reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
dobry
witaj Kati ;-)
ja też się witam zimowo :-)
mój Tymcio ma mały kaszelek ale mam nadzieję że szybko to opanuje, poza tym już ładnie śpi i mam plan nadrobić zaległości w spaniu :tak:

Hej! Wpadam na chwilkę...u nas jak na złość od wczoraj wieczora Malwina ma gorączke i biegunkę...nic poza tym...o 11,15 wizyta u mojej lekarki więc zobaczymy...nie mam zielonego pojęcia co to może być....poza tym jak nie ma gorączki to Malwinka jest wesoła i pogodna więc tak naprawdę być tu człowieku mądry o co kaman...śniegu napadało że hoho ale chętnie oddałabym go w dobre ręce....w domu do zrobienia jeszcze tyle rzeczy i zakupy spożywcze musze zrobić...chyba braknie mi dnia...pozdróweczka gorące dla wszystkich przesyłam !!!

witam sie i ja :D z zasniezonego podkarpacia ;-)

pierwszy raz w zyciu ciesze sie na świeta ;-) tyle babć i osob chetnych zajac sie moim dzieckiem ...cudowne uczucie ! :tak:

tak mi was brakuje kochane, kompletnie nie wiem co się u was dzieje:( Ja tylko na moment, zaraz wraca M. z pracy, dziś poszedł tylko na 2 godziny. Ja lecę dokupić rresztę prezentów, sprzątanie i do pracy. A jutro cały dzień robię ryby po żydowsku z teściową. Miłego dnia!

tez mi tu jakos cicho na forum.. :( u nas praca praca... benio benio... i tak w kółko ;-) dzisiaj zrobie ciasto salceson z jabłkami pyszka :-)

ja pracuje tata prasuje a beni siedzi i wcina chrupki ktore mu babcia podrzuca ;)

Cześć :)
Maja pospała dziś do 7 rano z jedną pobudką na cyca więc łącznie spała 13 godzin, aż w szoku byłam jak spojrzałam na zegarek :)
T pojechał po pierwszą partię zakupów, jak wróci ta ja jadę po resztę.
Powiem Wam że mojemu dziecku jest z tatusiem chyba aż za dobrze bo rano jak z Nią leżałam w łóżku to wogóle nie była zainteresowana moją osoba tylko cały czas patrzyła czy z drugiej strony leży tata a potem na drzwi czy idzie... aż się zazdrosna zrobiłam... :)
Pogoda za oknem piękna, mimo iż nie lubię śniegu, a odśnieżania i skrobania samochodu nienawidzę to jednak święta bez śniegu były po prostu ot zwykłym weekendem.... ale będzie pięknie, dziś ubieramy choinkę i pieczemy ciasta.
Miłego dnia Wam życzę :)

Dzień Dobry

jJa zaraz biorę się za gotowanie bigosu i jeszcze na obiad muszę coś zrobić. Właśnie udalo mi się uśpić Julię, mam nadzieję, że pośpi z 1,5h. U nas śniegu już prawie nie ma, jakieś resztki tylko zostały...szkoda, bo pomimo tego, że ja śnieg lubię tylko w górach to białe święta są śliczne.

Buziaki dla Wszystkich BB mamuś i dzieciątek

Witajcie, Maja właśnie zasnęła, dziś udało się jej do 4.30 pospać w swoim pokoju(z pobudką o północy na jedzenie), więc nocka nie była zła:tak: Zabieram się za sprzątanie i prasowanie, bo nie chcę syfu na po świętach zostawiać...

reklama
wrzucilam salceson z jabłkami *ciasto* do piekarnika i udaje ze pracuje...matko jak mi sie dzis nic nie chce ! :wściekła/y: wczoraj sie podjaralam jak sobie podliczylam zyski a dzis mam takiego lenia ze nawet kawa nie pomagA:crazy::szok:

NIECH MNIE KTOS W TYLEK KOPNIE...

Do góry