznie żadnych, tylko dzieciom udało mi się coś kupić.Same święta wcale takie radosne nie były ponieważ na 5 dni przed Wigilią zmarł mój dziadek więc sama atmosfera tych Świąt była jakaś nie Świąteczna.Jakby tego było mało w drugi dzień Świąt były chrzciny naszej księżniczki i wszystko w pośpiechu...poparzyłam się wrzątkiem a dokładnie całe przedramię po wewnętrznej stronie.Wieczorem po całym zamieszaniu pojechałam na pogotowie z bąblami i okazało się ,że poparzenie I/II stopnia...Ehhh w pracy oczywiście na zwolnienie iść nie mogłam bo umowa mi się kończy 6 stycznia i mój szef stwierdził ,że nie będzie to zbyt korzystnie wpływało na jej przedłużenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Szkoda słów!!Żeby to się kiedyś mu w życiu przytrafiło i ktoś niech go tak potraktuje.

Tym miłym akcentem kończę swoje wypociny i raz jeszcze życzę Wam najlepszego w Nowym Roku!!!!!!!

:*:*:*

Witajcie
Ja również zyczę wszystkim szczęśliwego i udanego roku 2012. Ciekawe czy któraś z czerwcówek będzie znów w ciaży albo może urodzi dzidziusia w 2012 r. Agata ma się starać więc życzę jej aby się udało.

Julia zasnęła wczoraj tradycyjnie ok 21, o 22 już nie spała i zasnęła na noc ok 1. bardzo strzelali u nas i było głośno.
Teraz też śpi a my leżymy i oglądamy tv. Sąsiadka z góry chyba robi poprawiny, bo muza glośno gra.

Buziaki dla Was dziewczyny i dla slodkich bobasków naszych :-) i jeszcze większe buziaki dla naszych dzisiejszych siedmiomiesięczniaków (Benio Ironii i Natalia Setany)!!!

reklama
Do góry