reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

kurde aestima - nawet nie wiesz jak tesknie za spacerkami ale uziemieni jestesmy....bylam sama wieczorem ale rzeczywiscie jakos tak zle sie oddycha :-(

reklama
Witajcie wieczorkiem :)

Marta to mi posłodziłaś, siedzę teraz czerwona jak burak :) bardzo dziękuję za miłe słowa ale gorsza nie będę i też komunikuję wszem i wobec że jesteś bardzo sympatyczną i ciepłą osobą choć to już wiedziałam po Twoich postach na forum :) i bardzo się cieszę że spotkałyśmy się choć na tak króciutko, a Norbert jest cudny i taki kochany, tak rozczulająco się tulił do Ciebie, no pięknie po prostu :)
Mówisz że Maja podobna do Tomka, a ja z kolei jak pamiętam Twoją Dominikę ze zdjęć i jak Cię dziś zobaczyłam na żywo to Dominika jest dosłownie Twoja mini kopią, niesamowicie podobna :)
Fotki zaraz wstawię na odpowiedni wątek.

U nas ogólnie był dziś dzień odwiedzin - najpierw Marta z Norbertem, potem na raty teść i teściowa. Moje dziecko było tak zaaferowane że mimo iż śpiąca była to nie miała czasu na marudzenie. Wykąpaliśmy Ją pół godziny temu, potem dostała butelkę a jak mleko się skończyło to odwróciła głowę zamknęła oczy i śpi :)
Na spacerze jednak dziś nie byłyśmy bo jak położyłam się z Nią po 14 to sama zasnęłam i spałyśmy tak prawie do 17...

Ironia jejku to straszne z tym smogiem, nie wiedziałam że aż takie zanieczyszczenie jest w Polsce...

Ja się żegnam narazie i jakbym już się nie pojawiła to życzę spokojnej nocki wszystkim :)

Co by tradycję podtrzymać i na miano przyznane zasłużyć, ja, Królowa Nocy, melduję że jeszcze nie śpię :-)

Tomek pracował a ja robiłam bombki ale teraz już chyba się położę...
Jeszcze raz spokojnej nocki :)

hej, ja dzis od 3 kwitlam w lozku, nobert wstal na jedzenie a ja juz nie usnelam:angry::no:i bede dzis chodzic jak zombi, do tego gardlo mnie tak strasznie boli, czemu teraz przed swietami jak pieniadze sa mi tak potrzebne:no:
madziolka to sobie pslodzilysmy, nie musimy jesc slodyczy do swiat:-D:-D:-D
co tam zolza pisze w tej gazecie???? szkoda ze nie pisze na bb, brakuje mi jej
ironia o zgrozo, ale tragedia z tym smogiem:szok:
trasia u mnie tez wielka dupppaa ze spotkaniami, nie mam na to kompletnie czasu, pracuje od pon do soboty i szczerze powiem nawet mi sie juz nigdzie nie chce w ten wolny czas wychodzic, wole spedzic je z z mezem i dziecmi bo tak malo razem spedzamy wolnego czasu, oby do lata, bedzie lepiej

no musze isc bo mi stekoli tu srol maly

Hej!
Madzioolka
, to samo zauważyłam- patrzę na fotkę a Marta tak jak Dominika wygląda, tylko dorosła:tak: A Dominisia śliczna dziewczynka i tak jak Maja mrsmoon- wygląda na aniołeczka, więc nigdy nie wierzę jak mrsmoon i marta mówią, że ich dziewczyny dokazują. Jeszcze Marysia Trasi na taką grzeczniutką wygląda. A reszta dzieciaków, to małe łobuziaki:))) Miesio to normalnie takie miny czasami ma na zdjęciach, że od razu widać, że mały zbirek z niego:-D

Ironia- u nas padało, u Was też? Jak tak to może będziecie mogli dziś wyjść? Ponoć ta ilość smogu, to od deszczu zależy. Ponoć w Sosnowcu już dzieci wychodzą na dwór... Normalnie od wczoraj nie mogę przestać o tym myśleć i już powiedziałam Michałowi- " Rzućmy to wszystko w cholerę i jedźmy w bieszczady paść barany". A tak serio- coraz większą mam ochotę spadać z miasta, wybrać jakieś w miarę niezanieczyszczone miejsce do życia i jakąś agroturystykę tam założyć:tak: Ale M. się śmieje, że ja bez miasta tygodnia nie wytrzymam...

aestima ja mam to samo- marzy mi sie z kolei takie rozlewisko, z ala od tlumu miasta i ludzi. i choc mieskam na wsi kolo rzeczki i nie moge generalnie narzekac ale pociaga mnie taka dzicz troche:happy2:
kurde taka mowicie ze dominika do mnie podobna, mi sie wydaje ze do krystiana:baffled: ale zauwazylam ze dominika jest do mojego taty podobna a norbert bardzo podobny do mojej mamy z kolei, i tata moj skomentowal to tak ze jak krystianchce miec swoje dziecko to musi sobie trzecie zrobic:-D
maly padl to ie cos porobie:baffled:

:crazy::crazy::crazy::crazy:

Prognoza zanieczyszczenia powietrza dla miasta Krakowa
wtorek, 13 grudnia 2011 r.

Dzisiaj, jutro i pojutrze na obszarze Krakowa zanieczyszczenie powietrza pyłem PM10 może przekroczyćpoziom dopuszczalny.
Nie należy przebywać na otwartym powietrzu zbyt długo. Dotyczy to zwłaszcza kobiet w ciąży, dzieci i osób starszych oraz chorych na astmę, choroby alergiczne skóry, oczu i choroby krążenia.

Wczoraj zanieczyszczenie powietrza pyłem PM10 przekroczyło poziom dopuszczalny na stacjach pomiarowych: Kraków, Al. Krasińskiego, Kraków, ul. Bulwarowa, Kraków, ul. Bujaka.

reklama
Witajcie! U nas deszcz leje i powoli ma przechodzic na Polske, wiec moze Wam te paskudne "smoki" przegoni. Moje miasto jest dosc duze 250tys mieszkancow, na szczescie my mieszkamy w spokojnej, zielonej dzielnicy. Nie wyobrazam sobie mieszkania w samym centrum, no ale ja z tych dzikich Bieszczad jestem wiec ciagnie mnie do zielonego :-D

Do góry