reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

To ja też dzisiaj po chrupki pędze...zobaczymy jak Malwina sobie poradzi...a z ilościa to tez nie wiem ile na dzień mozna...one chyba zatwardzaja...ma jeszcze pytanie: jak Wasze dzieci zjadaja zupki takie po 6 mscu...one maja juz inna konsystencje...maja wiecej grudek...zjadaja to? bo Malwina ma odruch wymiotny i nie wiem juz co robic zeby tak nie robila

setanko moja Truskawa tez spi z nami i tez sie zarzekalam...ale tak bym chyba nie spala wogole wiec wybieram lepsze zlo

reklama
oo no wlasnie kontrola :) musze sie umowic ale pewnie w styczniu bo kaski juz brak na dodatkwoe wydatki a jeden miesiac mnei nie zbawi :) a wole miec w zanadrzu gdyby beio potrzebował :nerd:

eh....jak ja nie lubie polowy miesiace .... koneic miesiaca jest super zwlaszcza po wyplacie.. .:dry:

Aestima ja myslałam, że nie robiłaś jeszcze i dlatego napisałam, że po pół roku, daruj sobie kolejną cytologię teraz
Misia ja Mai blendowałam przez 2 dni, a później A z rozpędu jej dał nie zmiksowaną i o dziwo załapała. A jak ja jej dawałam to od razu odruch wymiotny był. Przeczekaj 2-3 dni i spróbuj raz jeszcze

No, ogarnęłam troszkę, dla Miesia obiadek upichciałam, popakowałam jego ubranka do walizki ( ale w komodzie pusto!) a Mały już ponad 2 h drzemie. I wszystko dzięki balkonowi:))) On ma tak lekki sen, że w domu czy na spacerze wszystko go wybudzało a balkon mamy od strony działek, cichutko i spokojnie:-) W dodatku nie wieje mu, bo to taka troszkę obudowana loggia. Także jeśli macie nieśpiące dzieciaki i balkony- polecam wypróbować:tak:

My po spacerku...malwina jeszcze dosypia w wózku....za 2 godziny jadę na zakupy...muszę uzupełnić soiczkowe i kaszkowe zapasy i zakupy na imprezę urodzinową...jutro ciasto muszę upiec jedno...bo jedno teściowa więc roboty mi się zapowaida że hoho

hej
ja sie witam z wami z pracy
na krótko bo pracy ze hoho
na razie nie jest aż tak źle, Mateusz oczywiście to dużo lepiej znosi niż ja bo jest z tatą, ale jak wczoraj wróciłam to chciał tylko u mnie na rękach być i sie tak tulił ... kochany
za to w nocy 2 razy sie obudził z płaczem, wiec pewnie też to na swój sposób przeżywa
to tyle jak będę miała chwilke to poczytam co u was pa

Wróciłamz zakupów a tutaj ruch niesamowity wczoraj i dziś :-) a ja akurat czasu mam mało, bo sprżatania i przygotowania przedświąteczne w toku.

Kati....tak sobie myślałam dziś o Tobie, madzioolce, Katamisz że musicie już w pracy siedzieć....ja jeszcze mam czas do końca wakacji

Misialina...cieszę, się że nocki lepsze. U nas też w miarę ale Julia tak jak i Twoja Malwinka też śpi w naszym łóżku.

Setana...jak tam waga Twojej Natalii?

Mrsmoon...no właśnie widzę, że jak ja nie mam czasu to Wy tak dużo piszecie ale postaram się poprawić w weekend, bo utro M ma wolne, jedziemy kupować chionkę, potem ją będziemy ubiarać. Ciekawe jak się Julci spodoba.

Aestima...ja byłam na kontroli 7 dni po porodzie (zdjęcie szwów po CC), potem 6 tyg i kazal mi przyjść po pół roku a po roku od urodzenia na USG.

Zołza...witaj, fajnie, że do nas znów zaglądasz!

Traschka...wracaj tu do nas szybko.

Larvunia, Marta, Ironia...cześć :-)

reklama
i ja sie witam ze szpitala polowego heh ;) podajemy malemy dicoflor enterol i espunisan zobaczymy co z tego bedzie...poki co nie widze poprawy :-(

Do góry