reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Cześć :)

Mój pierwszy dzień w pracy wyglądała tak: przyjechałam, poplotkowałam 2 godziny i pojechałam na badania okresowe bo mi wygasły w październiku :) no ale jutro nie będzie już tak różowo...
Kati tak korzystam z godzinnej przerwy, i zamiast o 16 to będę kończyć o 15 ale zastanawiam się czy nie poprosić dyrektora o zmianę godzin pracy żeby zaczynać o 7.30 a nie o 8 bo wtedy ani korków nie ma i jadę pół godziny a nie godzinę i dużo wolnych miejsc parkingowych pod pracą i nie musiałabym za parking płacić... tylko wtedy kończyłabym o 14.30 czyli przez 1,5h moje stanowisko byłoby nieobsadzone i nie wiem czy się na to zgodzi bo to jednak dużo czasu a u nas mnóstwo rzeczy jest jednak zawsze w ostatniej chwili robionych, takie gaszenie pożarów...

Mrsmoon dziękuję bardzo za matę, dziś i do mnie dotarła przesyłka :) a kaska Ci wpłynęła na konto?

Aestima ja też umieściłam informację o sprzedaży kołyski w innych miesiącach i też grudniowa moderatorka mnie zrugała... ja rozumiem że jest regulamin, moja wina że nie doczytałam, ale żeby aż tak...

Ironia, Iza biedne Wasze maluszki, mam nadzieję że szybko wyzdrowieją....

A dziś na plotach w pracy rozmawiałam właśnie z koleżanką o tej szczepionce świnka+odra+różyczka... nie wiedziałam że po tym są takie powikłania... inna koleżanka już drugi miesiąc siedzi z córcią w domu bo tak choruje po tej szczepionce a z kolei jej bratowej dziecko zaszczepili jak mały miał niedoleczony katarek i chłopiec ma teraz autyzm... no jestem przerażona tym wszystkim...

Idę się położyć z Mają bo głowa mi pęka a Ona marudna już też na spanie...

reklama
mgordon- do której spacerujecie?? i gdzie??
Problem, bo wózek nie wejdzie z oponami wg M... Odbieraj tel, to będziemy się kontaktować:))

Madzioolka kasa doszła:-) To luzy dziś miałaś, ja też czytałam głównie same złe rzeczy o tej szczepionce...szefa o zmianę godzin pracy warto zawsze zapytać, w końcu nic nie tracisz:tak:
trasia mi wczoraj jurier Maję obudził, każdy musi mieć po równo;-)
Iza jedźcie do tego szitala, niech Maję przebadają, bo ta gorączka z niczego podejrzana jest...
mgordon ja też chcę takiego tygryska!!! do towarzystwa dla mojego Sokratesa:-) Z Was to nocne marki są, my o 15 najpóźniej ze spaceru wracamy:tak:
ironia jak Benio?

Aestima to niech M konto na bb zakłada i od niego pisz:rofl2:

mrsmoon
No pierwszy spacer ok. 11-13
Nocne? Gdzie tam ok 18. 20 ladujemy w domu i spaniu, a z 2 moimi diabełkami łatwiej na otwartej przestrzeni;-)
A co do tygrysa to trzeba sponsora poszukac :-D:laugh2::-D

reklama
Do góry