reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
dobry
witaj Kati ;-)
ja też się witam zimowo :-)
mój Tymcio ma mały kaszelek ale mam nadzieję że szybko to opanuje, poza tym już ładnie śpi i mam plan nadrobić zaległości w spaniu
witaj Kati ;-)
ja też się witam zimowo :-)
mój Tymcio ma mały kaszelek ale mam nadzieję że szybko to opanuje, poza tym już ładnie śpi i mam plan nadrobić zaległości w spaniu
Misialina
Fanka BB :)
Hej! Wpadam na chwilkę...u nas jak na złość od wczoraj wieczora Malwina ma gorączke i biegunkę...nic poza tym...o 11,15 wizyta u mojej lekarki więc zobaczymy...nie mam zielonego pojęcia co to może być....poza tym jak nie ma gorączki to Malwinka jest wesoła i pogodna więc tak naprawdę być tu człowieku mądry o co kaman...śniegu napadało że hoho ale chętnie oddałabym go w dobre ręce....w domu do zrobienia jeszcze tyle rzeczy i zakupy spożywcze musze zrobić...chyba braknie mi dnia...pozdróweczka gorące dla wszystkich przesyłam !!!
traschka
Mama Marysi
tak mi was brakuje kochane, kompletnie nie wiem co się u was dzieje Ja tylko na moment, zaraz wraca M. z pracy, dziś poszedł tylko na 2 godziny. Ja lecę dokupić rresztę prezentów, sprzątanie i do pracy. A jutro cały dzień robię ryby po żydowsku z teściową. Miłego dnia!
tez mi tu jakos cicho na forum.. u nas praca praca... benio benio... i tak w kółko ;-) dzisiaj zrobie ciasto salceson z jabłkami pyszka :-)
ja pracuje tata prasuje a beni siedzi i wcina chrupki ktore mu babcia podrzuca
ja pracuje tata prasuje a beni siedzi i wcina chrupki ktore mu babcia podrzuca
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Cześć
Maja pospała dziś do 7 rano z jedną pobudką na cyca więc łącznie spała 13 godzin, aż w szoku byłam jak spojrzałam na zegarek
T pojechał po pierwszą partię zakupów, jak wróci ta ja jadę po resztę.
Powiem Wam że mojemu dziecku jest z tatusiem chyba aż za dobrze bo rano jak z Nią leżałam w łóżku to wogóle nie była zainteresowana moją osoba tylko cały czas patrzyła czy z drugiej strony leży tata a potem na drzwi czy idzie... aż się zazdrosna zrobiłam...
Pogoda za oknem piękna, mimo iż nie lubię śniegu, a odśnieżania i skrobania samochodu nienawidzę to jednak święta bez śniegu były po prostu ot zwykłym weekendem.... ale będzie pięknie, dziś ubieramy choinkę i pieczemy ciasta.
Miłego dnia Wam życzę
Maja pospała dziś do 7 rano z jedną pobudką na cyca więc łącznie spała 13 godzin, aż w szoku byłam jak spojrzałam na zegarek
T pojechał po pierwszą partię zakupów, jak wróci ta ja jadę po resztę.
Powiem Wam że mojemu dziecku jest z tatusiem chyba aż za dobrze bo rano jak z Nią leżałam w łóżku to wogóle nie była zainteresowana moją osoba tylko cały czas patrzyła czy z drugiej strony leży tata a potem na drzwi czy idzie... aż się zazdrosna zrobiłam...
Pogoda za oknem piękna, mimo iż nie lubię śniegu, a odśnieżania i skrobania samochodu nienawidzę to jednak święta bez śniegu były po prostu ot zwykłym weekendem.... ale będzie pięknie, dziś ubieramy choinkę i pieczemy ciasta.
Miłego dnia Wam życzę
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dzień Dobry
jJa zaraz biorę się za gotowanie bigosu i jeszcze na obiad muszę coś zrobić. Właśnie udalo mi się uśpić Julię, mam nadzieję, że pośpi z 1,5h. U nas śniegu już prawie nie ma, jakieś resztki tylko zostały...szkoda, bo pomimo tego, że ja śnieg lubię tylko w górach to białe święta są śliczne.
Buziaki dla Wszystkich BB mamuś i dzieciątek
jJa zaraz biorę się za gotowanie bigosu i jeszcze na obiad muszę coś zrobić. Właśnie udalo mi się uśpić Julię, mam nadzieję, że pośpi z 1,5h. U nas śniegu już prawie nie ma, jakieś resztki tylko zostały...szkoda, bo pomimo tego, że ja śnieg lubię tylko w górach to białe święta są śliczne.
Buziaki dla Wszystkich BB mamuś i dzieciątek
Witajcie, Maja właśnie zasnęła, dziś udało się jej do 4.30 pospać w swoim pokoju(z pobudką o północy na jedzenie), więc nocka nie była zła Zabieram się za sprzątanie i prasowanie, bo nie chcę syfu na po świętach zostawiać...
reklama
wrzucilam salceson z jabłkami *ciasto* do piekarnika i udaje ze pracuje...matko jak mi sie dzis nic nie chce ! wczoraj sie podjaralam jak sobie podliczylam zyski a dzis mam takiego lenia ze nawet kawa nie pomagA
NIECH MNIE KTOS W TYLEK KOPNIE...
NIECH MNIE KTOS W TYLEK KOPNIE...