ja rowzniez przyłączam sie do zyczen noworocznych,by byl lepszy od minionego i przyniosl wam wiele radosci, usmiechu, wielu milych zaskakujacych niespodzianek, by wraz nowym rokiem spelnily sie wasze najskrytsze marzenia i aby maluszki rosly zdrowo.....tego zyczy wam zcalego serca ciocia marta
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
dzień Dobry
Skończyłam robić sałatki....w noc Sylwestrową trzeba coś jeść :-)
Byla też wlaśnie córka sąsiadki co mieszka nad nami uprzedzić, że robi imprezkę i będzie głośno....oj Julia dziś nie pospi w nocy :-(.
Dobrze, że chociaż teraz śpi już prawie dwie godziny.
Rano dawalam jej chrupki kukurydziane...efekt taki jak ostatnio. Kruszy je tylko w paluszkach a do buzi nie wkłada wcale. Pokazalam jej że to się je ale się krzywiła.
A tu widzę pustki dziś.....
Ciekawe jak Asinka? o 14 miała ślub :-).
Skończyłam robić sałatki....w noc Sylwestrową trzeba coś jeść :-)
Byla też wlaśnie córka sąsiadki co mieszka nad nami uprzedzić, że robi imprezkę i będzie głośno....oj Julia dziś nie pospi w nocy :-(.
Dobrze, że chociaż teraz śpi już prawie dwie godziny.
Rano dawalam jej chrupki kukurydziane...efekt taki jak ostatnio. Kruszy je tylko w paluszkach a do buzi nie wkłada wcale. Pokazalam jej że to się je ale się krzywiła.
A tu widzę pustki dziś.....
Ciekawe jak Asinka? o 14 miała ślub :-).
hej
ja sobie zafarbowałam włoski co by brzydko nie wyglądać w nowym roku ;-)
teraz M. się obcina z tego samego powodu :-)
a za moment ide robić pizze na wieczór
Doris mam nadzieję, ze do rana nie będą imprezować, a o Asince też myslałam :-)
ja sobie zafarbowałam włoski co by brzydko nie wyglądać w nowym roku ;-)
teraz M. się obcina z tego samego powodu :-)
a za moment ide robić pizze na wieczór
Doris mam nadzieję, ze do rana nie będą imprezować, a o Asince też myslałam :-)
traschka
Mama Marysi
kurcze, a ja miałam jechać na ślub Asinki a dowalili mi jeszcze dzisiaj dwa grania w kolędami i nie dałam rady Szkoda...
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Witam się i ja
dawno mnie tu nie było, ale postanawiam poprawę
Tymcio pije już ładnie z niekapka, i gaworzy jak nie wiem, no i pozmieniało mu się teraz po kąpieli zasypia tylko na jakieś 20-30 minut max i się budzi, potem kładziemy go na nasze łóżko i tak sobie grzecznie z nami leży aż do 21 czy 21:30 i dopiero wtedy idzie spać, w ogolę dużo mam do opowiadania ale to może innym razem
Dziewczyny życzę Wam, Waszym dzieciom i rodzinom najlepsze życzenia na nowy rok, spełnienia marzeń, dużo kasiorki, szczęścia i miłości, oby ten rok był jeszcze lepszy od poprzedniego, buziaczki Kochane :*
dawno mnie tu nie było, ale postanawiam poprawę
Tymcio pije już ładnie z niekapka, i gaworzy jak nie wiem, no i pozmieniało mu się teraz po kąpieli zasypia tylko na jakieś 20-30 minut max i się budzi, potem kładziemy go na nasze łóżko i tak sobie grzecznie z nami leży aż do 21 czy 21:30 i dopiero wtedy idzie spać, w ogolę dużo mam do opowiadania ale to może innym razem
Dziewczyny życzę Wam, Waszym dzieciom i rodzinom najlepsze życzenia na nowy rok, spełnienia marzeń, dużo kasiorki, szczęścia i miłości, oby ten rok był jeszcze lepszy od poprzedniego, buziaczki Kochane :*
Ostatnia edycja:
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
czy któraś z Was spędza sylwka poza domem??? ja spędzam w domku i wcale nie nie jestem z tego powodu smutna, odbije sobie za rok jak synek będzie miał półtora roczku :-)
Ciekawe czy ktos jeszcze siedzi na forum. U mnie dzieciaki spia, kot sie kryje po katach ze strachu, a slubny w pracy (biedaczek ma dzisiaj w ciul roboty). Salatka na kolacje zjedzona, teraz w otoczeniu swieczek, chipsow, paluszkow i herbaty ogladam TV. Slubny chcial koniecznie zdazyc przed polnoca do domu ale raczej mu sie nie uda. Na 20.00 mielismy 15-osobowa grupe gosci ze Szwecji, myslelismy ze w dwie godziny zjedza i pojda dalej swietowac, a dzisiaj zadzwonili z pytaniem czy w zestawie menu jest tez szampan o polnocy . No coz jak beda chcieli tak dlugo siedziec i duzo przy tym pic to nie ma rady, oby inni goscie byli szybsi w konsumpcji.
W Nowym 2012 Roku zycze Wam, i calym Waszym rodzinkom spelnienia marzen, duzo zdrowia i pociechy z naszych skarbow!
W Nowym 2012 Roku zycze Wam, i calym Waszym rodzinkom spelnienia marzen, duzo zdrowia i pociechy z naszych skarbow!
reklama