reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Mój się owinięty urodził... W zeszłym roku przed świętami byłam w szpitalu... dopiero tuż przed wigilią mnie puścili. Pamiętam jak Doris mnie wspierała smsami:tak:

anapi - przykro mi :( ale skoro cierpial..to teraz jest mu lepiej ..

u nas nic nie jest lepiej...szukam sor w dzieciecych szpitalach :crazy::-(

doris - nie nic takiego nikt mu nie dawal bo tylko ja go karmie...

Anapi bardzo mi przykro, tym bardziej, że nie miałaś okazji, żeby jeszcze się z nim zobaczyć:-( Można tylko się pocieszać tym właśnie, że nie cierpi, ale pustki po człowieku się nie załata...tulam kochana mocno:*

widzę ze na wspominanie się zebrało ;) to ja napiszę że pamiętam jak na 3 dni trafiłam do szpitala tuż przed sylwestrem i dokładnie w sylwka mnie wypisali...bez kitu kiedy ten rok zleciał
a mojemu ząbki wychodzą od wczoraj maruder straszny nawet na rękach potrafi płakać dziąsła mega opuchnięte i ślinotok niesamowity smaruję mu już maścią mam jakąś tam bobodent ale widać od razu po posmarowaniu poprawę, kurde dopiero 2 dni takie a ja już nie mam siły ah

reklama
mamusia a u nas ani śladu zębów, dziąsełka normalne, coś czuję, że ona tak jak ja będzie chodzić a zębów nie będzie miała:-D nie masz jeszcze wyników?

Do góry