reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
ja cie krece--- doris psize ze forum pustoszeje a ja nic takiego nie widze :)

postaram sie byc na biezaco bo juz ogarnełam troche prace i bede mogla byc wieceh na forum ;)

małego mi przesrało :(

Michał odebrał właśnie moje zdjęcie kręgosłupa i jest "zaznaczona roatcja kręgów w odcinku lędźwiowym i niejasny obraz w odcinku l1-l2 naczyniak?? "i notka, że do ortopedy...:baffled: Co ja mam z tymi naczyniakami???:-(

czytam na raty od 15 :wściekła/y:
Mati po 2 dniach ciągłego noszenia dziś spędził pół dnia na ziemi z prawie płaczem a pół na moich rękach:eek:
ja padam...
wybaczcie sle moze odpisze wam nocną porą, jak wszyscy dają mi świety spokój i pójdą spać...

czy wasze dzieci też tak są absorbujace?
bo mój chyba czuje że ide do pracy i chce ciągle być ze mną...

dzień dobry a własciwie Dobry Wieczór

Byłam dziś w mieście po prezenty mikołajkowe, mama zostało z Julią, mój M wyjechał i będzie w środę dopiero. Tak mi dzis dzień szybko zleciał....

Larvunia...tabsy możesz brać stale. Nie ma jakiegoś określonego czasu. ja też nie dostałam jeszcze @ ale ja biorę azalię non stop i nie ma wtedy wcale @. A Ty co bierzesz?

Kati...moja Julia tez absorbująca ckociaz teraz jak na razie siedzi w foteliku i bawi się słoneczkiem i patrzy jak jej mama pisze :-)

Trasia...gratulacje! To ile znów schudłaś, że spodnie masz za małe? jak Twoje afty? Lepiej?

Aestima...kiedy idziesz do ortopedy? mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. A jak twoje bóle? Minęły>

Asinka...wskakuj proszę w sukienkę i wstawiaj fotkę :-)

Ironia...no dziś ruch rzeczywiście większy ale są takie dni, że tutaj smutno...

Mgordon
...dobrze, że udało się przy dwojeczce maluchów mieć tak dobrze zorganizowany plan dnia

Madzioolka...tak mi się szkoda tej Twojej Majeczki zrobiło...tak biedna płakała....

Marta,Katamisz, Aneczka...witajcie

Ja też wróciłam z mini zakupów świątecznych, ale dla M., bo dla Mieszka już od dawna czeka konik sassy, bodziak świąteczny i pyszny soczek:) Tylko on nie ma butów i nie ma gdzie mu podrzucić tych prezentów:-D Dla M. trochę słodyczy, bo to maniak słodyczowy, ciepłe skarpeciochy i energetyzujący olejek do kąpieli z eko sklepu.

A Ty co kupiłaś za prezenciki? pochwal się:)

Doris- no właśnie chyba stąd te bóle. One ciągle są- raz większe, raz mniejsze. Czasami żyć się odechciewa... Na szczęście moi kochani rodzice załatwili mi wizytę u mega dobrego neurologa ( bo wg nich do to do neurologa trzeba uderzyć w pierwszej kolejności) 20.12 w Zielonej. Do niego czeka się kilka godzin ale dziadziuś mój kochany wyczeka tą kolejkę i zadwoni po mnie jak będzie blisko i tata mnie wtedy zawiezie ( bo to pod zg) i tym sposobem nie zostawię na długo Miesia ( bo Michała nie będzie w Zg a on moją mamę i babcię rzadko widzi i nie chcę go nagle na pół dnia opuścić). Mgordon ma mi załatwić namiar na dobrego fizjoterapeutę, który przyjeżdza na prywatne wizyty domowe i nie jest bardzo drogi i jutro idę jeszcze do tej lekarki co mnie na zdjęcie skierowała i da mi skierowanie do ortopedy. I może w końcu coś się ruszy, ehhh.... Boję się, że to coś groźnego:(

właśnie mamusiu - kiedy wyniki? chyba jakos na dniach miały już byc?

ja właśnie siadam do pracy a chłopaki spiewają sobie na dywanie :-D młody dostał od babci klocki dla maluchów od 6 mc i taką ma radoche że hey :) tylko co rusz jakis siniak sobie nabije :-)

reklama
hej wieczornie
Misiula spi juz smacznie od godzinki :-D
Starszaka cos zagonic nie moge do spania :sorry: Lata po pokoju i udaje żołnierza :laugh2:
Przepraszam ze nie odpisze kazdej ale chce sie za szycie brac i tak tylko zwrokowo przelecialam i czytalam tam gdzie ktoras napisala "larvunia" :sorry:

Doris biore Cerazette :tak: To dla karmiacych mam. Zle opinie o nich slyszalam,a le dobrze ja je toleruje :tak: moze moge ponazekac jedynie na spadek libido :confused2:

Do góry