reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam mikołajkowo:-)

DORIS dziekuje:-)

U nas chyba nadszedł czas równowagi. Dajemy rade. Obecnie moje maluchy chore; Franio ma wirusowke, wymioty, biegunka i gorączka po 40 stopni to juz dzisiaj trzeci dzień, mam nadzieje ze ostatni.
Antoś ma katar i kaszel od czterech dni, wiec licze, ze powoli zdrowieje.

Kochane bardzo Wam dziekuje za ciepłe myśli i pamięć. Nie wiem kiedy nadrobie czytaniowe zaległości, zeby wiedzieć co u was; mam nadzieje ze uda mi sie choć jednym okiem poczytać.

Milołajkowe pozdrowienia dla Was i maluszków.:-)

Witajcie porannie, no już nie tak porannie;-) Jem właśnie śniadanko ze strasznie śmierdzącym serem:-DA jak wstanie to mnie przechrzci, że cały dom zasmrodziłam, ale ja uwielbiam ten ser!!!Maja fika na podłodze, już ze 2 razy ją przenosiłam, bo na brzeg koca/dywanu doszła, nie można jej na minutę zostawić. Do tego upodobała sobie półkę z płytami dvd i ze 2 razy dziennie musi wszystko porozwalać...
Wyprawię A do pracy i postaram się Was nadrobić jak Maja pozwoli. Dziś przyjeżdża do mnie koleżanka ze swoją 2-miesięczną małą(tą co waży 6500g albo i więcej już teraz)
Miłego dnia!!!
AgataR a jak Twoje wyniki?

mrsmoon, my też będziemy mieć gościa. Do Miesia przyjdzie ciocia... Dobrawa! Niezły zestaw imion co??:-D Swoją drogą Dobrawa ma brata Mieszka - dorosłego już:-)

AESTIMA dziekuje; ale to chyba nie jest pech, po prostu czym wiecej dzieci tym wiecej kłopotów, ale dzieci rosną wiec kłopoty bedą mniejsze jak to w życiu bywa. Grunt ze to co nas spotyka można leczyć.

MRSMOON dziekuje ze pytasz, wyniki są stabilne. W styczniu powtórka, jeśli nic nie urośnie to co pól roku rezonans i do obserwacji.

Hej! ja padam na pysk....Malwina ma apogeum jesli chodzi o marudzenie...masakra...non stop trzeba z nia byc..wlasnie spi na rekach wiec pisze jedna...juz nie wiem o co chodzi i jestem zalamana...nawet czopki nie pomagaja...juz wczoraj u Kati była jakas nie swoja i jak wrocilysmy dalej jazda...ja sie poddalam. Wszystkim zycze udanych Mikołajek. Musze Was nadrobiC.

Trasiu pół roczny buziak dla Marysi :*

jejku, Misia współczuję Ci, mnie jeden taki dzień wykańcza psychicznie, ba - jeden wieczór...a mocz w porządku? może to zęby tak się Malwince we znaki dają?

Zapomniałam Wam napisać, byliśmy z Mają na usg przezciemiączkowym, torbielka się wchłonęła, wszystko jest ok. Lekarz, który robił usg powiedział, że asymetria ułożeniowa wynikała właśnie z obecności tej torbieli:szok: nie wiem co o tym myśleć, neurolog nic takiego nie mówiła. No, nieważne zresztą, grunt, że się wchłonęła

Dzień Dobry

JULINKA PRZESYŁA MIKOŁAJKOWE BUZIAKI
mikoajka2aaabbb.jpg

reklama
Do góry