reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima to nie takie proste. Dla nas to oczywiste, że czasem można dac jedno ogłoszenie i tyle, ale jak zwykle są osoby, które robiły na forum mega reklamę. I to ze względu na takie osoby sa takie obostrzenia. Jesteśmy na tym forum i musimu się dostosować do panujących tu zasad czy nam się podobają czy nie. Myslisz, że mi jest do śmiechu pisać upomnienia, usuwać ogłoszenia? Robię to bo to należy do obowiązków moderatora, nie chcę się tłumaczyć dlaczego na czerwcówkach bałągan i posty reklamowe, skoro powinnam je usuwać.
Pomyśl co by się tu działo, gdyby każdy zamieszczał swoje ogłoszenia...
Pomyśl co by się tu działo, gdyby każdy zamieszczał swoje ogłoszenia...
traschka
Mama Marysi
Aestima hehe, z tym usunięciem z forum to pojechała ostro
Aestima
Fanka BB :)
mrsmoon, u mnie od paru dni też po 16 nie da się z nim wytrzymać... Na szczęście Michał już jest i kąpią się.
Miesio dostał dziś 3 chrupki - najpierw na jego oczach zjadłam jedną a potem dałam mu do rączki i był nieźle zdziwiony, że może zjeść to co mama I pięknie sobie z tą chrupeczką poradził
Anapi, chciałabym te ryzowe wafelki co Ty podać, ale na opakowaniu jest napisane, że od 8 m-ca. Myślisz, że spokojnie mogę dać??
Miesio dostał dziś 3 chrupki - najpierw na jego oczach zjadłam jedną a potem dałam mu do rączki i był nieźle zdziwiony, że może zjeść to co mama I pięknie sobie z tą chrupeczką poradził
Anapi, chciałabym te ryzowe wafelki co Ty podać, ale na opakowaniu jest napisane, że od 8 m-ca. Myślisz, że spokojnie mogę dać??
reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima a jakie chrupki dałaś Miesiowi? Ja też chcę chrupki