reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam po weekendzie.

Nawracajac na rozmowe o rutynie - systematycznosci, to od przeszło 3 lat mam ustalony plan dnia (sa wyjatki lekarz , swieta itp.) ale moim nie fachowym zdaniem to najlepsza metoda by zapewnic dziecku poczucie bezpieczenstwa, by nie znajac jeszcze ram czasowych (godzin) wiedziała co po czym nastepuje i czego sie spodziewac.
Nawet jak pracowałam, a Amela miała ok. 8 m tesciowa dostała planowy dzien Amelki.
Spedzajac cały dzien na plazy (lato-Jastarnia) moje 2 letnie dziecko bylo przewidywalne (jedzenie, odpoczynek, zabawa) i dalo sie opanowac, usypiało na noc bez problemu w obcym miejscu.

Aestima
Nie smieje sie z ciebie, ze Miesio ok. 13.30 musi byc w domu bo mam tak samo 10- owoc (drugie sniadanie). 13 mleko (ktore czasem u ciebie robie:-).
Ale do swiat mam inna strategie w Wigilie , kolacja o 17 u mojej rodzinki, potem taxi do tesciów(tak spotykamy Edyte) i taxi do domu, Apotem 2 dni odpoczynku od swiat. :-)

Ironia
Do Aestimy jade ok 15 min autobusem.:-)

Witam sie ze wszystkimi i mowie narazie papap bo spagetti do zrobienia a i jeszcze tona prania do poukładania.

Buziaki dla Wszystkich mam i ich posiech.

hej
my po spotkaniu z Misią - fajne te nasze pogaduchy, już sie nie mogę doczekać jak się będziemy spotykać jak maluchy będą chodzić ;-) ale będzie jazda :-)
dobra ide czytać co tam wczoraj i dziś naskrobałyście

Trasia, gapa, gapa, gapa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: O synowej zapomniałam???:-(

Najlepsze życzenia ode mnie i od Miesia!!!!
marysia.jpg

Ostatnia edycja:
My po spacerze (zimno i wietrznie, brry... zapomniałam ubrać nową czapę;-)). Miesio dosypia jeszcze w wózku. Normalnie moje dziecko polubiło spać w dzień:happy: Myślałam, że to nigdy nie nastąpi!

Doris, Blusia, Marta dziękuję Dziewczyny za wsparcie. Faktycznie czasami nie można liczyć na własną rodzinę :-(
Doris sukienkę kupiłam tą zieloną, którą wrzuciłam na forum i dzisiaj właśnie przyszła :tak: Śliczna i dobrze na mnie leży... Ukrywa to co ma ukryć ;-) Zostało mi tylko znaleźć marynarkę i chyba wszystko.
Marta dziękuję :-) Oczywiście zapraszam :-)

Asinka, to ja też wpadnę;-) Zieloną:-) nasz forumowy kolor, Zołza też brała ślub w zielonej. Asinka, a kreacja dla Tymka gotowa? Już nie mogę się doczekać Waszych ślubnych fotek, a rodziną się nie przejmuj- w końcu to Wasz dzień!

reklama
Do góry