reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

U nas dziś dzień kwękolenia, nie wiem jak to przetrwam. Już mnie szlag trafia a Marysia jęczy dopiero od trzech godzin, co będzie dalej... Ostatnio z niepokojem stwierdziłam, że ona od razu przestaje jęczeć jak wraca M. z pracy, rośnie córeczka tatusia:-D No i do tego malutko je czym zawsze mnie dobija. Max 60 na każdy posiłek.
Pamiętacie jak niedawno pisałam o mojej stłuczce, kosztowało nas to prawie 700zł. W piątek M. pojechał wymienić koła i okazało się, że nie da się ich odkręcić:szok: A on to przykręcił sam w zeszłym roku jak sam wymieniał koła na letnie... No i nic sie nie da zrobić, trzeba rozwalić koło i kpić nową piastę - 550zł:( Chyba nie będzie żadnych prezentów na święta w tym roku.

reklama
Trasia wspolczuje Ci serdecznie! Koszmarnie jak takie koszty wychodza przed samymi swiatami.
Proponuje nowy temat, sama odpisze wieczorem jak mi dzieciaki pozwola.

Trasia, u nas to samo- jęki na maksa od piątku a jak już Michał wyjdzie z domu- to dopiero się zaczyna na całego:baffled: Ciekawe co będzie jak na tydzień sama z nim u rodziców wyląduję...

Dzień Dobry....

Ja dziś mam dzień prania i prasowania. I muszę wreszcie się z Julią na spacer wybrać, bo ostatnio wychodzi tylko po drodze na zakupy, do znajomych czy rodziców. Pogoda beznadziejna ale może nie będzie padać.
Potem zajrzę do Was i postaram się odpisać.
Buziaki

hej ja dalej zakatarzona, ale przynajmniej gardło przestaje powoli boleć.
Mateusz ma jeszcze mały katarek i kaszelek ale daje mu kuleczki homeopatyczne i są rezultaty :-)
Tato mój przyjechał na chwile i mogłam ogarnąć kuchnię i do obiadu przygotować.
Teraz mały łapie drzemke, ale pewnie sie obudzi zaraz.

Wczoraj mieliśmy masakryczna noc jak na nas a o zasypianiu nic już nie pisze, bo esej bym napisała. Nie wiem co to na pewno nie skok bo teraz ni w 5 ni w 10 żaden tydzień nie pasuje. Moze zęby bo ślina leje sie strumieniami i gryzoń totalny ale tak jest od 2 m-cy!!!
już wymiekam...

Witam
sie
Pogoda u nas spacerowo grudniowa (słońce i mrozik).
W sumie nie wiem co pisac wiec BUZIAki dla wszystkich.

Aestima
Miesio nie bedzie pewnie kwekolił w Zielonej bo tam wiecej bliskich ludzi bedzie mu sie przewijac w ciagu dnia:-)

My idziemy zaraz na spacer z miesięcznym Franiem, także wpadnę po południu.
Mgordon, tyle, że dla niego oni dalecy nie bliscy:-( Ale on szybko nawiązuje kontakty:))

reklama
Do góry