reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

To ja też dzisiaj po chrupki pędze...zobaczymy jak Malwina sobie poradzi...a z ilościa to tez nie wiem ile na dzień mozna...one chyba zatwardzaja...ma jeszcze pytanie: jak Wasze dzieci zjadaja zupki takie po 6 mscu...one maja juz inna konsystencje...maja wiecej grudek...zjadaja to? bo Malwina ma odruch wymiotny i nie wiem juz co robic zeby tak nie robila

setanko moja Truskawa tez spi z nami i tez sie zarzekalam...ale tak bym chyba nie spala wogole wiec wybieram lepsze zlo

reklama
oo no wlasnie kontrola :) musze sie umowic ale pewnie w styczniu bo kaski juz brak na dodatkwoe wydatki a jeden miesiac mnei nie zbawi :) a wole miec w zanadrzu gdyby beio potrzebował :nerd:

eh....jak ja nie lubie polowy miesiace .... koneic miesiaca jest super zwlaszcza po wyplacie.. .:dry:

Aestima ja myslałam, że nie robiłaś jeszcze i dlatego napisałam, że po pół roku, daruj sobie kolejną cytologię teraz
Misia ja Mai blendowałam przez 2 dni, a później A z rozpędu jej dał nie zmiksowaną i o dziwo załapała. A jak ja jej dawałam to od razu odruch wymiotny był. Przeczekaj 2-3 dni i spróbuj raz jeszcze

No, ogarnęłam troszkę, dla Miesia obiadek upichciałam, popakowałam jego ubranka do walizki ( ale w komodzie pusto!) a Mały już ponad 2 h drzemie. I wszystko dzięki balkonowi:))) On ma tak lekki sen, że w domu czy na spacerze wszystko go wybudzało a balkon mamy od strony działek, cichutko i spokojnie:-) W dodatku nie wieje mu, bo to taka troszkę obudowana loggia. Także jeśli macie nieśpiące dzieciaki i balkony- polecam wypróbować:tak:

My po spacerku...malwina jeszcze dosypia w wózku....za 2 godziny jadę na zakupy...muszę uzupełnić soiczkowe i kaszkowe zapasy i zakupy na imprezę urodzinową...jutro ciasto muszę upiec jedno...bo jedno teściowa więc roboty mi się zapowaida że hoho

hej
ja sie witam z wami z pracy
na krótko bo pracy ze hoho
na razie nie jest aż tak źle, Mateusz oczywiście to dużo lepiej znosi niż ja bo jest z tatą, ale jak wczoraj wróciłam to chciał tylko u mnie na rękach być i sie tak tulił ... kochany
za to w nocy 2 razy sie obudził z płaczem, wiec pewnie też to na swój sposób przeżywa
to tyle jak będę miała chwilke to poczytam co u was pa

Wróciłamz zakupów a tutaj ruch niesamowity wczoraj i dziś :-) a ja akurat czasu mam mało, bo sprżatania i przygotowania przedświąteczne w toku.

Kati....tak sobie myślałam dziś o Tobie, madzioolce, Katamisz że musicie już w pracy siedzieć....ja jeszcze mam czas do końca wakacji

Misialina...cieszę, się że nocki lepsze. U nas też w miarę ale Julia tak jak i Twoja Malwinka też śpi w naszym łóżku.

Setana...jak tam waga Twojej Natalii?

Mrsmoon...no właśnie widzę, że jak ja nie mam czasu to Wy tak dużo piszecie ale postaram się poprawić w weekend, bo utro M ma wolne, jedziemy kupować chionkę, potem ją będziemy ubiarać. Ciekawe jak się Julci spodoba.

Aestima...ja byłam na kontroli 7 dni po porodzie (zdjęcie szwów po CC), potem 6 tyg i kazal mi przyjść po pół roku a po roku od urodzenia na USG.

Zołza...witaj, fajnie, że do nas znów zaglądasz!

Traschka...wracaj tu do nas szybko.

Larvunia, Marta, Ironia...cześć :-)

reklama
i ja sie witam ze szpitala polowego heh ;) podajemy malemy dicoflor enterol i espunisan zobaczymy co z tego bedzie...poki co nie widze poprawy :-(

Do góry