reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Aestima to nie takie proste. Dla nas to oczywiste, że czasem można dac jedno ogłoszenie i tyle, ale jak zwykle są osoby, które robiły na forum mega reklamę. I to ze względu na takie osoby sa takie obostrzenia. Jesteśmy na tym forum i musimu się dostosować do panujących tu zasad czy nam się podobają czy nie. Myslisz, że mi jest do śmiechu pisać upomnienia, usuwać ogłoszenia? Robię to bo to należy do obowiązków moderatora, nie chcę się tłumaczyć dlaczego na czerwcówkach bałągan i posty reklamowe, skoro powinnam je usuwać.
Pomyśl co by się tu działo, gdyby każdy zamieszczał swoje ogłoszenia...

Trasia, jeśli w odpowiednim wątku- to nie mam nic przeciwko. Ale rozumiem, że ona musi sprzątać i rozumiem, że do mnie napisała, ale nie rozumiem strasznia od razu usunięciem z forum. Prędzej sama się usunę, ha!

Ja tylko sprawdzam czy jeszcze mogę posty pisać:-D
Mgordon, dziękuję ale niepotrzebna mi cała paka nan. Jak będę musiała podać mu mm to dam mu te próbki bebilonu:)

mrsmoon, u mnie od paru dni też po 16 nie da się z nim wytrzymać... Na szczęście Michał już jest i kąpią się.
Miesio dostał dziś 3 chrupki - najpierw na jego oczach zjadłam jedną a potem dałam mu do rączki i był nieźle zdziwiony, że może zjeść to co mama:-D I pięknie sobie z tą chrupeczką poradził:tak:
Anapi, chciałabym te ryzowe wafelki co Ty podać, ale na opakowaniu jest napisane, że od 8 m-ca. Myślisz, że spokojnie mogę dać??

reklama
Do góry