udało mi się uprasować Mai pranie, ale co minutę musiałam ją przenosić na kwadrat o powierzchni 2mx2m albo i więcej(złożony z dywanu i koca, na dywanie mata edukacyjna i mata z ikei), bo mi złaziła na podłogę, a podłoga zimna, do tego bałam się, że się obróci na plecy i głową przyłoży...2x dłużej zeszło mi z tym prasowaniem, a do tego wykończona jestem...
reklama
ironia wiesz, że jest badanie w kierunku na rota? koło 70zł kosztuje, może mu zróbcie?
Ale w szpitalu powinni im zrobić za free. Ja bym jechała do jakiegoś dziecięcego.
agatkaT
Fanka BB :)
hej :-)
Anapi, strasznie mi przykro... Współczuje Ci serdecznie!
Mamusiu u Nas to samo!!! Antoś mega marudny... Tylko kremik na dziąsła pomaga (też Bobodent)
A tak pcha wszystko do buzi, zabawki, ręce nawet mnie chce zjeść ;-)
U Nas etap "ząbkowania" trwa już 4 dni. Zastanawiam się jak długo jeszcze???!!!
Bo już mam dość... heh
Mamy ząbkowych Dzieci ile to u Was trwało?! ;-)
Anapi, strasznie mi przykro... Współczuje Ci serdecznie!
Mamusiu u Nas to samo!!! Antoś mega marudny... Tylko kremik na dziąsła pomaga (też Bobodent)
A tak pcha wszystko do buzi, zabawki, ręce nawet mnie chce zjeść ;-)
U Nas etap "ząbkowania" trwa już 4 dni. Zastanawiam się jak długo jeszcze???!!!
Bo już mam dość... heh
Mamy ząbkowych Dzieci ile to u Was trwało?! ;-)
jestesmy bylismy na sorze w prokocimiu... maly dostal wieksze dawki lekow ma wypic dziennie litr wody i jesc marchwianke i powinno przejsc..nie jest odwodniony a to najwazniejsze no i wazy 8,5 kg
jak pan barnaba badał mu jajeczka to pacnal go w łape za molestowanie
jak pan barnaba badał mu jajeczka to pacnal go w łape za molestowanie
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Jestem
Wróciłam od gina. Wszystko w jak najlepszym porządeczku. Kolejna wizyta i usg za pół roku. Lekarz zażartował przed samym badaniem, że pewnie w ciąży jestem, bo ostatnio ma kilka takich nieplanowanych przypadków i to same bliźniaki i jedna ciąża trojacza :-).
No ale po badaniu powiedział, że nie jestem :-). Taki żartowniś z tego mojego lekarza. Ale jest wspaniały. Taki prawdziwy lekarz.
Anapi...tak mi przykro....
Ironia....dobrze, że pojechaliście do szpitala. Przynajmniej będziesz spokojna.
Mrsmoon...u nas też ząbków nie ma i się nie zapowiada na razie. Julia co prawda bardziej się ślini ale dziąsełka normalne. Do buzi też nie pcha wszystkiego więc zęby bedą pewnie później.
Mamusia...ja też kilka razy rok temu lądowałam w szpitalu...kiedy to było....
Zołza, AgatkaT, Mgordon...buziaki dla Was!
Ja zaraz zasiadam to filmu. Życzę Wszystkim spokojnych snów, a mamusiom karmiącym w nocy jak najmniej pobudek.
Dobranoc
Wróciłam od gina. Wszystko w jak najlepszym porządeczku. Kolejna wizyta i usg za pół roku. Lekarz zażartował przed samym badaniem, że pewnie w ciąży jestem, bo ostatnio ma kilka takich nieplanowanych przypadków i to same bliźniaki i jedna ciąża trojacza :-).
No ale po badaniu powiedział, że nie jestem :-). Taki żartowniś z tego mojego lekarza. Ale jest wspaniały. Taki prawdziwy lekarz.
Anapi...tak mi przykro....
Ironia....dobrze, że pojechaliście do szpitala. Przynajmniej będziesz spokojna.
Mrsmoon...u nas też ząbków nie ma i się nie zapowiada na razie. Julia co prawda bardziej się ślini ale dziąsełka normalne. Do buzi też nie pcha wszystkiego więc zęby bedą pewnie później.
Mamusia...ja też kilka razy rok temu lądowałam w szpitalu...kiedy to było....
Zołza, AgatkaT, Mgordon...buziaki dla Was!
Ja zaraz zasiadam to filmu. Życzę Wszystkim spokojnych snów, a mamusiom karmiącym w nocy jak najmniej pobudek.
Dobranoc
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dobry wieczór
Dzisiaj w pracy dorwałam się dziś już do komputera w pracy ale jeszcze nie mam dostępu do połowy programów więc jeszcze troszkę się obijam
Tomek radzi sobie z Mają bardzo dobrze, chodzą na spacerki, jedzą zupki itd itp dają radę, ja też jakoś...
Wyjeżdżam do pracy 15 minut niż zwykle i dzięki temu nie ma jeszcze porannych korków i mam gdzie postawić samochód - uuufff ulga i nie muszę płacić za parking
U nas dziś wyskoczył drug ząbek - mamy więc obie dolne jedynki
Dziąsełka spulchnione ale nie czerwone, marudzenia nie ma wcale
Anapi bardzo mi przykro.....
Dzisiaj w pracy dorwałam się dziś już do komputera w pracy ale jeszcze nie mam dostępu do połowy programów więc jeszcze troszkę się obijam
Tomek radzi sobie z Mają bardzo dobrze, chodzą na spacerki, jedzą zupki itd itp dają radę, ja też jakoś...
Wyjeżdżam do pracy 15 minut niż zwykle i dzięki temu nie ma jeszcze porannych korków i mam gdzie postawić samochód - uuufff ulga i nie muszę płacić za parking
U nas dziś wyskoczył drug ząbek - mamy więc obie dolne jedynki
Dziąsełka spulchnione ale nie czerwone, marudzenia nie ma wcale
Anapi bardzo mi przykro.....
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Widzialyscie ogloszenie z prawej strony - odeszla kolejny dziewczyna z BB, lipcowka 2011 . Co za koszmarny dzien :-(
O Boże, a co się stało???
reklama