reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Cześć :)

Mój pierwszy dzień w pracy wyglądała tak: przyjechałam, poplotkowałam 2 godziny i pojechałam na badania okresowe bo mi wygasły w październiku :) no ale jutro nie będzie już tak różowo...
Kati tak korzystam z godzinnej przerwy, i zamiast o 16 to będę kończyć o 15 ale zastanawiam się czy nie poprosić dyrektora o zmianę godzin pracy żeby zaczynać o 7.30 a nie o 8 bo wtedy ani korków nie ma i jadę pół godziny a nie godzinę i dużo wolnych miejsc parkingowych pod pracą i nie musiałabym za parking płacić... tylko wtedy kończyłabym o 14.30 czyli przez 1,5h moje stanowisko byłoby nieobsadzone i nie wiem czy się na to zgodzi bo to jednak dużo czasu a u nas mnóstwo rzeczy jest jednak zawsze w ostatniej chwili robionych, takie gaszenie pożarów...

Mrsmoon dziękuję bardzo za matę, dziś i do mnie dotarła przesyłka :) a kaska Ci wpłynęła na konto?

Aestima ja też umieściłam informację o sprzedaży kołyski w innych miesiącach i też grudniowa moderatorka mnie zrugała... ja rozumiem że jest regulamin, moja wina że nie doczytałam, ale żeby aż tak...

Ironia, Iza biedne Wasze maluszki, mam nadzieję że szybko wyzdrowieją....

A dziś na plotach w pracy rozmawiałam właśnie z koleżanką o tej szczepionce świnka+odra+różyczka... nie wiedziałam że po tym są takie powikłania... inna koleżanka już drugi miesiąc siedzi z córcią w domu bo tak choruje po tej szczepionce a z kolei jej bratowej dziecko zaszczepili jak mały miał niedoleczony katarek i chłopiec ma teraz autyzm... no jestem przerażona tym wszystkim...

Idę się położyć z Mają bo głowa mi pęka a Ona marudna już też na spanie...

reklama
mgordon- do której spacerujecie?? i gdzie??
Problem, bo wózek nie wejdzie z oponami wg M... Odbieraj tel, to będziemy się kontaktować:))

Madzioolka kasa doszła:-) To luzy dziś miałaś, ja też czytałam głównie same złe rzeczy o tej szczepionce...szefa o zmianę godzin pracy warto zawsze zapytać, w końcu nic nie tracisz:tak:
trasia mi wczoraj jurier Maję obudził, każdy musi mieć po równo;-)
Iza jedźcie do tego szitala, niech Maję przebadają, bo ta gorączka z niczego podejrzana jest...
mgordon ja też chcę takiego tygryska!!! do towarzystwa dla mojego Sokratesa:-) Z Was to nocne marki są, my o 15 najpóźniej ze spaceru wracamy:tak:
ironia jak Benio?

Aestima to niech M konto na bb zakłada i od niego pisz:rofl2:

mrsmoon
No pierwszy spacer ok. 11-13
Nocne? Gdzie tam ok 18. 20 ladujemy w domu i spaniu, a z 2 moimi diabełkami łatwiej na otwartej przestrzeni;-)
A co do tygrysa to trzeba sponsora poszukac :-D:laugh2::-D

reklama
Do góry