reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
dzień Dobry

Skończyłam robić sałatki....w noc Sylwestrową trzeba coś jeść :-)
Byla też wlaśnie córka sąsiadki co mieszka nad nami uprzedzić, że robi imprezkę i będzie głośno....oj Julia dziś nie pospi w nocy :-(.
Dobrze, że chociaż teraz śpi już prawie dwie godziny.
Rano dawalam jej chrupki kukurydziane...efekt taki jak ostatnio. Kruszy je tylko w paluszkach a do buzi nie wkłada wcale. Pokazalam jej że to się je ale się krzywiła.
A tu widzę pustki dziś.....
Ciekawe jak Asinka? o 14 miała ślub :-).

hej
ja sobie zafarbowałam włoski co by brzydko nie wyglądać w nowym roku ;-)
teraz M. się obcina z tego samego powodu :-)

a za moment ide robić pizze na wieczór
Doris mam nadzieję, ze do rana nie będą imprezować, a o Asince też myslałam :-)

Witam się i ja
dawno mnie tu nie było, ale postanawiam poprawę ;)
Tymcio pije już ładnie z niekapka, i gaworzy jak nie wiem, no i pozmieniało mu się teraz po kąpieli zasypia tylko na jakieś 20-30 minut max i się budzi, potem kładziemy go na nasze łóżko i tak sobie grzecznie z nami leży aż do 21 czy 21:30 i dopiero wtedy idzie spać, w ogolę dużo mam do opowiadania ale to może innym razem

Dziewczyny życzę Wam, Waszym dzieciom i rodzinom najlepsze życzenia na nowy rok, spełnienia marzeń, dużo kasiorki, szczęścia i miłości, oby ten rok był jeszcze lepszy od poprzedniego, buziaczki Kochane :*

Ostatnia edycja:
Ciekawe czy ktos jeszcze siedzi na forum. U mnie dzieciaki spia, kot sie kryje po katach ze strachu, a slubny w pracy (biedaczek ma dzisiaj w ciul roboty). Salatka na kolacje zjedzona, teraz w otoczeniu swieczek, chipsow, paluszkow i herbaty ogladam TV. Slubny chcial koniecznie zdazyc przed polnoca do domu ale raczej mu sie nie uda. Na 20.00 mielismy 15-osobowa grupe gosci ze Szwecji, myslelismy ze w dwie godziny zjedza i pojda dalej swietowac, a dzisiaj zadzwonili z pytaniem czy w zestawie menu jest tez szampan o polnocy :crazy:. No coz jak beda chcieli tak dlugo siedziec i duzo przy tym pic to nie ma rady, oby inni goscie byli szybsi w konsumpcji.

W Nowym 2012 Roku zycze Wam, i calym Waszym rodzinkom spelnienia marzen, duzo zdrowia i pociechy z naszych skarbow!

reklama
Do góry