reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Ironia...jak mały cały czas ma tą biegunkę to skontaktuj się może z innym lekarzem.
A nie dal nikt małemu jakiegoś ciasta do polizania? Pytam dlatego, że jak moja Dominika miała 8 miesięcy to któraś z ciotek na imieninach dał Dominice oblizać łyżeczkę po cieście i efekt był taki, że Dominika jako jedyna zachorowała na salmonellę :-(

reklama
Ja jestem- robię obiad a M. w leżaczku się buja. Byliśmy na spacerze i pospał godzinkę:) Teraz zaczną się pewnie jęki... Czekam niecierpliwie na M. ale będzie ok 17 pewnie najwcześniej...

Doris, ale po takim cieście upieczonym już?? Ale jaja. Jak to trzeba pilnować przed ciotkami, co?:-D

Ironia, ja już nie wiem co Ci radzić... Ale przypominam sobie, że jak pierwszy raz wspomniałaś o biegunce, to było bardzo dawno temu!! Kurcze, kiedy to się skończy?!

Aestima....na imieninach wtedy było kilka ciast z cukierni, niektóre z kremem, niektóre inne i nie wiem dokładnie które Dominika dostała....

A ja na 19 do gina. I jakiś stres dziwny odczuwam....

No co Ty Doris, wszystko dobrze będzie:) Po prostu przypominają Ci się wizyty z ciąży i dlatego się stresujesz. Ale wtedy trzęsłyśmy gaciami, co??

Kurcze, mnie teraz takie wspominki nachodzą przedświąteczne. Z zeszłego roku oczywiście:tak:Ja jakoś tak strasznie na początku się nie stresowałam, dopiero jak zaczęlam czuć ruchy Mai, to wpadałam w panikę za każdym razem jak zbyt długo cisza była. No i pod koniec się stresowałam, ze przenoszę;-)

Doris nie banuj;-)

Pamiętam jak w 10tc obudziłam się rano do pracy i żadnych objawów, typu mdłości nie miałam. Jak ręką odjął minęły a ja cała w stresie byłam...A mdłości zajadałam chipsami - naprawdę mi pomagały:tak:

reklama
Mrsmoon...a ja się stresowałam całą ciążę a juz jak mi lekarz w 30tc ciąży powiedział, że Julia ma pępowinę 2x wokół szyi to w ogóle myślałam, że zejdę na zawał

Do góry